Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz floatr #80 üzenetére

épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna
    nagyapád?:D

a google volt a jóbarát az elején. akkor még én altavistát használtam, de aztán jött a google, és divat lett. nem éreztem különösen jónak, de az altavista megdöglött, a google meg fejlődött (ahogy a hardverek is). tényleg nagyon sokmindenben szimpatikus cég volt sokáig a google, és még mindig a szebbik arcát lehet inkább látni, de azért pl. az illegális wifi adatgyűjtések, és egyéb finomságok náluk is vannak dögivel.

oprendszert képtelenek fejleszteni, vettek egyet (android), amit tolnak ezerrel, na az számomra a windows vista szintje pc-s viszonylatban, de ahogy korábban is meg volt említve, az áltagembereknek nem ez a fontos, ezért népszerű.

az apple-vel megy a csata, mert a mobilpiacon ő a versenytárs, meg mostanában az ms-el is. nyilván érzik, hogy növekednek, és tönkre akarják tenni vagy legalább gyengíteni a piaci ellenfeleket.

honnan is ismerős ez?

(#81) dabadab: tényleg túltett az ms sok más cégen. az apple lépései szintén nem szimpatikusak. nekem személy szerint a google mindenhova nyomulása az utóbbi időben szintén nem tetszik. a facebook-ra történő regisztráción sosem gondolkoztam, teljesen gázosnak tartom a politikájukat. sőt, a drónos hadviseléssel sem értek egyet.

remélem nincs sértődés belőle senkinél, de a 90-es években én is hittem az "m$ suxx" divatban, sőt volt pár év, amikor csak linuxot használtam, de aztán én úgy láttam, hogy egyik sem jobb a másiknál, és értelmetlen főbűnöst kijelölni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák