Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz Penge_4 #96 üzenetére

Akartam válaszolni, de közben rájöttem, hogy ezt az analógiát még fel kell dolgoznom agyilag, mert nemhogy elsőre, de így sokadjára sem igazán áll össze nekem.

Talán csak annyi, hogy az egyének változnak, fejlődnek az idő folyamán, ugyanúgy, ahogy az igények is. Manapság P2-es gépet csak a teljesen igénytelenek használnak, akik észre sem veszik, meg nem is érdekli őket, hogy lassú a rendszer, vagy hogy még egy oldalbetöltésre is perceket kell várni. Mindeközben fillérekért, azaz különösebb ráfordítás és erőfeszítés nélkül fejleszthető a rendszer mondjuk Core2Duo alapra, ami manapság bőven átlagosnak mondható, és ugyan még mindig nem egy i7 egy 1080-as GeForce-szal (legyen ez mondjuk Brad Pitt), de a legerőforrásigényesebb szemet gyönyörködtető játékok (lőjjük be ide Angelina Jolie szintjét) kivételével minden alapvető feladattal elboldogulnak (mint egy átlagos és hétköznapi lányka felszedése, példának okáért). Őszintén szólva kíváncsian várom a reakciót, hogy jól gondoltam-e a tovább a gondolatmenetedet.

"20 év kimaradt az életéből"

Hm, közben azért történt egysmás, végigaludni ezt a pár évet éppenséggel nem volt időm - bár utólag egy csomó mindent másképp csinálnék, ha újrakezdhetném, a párválasztás, és úgy általában a szerelmi életem pont nem ezek közé tartozik, inkább csak a folyamatos ülő hobbikat cserélném aktívabbakra. Csajozni mindenesetre valóban nem volt alkalmam (sem késztetésem) 20 éve, előtte azért valamennyire sikerült kiélnem magam, ráadásul különösebb kudarcok nélkül, azt meg nem hiszem, hogy az elmúlt 20 évben olyan sokat változott volna a műfaj, vagy az emberek.

De ez már tényleg hardcore nők-nőügyek topik, ha nem lett volna elég egyértelmű már az első reakciók után is, hogy mire megy ki a dolog.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

• EQMontoya

veterán

válasz Penge_4 #96 üzenetére

Mondd, honnan ez a sok bölcsesség? :)
    Biztos nem egy élet tapasztalatából szedted össze.

Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák