Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz mikung #42 üzenetére

Teljesen felreerted. Egeszen addig kell pozitiv diszkriminacio, amig valaki is megkerdojelezi a nok letjogosultsagat ezen a teruleten.
    Alapesetben nem lennek mellette, de ahogyan azt is kiemelik egy bizonyos fejlesztoi konferencian, ha valaki 9 evesen fejleszto, ugy bizony erdemes ezt is kiemelni. Egeszen addig, amig nem lesz magatol ertetodo es elfogadott. Amig nem 1 noi fejleszto lesz a csapatban, nem azert , mert tobb nem akarna az lenni, hanem azert, mert a tobbi folyamatosan kapja az oltast esetleg, hogy nem lehet olyan jo. Hogy nem neki valo ez a szakma. Es akar elfogadod, akar nem , ez a jelenseg letezik, hol tobbe, hol kevesbe.
    A tobbi reszet a hozzaszolasodnak nem kommentalnam.

Meg annyit a tobbieknek, miert a sajat peldamat hozom: mert a sajat boromon ereztem. Nem egyszer nem ketszer. ) Update: a tobbit meg eqmontoya tokeletesen leirta) Fokepp Magyarorszagon. itt eddig meg nem, itt egyforman kezeltek eddig. Es alapesetben azt mondanam, ne legyen megkulonboztetes egy ilyen tamogatasnal/versenhyen/esemenyen. De .. A tobbit mar fentebb leirtam.

EQMontoya: Egyebkent lesz folyomanya a dolognak, szerencsere publikus az egesz, es tobb vezeto szerint sem elfogadhato amit velem tettek. Igaz ez mar azon nem segit, hogy emiatt inkabb otthagytam a "csapatot"...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

• EQMontoya

veterán

válasz mikung #42 üzenetére

Ajajajajjj, Te most direkt sértegeted, vagy valamilyen pszichológiai módszert tesztelsz?
    Nehéz elhinni, hogy komolyan gondolod.

Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák