Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Habár nem olvastam végig az összes hozzászólást, de ahogy látom, sokaknak okoznak problémát még most is a Windows 10 újabb frissítései. Én egy legális Windows 8-ról (helyesebben azóta már egy Win8.1-ről) váltottam 10-re, egyből a legelső alkalommal, ahogy ezt megtehettem.

Egyedül a kezdeti időkben fordult elő párszor, amíg még nem volt megfelelően működő driver mindenhez, hogy előjött pár kékhalál és újraindult a gép. Nem mondom, hogy ez nem volt akkor picit idegesítő, de ez minden új rendszerre váltáskor előfordult, akár XP-ről váltunk Win7-re (Én Vistát is használtam, innen a nickem), akár Win7-ről 8-ra vagy 10-re.

Viszont már jó ideje semmi probléma nincs a Windows 10-el. Elsők között raktam fel az Anniversary Update-et, ahogy most a Creators Update-et is, és egyiknél sem volt semmilyen fennakadás. Fél óra alatt feltelepült a rendszer, a programjaim megmaradtak, ahogy a beállításaim is, szóval minden klappol.

Az Anniversary Update-et egyszer tiszta telepítéssel is felraktam, és akkor sem kellett vele sokat tökölni. A profiladatokat a felhőben tárolja a rendszer, a beállításoktól kezdve minden olyasmiig, amit nem kell külön telepíteni. Ennek eredményeképp szűz telepítés után is szinte a régi felület köszönt vissza, csak azt a pár segédprogramot kellett újrarakni, amit használok (vírusírtó, rendszertisztító, töredezettségmentesítő, videolejátszó, stb.).

Úgyhogy nálam semmi komolyabb probléma nem volt a frissítések során. Legalábbis eddig (nem akarom elkiabálni). :P

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák