Új hozzászólás Aktív témák
-
Komolyan, én éreztem magam rendkívül kellemetlenül, mert nekem ez a hálózat buzerálás 95-ben, NT-ben, 2000-ben, XP-ben és Win7-ben szinte heti szintű tevékenység volt, a Win10-ben viszont még csak el sem jutottam odáig, hogy megnyissam azt a (valóban, máig mindenütt azonosan kinéző) formot. Gépház? Vezérlőpult... vagy mi a rák, nem is emlékszem már, hol sikerült megtalálnom. Mindegy, mert rohadtul nem érdekel. A Win7-emet sikerült úgy lekopasztanom, hogy gondolkozás nélkül tudjam, hova nyúljak. Attól fölfelé (8, 8.1, 10) meg évente max. egyszer kerülök személyes kapcsolatba PC-kkel, szóval lesz@rom.
(#136) Dezsike
2 éve én is megtértem: Ubuntun fejlesztek, a régebbi Win7-es gépemet asszony használja netezésre meg grafikára. Imádom. Videovágásra még keresek Ubuntura egy jól használható klienst, mert régebben azt is sokat használtam (Adobe Premiere), de egyelőre nem sürgős, csak a nosztalgia hajt. -
+1
Van itthon egy 2010-ben vásárolt LGA1156-os konfigom, ami volt hogy már köhögött, de a mai napig is teszi a dolgát az akkor vásárolt Win7 64 Home-mal. Amikor az MS beharangozta a Win10-et, nem tette közzé azonnal az adatgyűjtéssel és egyéb közfelháborodást keltő feature-rel kapcsolatos kontrollokat, csak amikor már elszabadult a pokol. A célja egyértelműen az volt, hogy egy (titokban) még kiforratlan, de egyébként ingyenesnek marketingelt új szoftverrel egy új Big Brother érát teremtsen, ami egyfelől gusztustalan lépés volt tőle, másfelől tényleg elgondolkodtató, hogy vajon meddig lesz a jelenleg is tökéletesen működő vasam támogatott a Win10 által. Vagy idővel csak azért dobjam ki és vásároljak újat, mert Redmond úgy dönt?
Idővel (pl. 2020-tól) úgyis muszáj lesz váltanom, de milyen már az, hogy 3 évvel a Win7 kiterjesztett támogatásának vége előtt egyértelműen le merik írni, hogy a Windows 7 nem biztonságos??? Ez azért enyhén pofátlan...
(#46) sh4d0w
Jó, hogy mondod: Win10-zel csak nagynéném laptopján futok össze (max. félévente), de sok-sok (kb. 23) év Windows használat után az nehezemre esett, hogy megtaláljam, hol kell beállítani azt, hogy egy WiFi kapcsolatnál DHCP helyett statikus IP cím kiosztást használjon az a nyomorult!
Új hozzászólás Aktív témák
it Viszont a Windows 10 az évfordulós frissítéssel olyan sebezhetőségeket is kivéd, melyek javítása nem történt meg.
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest