Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Syl #206 üzenetére

Nem, ahhoz egy másik országba kellett volna születnem, amikor még alkalmaztak tesztelőket ;]

Viszont az egyik srác, aki 15 évig, 2014-ig nekik dolgozott és korábban komoly céges elismeréseket is szerzett a munkájával, ő beszélt arról, hogy az ő szemszögéből milyen volt az, amikor a telefonos őrületük környékén kirúgtak 18 ezer embert, főleg a tesztelésről. Ő még jól járt, mert első körös volt és nagyon jó feltételekkel tették ki.

Áh megvan, ezt kerestem, ez a teljes élettörténete 2016-ból [link]. 37 perctől kezdődik az ms-hez felvételéről szóló rész. 52 perc körültől beszél a kirúgásokról. Előbb a saját tesztelőket, aztán a külsőseket is, amint lejárt a szerződésük.

Egy másik pedig az, amikor meginterjúvolta egy másik blogger: [link]

Abból a szempontból is érdekes, hogy arról is mesél, eredetileg milyen manuális teszteléssel ment minden kezdetben. Aztán (mai szemmel nézve) az ő fapados automatizálási megoldásaitól is hogy el voltak olvadva.

Nálunk szerintem szinte lehetetlen így befutni, mindig le vagyunk maradva pár lépéssel és mire nálunk jön el a lehetőség, addigra már alapból atomtudósz szakértelmet várnának el hozzá. Ott helyben pedig ők tapossák ki az ösvényt még előtte. Szóval, szerintem érdemes megnézni, hogy kicsit belelássunk, ott milyen volt egy informatikus élete a 90-es évektől.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák