Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"a Windows hülyesége, hogy nem tűnnek el törlés után a fájlok bejegyzései"
az mondjuk elég erőforrászabáló lenne, ha figyelne minden programfájlt és törléskor kikeresné a registry-ből és kivenné a regisztrált nevet. no meg honnan tudja, hogy nincs belőle több? meg, hogy külső meghajtón mi van... szóval ez elég bonyolult lenne."Próbáld ki. Töröld a maradványokat egy eltávolított szoftver után, majd keress rá Ctrl+F-el a registry saját keresőjével a program nevére. Fog találni bejegyzéseket."
igen, de erre írtam az előbb, hogy azon kívül, hogy szúrja egyesek szemét, kb. semmi problémát nem okoz.ha valaki tudakozni akar a registry felépítéséről és működéséről, akkor wikipedia vagy http://support.microsoft.com/kb/256986
-
deathtania
senior tag
Penge_4 (#95): nem feltétlen értek veled egyet. három gépen is szoktam futtatni a CCleanert, és eddig egy windózt sem sikerült hazavágnom vele. persze ezt is okosan kell csinálni, nem csak kattintgatni, mint a veszettegér. nyomsz egy registry scant, és megnézed, hogy egyáltalán milyen hibákat talál, kipipálod, amit javítani akarsz, oszt csók. én backupot sem szoktam nyomni, inkább megnézem, hogy mit takarítok. ez így szerintem sokkal gyorsabb, mint a registryből egyenként kitakarítani a nem odavaló bejegyzéseket.
moonman (#93): az átlag user szerinted mennyit szokott egy uninstallal tölteni? lenyomja az uninstallt, oszt kész. azt hiszi, ezzel minden megvan, pedig legtöbbször nem. egyszer egyik ismerősöm kért meg, hogy Sims2-t telepítsek a gépére, mert a kislánya akar vele játszani. a gépet csak játékra használták, semmi másra. odamentem, és a merevlemezen volt 1GB szabad hely. csak néztem, mert igaz, hogy volt fent 10 játék egyszerre, de akkor sem lett volna szabad egy 160GB-s vinyón 1GB helynek maradni. nem tettem mást, mint helyből toltam egy disk cleanupot, és láss csodát +8GB szabad helyet sikerült 4 perc alatt varázsolnom a gépre...
moonman (#94): opera? safari? azzal nem volt bajuk? mert akkor átállok valamelyikre
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
"miből tartott volna az IE8-ba egy nyamvadt HTML5 video támogatást implementálni"
a html5 szabványtervezet és messze van a késztől. amíg legalább körülbelül nem tudni, hogy mi lesz a vége, nem nagyon fognak foglalkozni vele."ha letiltod még egy YouTube videót sem tudsz megnézni"
elvagyok az InPrivate reklámszűréssel is, eddig egy év alatt ha három flash bannert láttam, a többit lenyomja. -
moonman
titán
"A Windows-os "xy.exe has crashed" nem a Windows saját védelmi mechanizmusa, ami már azelőtt kilövi az adott folyamatot, hogy az le tudott volna fagyni, így nem kell a felhasználónak a taskmanagerből kilőni manuálisan?"
az "xy.exe has crashed" egy üzenet, hogy xy.exe folyamat összefosta magát, valamint ekkor küldi el a rendelkezésre álló információkat is a Microsoftnak. ez minden processzre vonatkozik, sajátra és 3rd party-ra egyaránt. ez a szolgáltatás segített nem utolsó sorban a Vista tökéletesítésében, amiből végül egy Windows 7 lett. (a fejlesztők elmondása szerint irgalmatlan mennyiségű jelentést dolgoztak fel és analizáltak a külső fejlesztőkkel is.)
-
-
Narxis
nagyúr
Már van 64bites sandboxie csak még beta.
Lehet kiírom logoutra, mert eddig még itt a többség nem hallott róla, igaz, kb. 3 hete indult el a 64bitre fejlesztése.
Amiket felsoroltam szoftvereket, semmilyen problémát nem okoznak, nem okoz lassulást se a rendszerben se a böngészésben, több féle gépen teszteltem már illetve ismerőseimnek is feltelepítettem.
De jön még az ingyenes Avast 5 és Comodo 4-es verziója pár hónapon belül és azokban is lesz virtualizáció. Egyszerűen be kellene látni, hogy ez a jövő. Nem lehet lépést tartani a bugok felderítésével, vannak a fejlesztők és vannak a világ minden részén élő rossz fiúk. Ki az erősebb/gyorsabb?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kymco
veterán
A google szerveroldalán miért kellene ie? Te valamit nagyon félrenéztél...
Egyébként szvsz a firefox még mindig kevésbé veszélyesebb, mert a hibajavítások általában gyorsabbak, és az, hogy ez a hiba az ms "szinte" minden böngészőjét érinti, jelzi, hogy a hiba ölég régen benne ketyeg a böngészőkben...[ Szerkesztve ]
www.refujvaros.hu
-
Narxis
nagyúr
Ilyen szoftverek mellett felesleges azt számolgatni, hogy melyik böngészőben hány biztonsági hibát fedeztek fel. e-penis növelésre biztos jó, másra nem nagyon.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
deathtania
senior tag
attól függ, milyen firefoxot használsz- az 1.5ös verzió bizonyosan rosszabb...
amúgy ha meg nagyon a biztonságra akarsz törekedni, akkor telepíts egy google toolbart, meg használj valami olyasmi antivírust, ami támogatja a böngészőbe beépített ellenőrző rendszert, mint pl az AVG, ami egy security toolbarral meg egy safe searchhel segít eldöntenem, hogy hova érdemes belépnem, mivel blokkolja a káros kódokat futtató oldalak betöltődését. a safe search meg leellenőrzi a gugli kereséseket, és vagy zöld pipát kapsz a találat mellé (hogy megnyithatod), vagy két felkiáltójelet (!!), vagy piros X -et. ennyi.
az IE eddig sem volt valami jó, ezután sem lesz. teljesen egyet kell értenem a németekkel. ők legalább tudják, mi a jó...
-
ntomka
nagyúr
A felhasználók levélfiókjához fértek hozzá az IE-ben, nincs ebben semmi érthetetlen. Te megnyitod a fiókod IE-ben, miután a megfelelő oldalon vagy magában a levélfiókban figyelmetlenül megnyitottál egy káros kódot tartalmazó programot, innentől kezdve az IE említett biztonsági rését kihasználva kiküldi a te adataidat a nagyvilágba, miközben gyanútlanul böngészel. Kb ez történhetett.
Ami ebben extra, hogy nem csak úgy "hackelgettek" fiókokat, hanem célzottan hajtottak végre támadást egy csoport ellen.[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest