Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
nem használhatom arra, amire akarom
Próbáld ki. Van olyan szolgáltató, amelyik blokkolja az SMTP forgalmat. Van egy csomó levelezőszerver, amelyik nem továbbítja az emailt, ha nem tudja azonosítani a levélküldő kiszolgálót (pl. nincs hozzá DNS rekord), vagy továbbítja, és a spamfilter fogja meg.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
törölt tag
ugyanaz a vita, csak számodra a szolgáltató az ISP-t jelentette abban a hsz-ben, nem pedig a túloldalt mailszervert üzemeltetó szolgáltatót. írhattam volna bővebben is, ha nem lenne kényelmetlen tablettáról írni. te pedig megérthetted volna így is, ahogy a topikban másnak sikerült.
-
bambano
titán
a vita első hsz-e azt sugalmazta, hogy otthonról üzemeltetett email szerverrel nem lehet levelet KÜLDENI (figyelmedbe ajánlom a róla szót). ez pedig nem igaz, te is megírtad, hogy smarthost.
a vita azóta elkanyarodott abba az irányba, hogy azért lehet baj az otthoni levelező szerverekkel, mert az onnan jövő leveleket egyesek nem akarják FOGADNI. ha gondolod, fogalmazhatok úgy is, hogy ez már egy másik vita.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
mi a biztosíték arra, hogy amit a whoisban látsz, az igaz?
semmi.
ez a konkrét whois rekord például nem igaz. és nem ez az egyetlen téves whois rekord, akárcsak a magyar upc esetén.a szorgos kezekkel meg az a baj, hogy valaki rámondja az ip-dre, hogy dinamikus, akkor az dinamikus marad, ha leszakad az ég akkor is, vagy kifizeted azt az 50-100 eurót, hogy mégse legyen dinamikus (feleslegesen, mert egy hét múlva megint az lesz).
nekem például, mint a whoisban regisztrált adminnak, nem szokták elhinni, hogy a szervereim címei nem dinamikusok. ettől kezdve csak a folyamatos sz.pás van, mert a főnök pattog, hogy nem megy el a levele, mert a címzett tahó módon barracudát használ, én viszont nem tudok mit tenni. eközben magyarország legkiválóbb távközlési szolgáltatója meg az uceprotect.net miatt pattog folyamatosan, csak azt nem mondja meg, hogy miért kerültél fel rá, stb.stb. az uceprotectből is csak egy releváns infót lehet kihúzni, hogy 50 euró a lekerülés.
szóval az állításaimat továbbra is fenntartom:
- nekem csak bajom volt ezekből a hulladék listákból, sok, nagy
- szerintem mind agyhalott (vagy csak simán kapzsi vadkapitalista), aki ilyet fenntart, üzemeltet
- az se normális, aki használja.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz #16820480 #140 üzenetére
tőled is kérdezem: "dinamikus IP-ről jön a cucc.": ami onnan derül ki, hogy?
"egyébként szerintem nem agyhalott.": és itt a szerinteden van a hangsúly. szerintem meg olyan biztonsági megoldásra bízni például a levelezést, amiben backdoor van, őrültség. lásd barracuda. szerintem meg olyan biztonsági megoldásra bízni a spamszűrést, ahol csak a pénz a motiváció, ostobaság. lásd uceprotect.
persze lehet abban a hitben élni, hogy legalább nem kapsz spamet, de akkor a hited mellé vedd fel biztos tudásnak azt is, hogy értékes levelet se kapsz meg.
"az otthoni ilyen szervert üzemeltető emberek aránya elhanyagolható sajnos azokhoz képest, akik önkéntelenül botnet tagok.": ez igaz, csak nem releváns.
-
törölt tag
csak egyet olvass vissza: dinamikus IP-ről jön a cucc.
egyébként szerintem nem agyhalott. az otthoni ilyen szervert üzemeltető emberek aránya elhanyagolható sajnos azokhoz képest, akik önkéntelenül botnet tagok. persze ez csak tüneti kezelés, de én jobban örülök neki, hogy nem kapok 15-ször annyi spamet. -
bambano
titán
válasz #16820480 #136 üzenetére
"En nem irok erthetoen": igen, te. amit írtál, az azt sugallja, hogy nem lehet kiküldeni levelet egy szolgáltatótól, pedig de.
arról eddig nem volt szó, hogy egyes helyeken agyhalott feketelistázó módszereket használnak. nekem az ilyenekkel eddig kizárólag rossz tapasztalatom volt.honnan derül ki, hogy egy szerver otthon üzemeltetett? hint: sehonnan.
-
dabadab
titán
-
törölt tag
En nem irok erthetoen, vagy kotekedni szeretnel?
Az otthon uzemeltetett egy szemelyes smtp szerverek eleg jo esellyel tartozhatnak botnethez, mert az emberek tulnyomo tobbsege azt sem tudja mi az smtp, nemhogy szervert uzemeltessen. Tobb mail szolgaltato ezert egybol feketelistazza az ilyen cimekrol jovo levelet. Tehat nem a spam mappaba dobja, hanem hibaval visszapattintja. Peldaul annal a hosting cegnel, ahol a ceges emailjeink vannak egy ideig nem lehetett hotmail-re kuldeni semmit, mert feketelistaztak. Aztan a hosting ceg kervenyezte, hogy ezt oldjak fel, de barmikor elofordulhat hasonlo, es maganemberkent nem biztos, hogy megeri a macerat. -
-
-
-
Syl
nagyúr
Sokáig egy openwrt-s tplinket használtam itthon, arra szinte minden volt, mint a búcsúban. Most NASsolok. Mail servert nem láttam rá, de mivel php&mysql meg wordpress van, gondolom a levelezés sem lehetetlen.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
BatchMan
senior tag
-
SPY0817
aktív tag
Nekem ezekből a reklám pénzekből és a netből magából mindig az a kedvencem, hogy én fizetek a netért amit teleszemetelnek "nekem". Ennyi erővel fizethetnék a netem is, hogy nézhessem az ő reklámjait.. Mert konkrétan ő profitál abból, hogy én fizetek valamit..
(Tudom ez nem ilyen egyszerű, de attól érdekes teória.. )Pont nem régen migráltam magam outlook.com ra
(#117) sh4d0w
Androidra már most elég durván szép számban van..[ Szerkesztve ]
| Xbox Series X | iPhone 13 Pro | BF5 | Forza Horizon 4-5 | Guild Wars 2 | Valami nagy okosság. |
-
Teasüti
nagyúr
Áhh épp jó alkalom, h feltegyem ezt a kérdést:
off-the-record kommunikációs felületet ismer vki?
Egy faék egyszerűségű szolgáltatásra lenne igény, amihez nem kell mókolni a számítógépen/telefonon mindenféle gyekecipőben járó béta programokkal, meg átbújtatni mindenféle vpn csatornán, meg nyilvános és privát kulcsokkal bohóckodni és széles körűen használható akár kívülálló kommunikációs partnerekkel is?
Talán saját szervert kéne üzemeltetnem? -
Öhhh.... WP be tud lépni active directory-ba? Tudtommal ugyanolyan herélt ilyen szempontból, mint a Windows RT. Lesz InTune, de az nem AD - tehát az üzleti felhasználás meglőve.
Egyébként meg a jövőbe tekintve, szerintem hamarosan minden munkahelyen tiltani fogják az okostelefonokat - vagy lecseréltetik egy ideiglenesre munkába érkezéskor -, mert a malware-ek azon keresztül fogják fertőzni főként a Windows rendszereket.
https://www.coreinfinity.tech
-
Corleone33
senior tag
A gmail legalább szűri a spamet normálisan, hotmailen pedig napi szinten kapom a Runescape account notice emaileket, hiába tiltom le az email címeket
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Tin
veterán
egy ismerősöm (nő) mesélte múltkor, hogy teljesen kiakadt, mert kapott egy levelet a badoo-ról, hogy egy (valós) ismerőse akar vele beszélni. nem is nézte, rákattintott, majd regisztrált az oldalra, kíváncsi volt, mi az. ezzel még nem is lenne gond.
a gond az, hogy az oldalon már volt egy kész(!) profilja, amit az iwiw, facebook (bár oda nincs regelve) és egyéb oldalak az ismerősök által megadott bejeletkezései alapján raktak össze. magyarul, ha 10 ismerősöd és további ismerős ismerősei beírják a badoo-n, hogy az iwiw-es accountjáról hívjon meg barátokat, akkor te is óhatatlanul belekerülsz a szórásba. a badoo viszont konkrétan létre is hozta neki a profilt már korábban, és feltöltötte az iwiw-es adatokból, illetve bejelölgette az ismerőseit.
mennyire gáz már? úgy van profilod valahol, hogy sosem regisztráltál, és sosem járultál hozzá.
ráadásul leiratkoznia is baromi nehéz volt.
ennyit a naaagy google-ról. feljebb is írtam, nekem sokáig nagyon szimpik voltak, de amit az utóbbi időben művelnek, az nagyon nem tetszik.
-
Kashim
őstag
Ez az ingyenesség ára. Mindennek ára van. Saját termékük, ők szabják meg milyen feltételekkel használhatod, de szerencsére még te döntheted el, hogy használod-e vagy nem. Nyilván a saját érdekeik az elsők és össze fogják kapcsolni a szolgáltatásaikat, hogy rá legyél kényszerülve a használatukra, vagy legalább nézz rá, ha addig nem hallottál róla, hogy ezzel is hasznot termelj nekik. Számunkra nem túl kellemes, de a szemszögükből nézve teljesen jogos ez a hozzáállás.
-
F34R
nagyúr
Azert ez kicsit durva tegnap felszamoltam a youtube accountomat is , de mivel nem google mail-es cimen volt igy az eamil cimemmel be tudtam lepni (lavabit) igen am de csak jo lenne nehany tech csatornara feliratkozni meg csak a legszuksegesebb dolgokat subs.ni. A regi sub.k megmaradtak ?! de az activity-t nem lehetett latni , csinalni kellett egy browsing accountot , nevemet mar alapbol tudta meg azt is mikor szulettem (gomndolom a regebbi google accountbol tudta meg. ) Oke ezt meg lenyelem dehogy youtube-hoz google+ meg picasa elengedhetetlen az mar kicsit sok, sot akarmilyen mail cimmel gyakorlatilag elerhetove valik a google drive a + , youtube minden kiveve a levelezot. Account >>>Products-ra ott van egy fasza kis dolog ami akaratodtol fuggetlenul megtesz , az pedig a web history ott van minden egeszen 2012 oktoberig amit kerestem , ez ido alatt lehettem belepve a youtube-ra a nem google-s emailemmel . ugyhogy masodjara is teszek a google es az osszes termekere es ujfent toroltem. Nem igaz hogy egymastol fuggetlen termekeket nem tudnak letrehozni, elhiszem en hogy igy kenyelmes de olyanra is gondoljanak akinek mondjuk a youtube jol johet, vagy csak a Drive-t probalna ki , esetleg csak a Picasan tarolna a kepeit. Ra van eroltetve az emberre az egesz csomag, sajnos.....
-----Update, masodja mar be sem enged , hala az istennek ^_^
[ Szerkesztve ]
-
Peter Kiss
őstag
Ez egy Surface reklám, nem több.
-
mrhitoshi
veterán
válasz fordfairlane #108 üzenetére
És az szerinted nem botrányos ?
TV-nél már nem mindegy lenne, hogy 40 csatornáért fizetsz 3000Ft-ot, vagy 3500Ft-ot ? (abszurd példa)
Így is az elvileg ingyenes csatornákért is fizetsz ha szolgáltatónál vagy.(#110) fordfairlane : Szerencsére.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
zoli62
addikt
Múltkor az egyik legrégebbi hotmail fiókomat "használta". Persze rajtam kívül. Erről ennyit. Ez gmail-nél még nem fordult elő.
-
Kashim
őstag
válasz fordfairlane #103 üzenetére
De az MS-nek elég jó kutatórészlege van, plusz ott a szórakoztatóipar is. (xbox és az ahhoz tartozó szoftveres szolgáltatások) Office is ugyan a kisebb részlegeken helyettesíthető, de a kiterjedtebb kapcsolatokkal operáló vállalatoknál még sokáig pótolhatatlan lesz, annyira beette magát. Kompatibilitás szempontjából kínkeserves megszabadulni tőle. Mondjuk nekem nincs is vele gondom, ha nem egy őskövület gépen fut.
mrhitoshi
Szerintem az egyébként is sok hazánkra jellemző kiadás mellett nem sokan értenének veled egyet ebben. Ha ezen múlna a lapcsalád sorsa, biztos én is beszállnék, de azért sok olyan ember olvassa a portált akik nem lógnak itt ennyit, mint mi és vannak fontosabb dolgok az életükben amikre muszáj költeniük, szóval prioritásban nem lenne épp előnyös helyzetben a PH lapcsalád.
Engem addig nem zavarnak a reklámok amíg nem ugrálnak a képembe. Azért itt ettől szerintem nem kell félni.[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Én személy szerint fizetnék azért, hogy a PH-t reklámmentesen olvassam. Undorító, hogy mindent ellep a reklám. Bélforgató.
Valami jobb üzleti forma kellene. Lehetne bele kalkulálni a netes előfizetésbe a különböző használati jogokat, és azt a pénzt a szolgáltatók fizetnék vissza az ügyfeleiknek, vagy valami ilyesmi.
Csak a probléma az, hogy sokan nem így gondolkodnak, és az én fajtám meg csak szidja ezt az üzleti formát.
Na nincs más, mint elviselni.PS4
-
fordfairlane
veterán
Témára visszakanyarodva, az MS élni fog, sok lábon áll.
Könnyen úgy járhat, mint az egykori nagy ellenfél, az IBM. Megmarad, bizonyos szegmensekben piacvezetőként is akár, de összességében egyre kevésbé releváns. Az IBM-nek a mikrogép form-factor térhódítása tett be, a Microsoftnak az ultramobil.
x gon' give it to ya
-
Kashim
őstag
Így van. Ha szívás van vele, fogják és megkerülik az egészet valamilyen módon. 1-2 éve minden komolyabb ügyfél meg vezető beosztású ember kezében Blackberry-t meg egy notebookot láttam azok közül akik nálunk jártak, manapság meg alig van ember akinél ne látnék egy iPhone-t vagy iPad-et. Vannak akik notit nem is hordanak, vagy ha hoznak sem veszik elő. Biztos vannak területek, ahol nem annyira elterjedt ez a dolog, de nagyon sok olyan van, ahol igencsak hódítanak az új platformok és van is létjogosultságuk. Asztali gépek kelleni fognak még egy jó ideig, semmi kétség efelől, de az arányuk rohamosan csökken. Ez egy lassú folyamat, mert nagyon sok régi gép van most is a piacon, de már elkezdődött, kár tagadni, számok bizonyítják. Üzletek, vállalatok húzzák le a rolót amik nem, vagy későn reagálnak a változásra.
Témára visszakanyarodva, az MS élni fog, sok lábon áll. Ha az egyik terület befuccsol, rágyúr a másikra és van komoly tartalékuk is. De én is azt a nézetet vallom, hogy kéne egy kicsit fiatalosabb vezető az élére. Ballmer nyilatkozatai teljesen azt benyomást keltik, hogy már nincs képben a piac állásával és a prioritásokkal. Lassan és késve reagálnak mindenre, sokat ülnek dolgokon. -
Tin
veterán
igen, csak vállalati környezetben nincs az apple-nek volume licensing-e amerikán kívül, ezért mindenkinek minden alkalmazást külön kell megvenni ami szívás. plusz, ki kell fejleszteni az asztali alkalmazásokat ipad-re is.
kliens-szerver alkalmazások alatt meg nem értem mit értesz. vékony klienst? mert ha igen, ott nem tudom értelmezni az "egyre inkább átveszik a terepet" részt. régóta rengeteg cég fejleszt vékony klienst vállalati alkalmazásra, pontosan a mobil gépeken kezdtek megint visszajönni az "alkalmazások".
-
floatr
veterán
Ha nagyon érdekel a dolog, akkor elmondhatom, hogy vállalati felhasználásban is gondolkodnak sokan ipad alapokon. Nem érdekli a felhasználókat az AD, ha van megfelelő bárakármilyen ügyviteli alkalmazás, ami épp abban támogatja őket, amiben kell. Ráadásul a kliens-szerver alkalmazások egyre inkább átveszik a terepet.
-
Tin
veterán
válasz fordfairlane #98 üzenetére
egyetértek azzal, amit mondasz, viszont én pont azért érzem felemásnak a helyzetet, mert miközben az otthoni felhasználó tud okostelefont és tabletet használni, addig mindez céges környezetben (ahol igazán jól ki lehetne aknázni azok üzleti lehetőségeit is) csak nyögvenyelősen, mert a 2 nagy gyártó inkább a tartalomfogyasztó végfelhasználókra lő. de ettől még igény igenis lenne a microsoftos mobil cuccokra, viszont nem bírják normálisan meglépni a dolgot, vagy pedig túl nagy az előnye a másik két gyártónak, nem tudom. tényleg nem tudok még csak jósolni sem, mi lesz a mobil gépek jövője, mert egyrészt nagy a növekedés, másrészt lassul, harmadrészt kezd a nagy hype-lufi is kipukkadni, mert hiába szép, jó, gyors és csodás, nem lehet a megszokott teljes értékű eszközként használni, mert a bevitele - lássuk be - ötletes, de csak tartalomfogyasztásra jó.
mindegy, messze vezetne ez a beszélgetés, mert már eléggé offtopik is, a te véleményed az ami, én nem temetném még az MS-t, van még akkora előnye, hogy ha összekapja magát, talpra áll vagy átalakul. szerintem. -
-
haxiboy
veterán
M$ ezzel csak magát járatja le...Az outlook ugy sz@r ahogy van, bár ez az én egyéni véleményem. A spam szűrőjükről nem is beszélve, 1db outlookos címem van, azt is azért mert xboxlive volt olyan kedves nem engedte beregisztrálni a gmailos címemet...Anyád!
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Tin
veterán
válasz fordfairlane #94 üzenetére
nem ez a baj... hanem hogy vállalati környezetbe sem az ios, sem az android nem helyezhető el normálisan. egyszerűen mindennel csak a szívás van.
hiába lesz divat az okosteló, vagy a tablet, utóbbi nekem is van, netezek rajta mert egyszerűbb, de dolgozni egyszerűen nem tudnék rajta. a legtöbb app ami ezeken megjelenik, szórakoztatásra, nem munkára való, a munkára való appok pedig egyszerűen nincsenek rá, amik a meglévő céges (jellemzően windowsos) architektúrákkal, hálózattal normálisan együtt tud működni.
másrészt melyik cég örül, ha az embereit az apple meg a google szigorúan anonim módon szűrné a céges okostelójukkal meg tabletjükkel? merthogy ez történik, csak a gépek általában nincsenek céghez kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Én kifejezetten szeretem, hogy a gugli a nyomomban jár nem egyszer kaptam már olyan hirdetést a képembe amit éppen kerestem és tök hasznos volt hogy elém tolta
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
fordfairlane
veterán
és azért ennek várjuk ki a végét.
Nem kell olyan sokat várni. Nemrég olvastam, hogy 128 ezer eladott notebookra már 100 ezer tablet jut, méghozzá nálunk, akik nem számítunk a legfejlettebb régiónak. Idén szerintem fordul az előjel, és tabletből fognak a legtöbbet eladni. És ez az a piac, amin a Microsoft csak névleg van jelen.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
enginev3.0
félisten
De kedves az MS hogy így aggódik értem
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tin
veterán
válasz fordfairlane #91 üzenetére
hát az biztos, hogy nem olyan stabil mint régebben, de azért az "pc" (asztali, notebook) átrendeződése a "mobil pc" (táblagép, okosteló) irányába egy eléggé nagy lépés jelenleg, és azért ennek várjuk ki a végét.
viszont, nagyvállalati környezetben milyen alternatívát ajánlasz szerver illetve kliens oldalon? nem kötözködés, komolyan kérdezem.
-
fordfairlane
veterán
A Microsoft az utóbbi évtizedben rengeteg hibát követett el, és csak az mentette meg a piacvesztéstől, hogy komoly piaci dominanciája volt. Most a dominancia is kopóban van már. Az pedig, hogy negatív kampányt indít a Google ellen, az korántsem a biztos alap jele.
x gon' give it to ya
-
dabadab
titán
válasz fordfairlane #88 üzenetére
Mondjuk nekem úgy rémlik, hogy a negatív kampányt világ életében szerette a Microsoft.
DRM is theft
-
Tin
veterán
válasz fordfairlane #88 üzenetére
azért én tényleg nem temetném....
a mobil eszközök (ios, android) nem igazán használhatóak nagyvállalati környezetben. az iso túl zárt, és nem is igazán supportált semmiféle volume licenszelés amerikán kívül, az android meg túlságosan nyitott ehhez.
márpedig, ha feltételezzük, hogy a mobil eszközöké a jövő, és az ms-nek a vállalati környezetben szintén nem annyira van alternatívája, akkor én arra gondolok, amit már a win8 előtt mondtam (és ahogy valaki mondta minden második windowsra), hogy a win9 még lehet egy jó irány, ha a win8-ból gyorsan tanulnak, és egy tényleg jó rendszert hoznak ki.
az iphone már nem tud semmi újat mutatni, az android meg sosem tudott igazán. tudom, az átlagfelhasználóknak bőven jó ez, de mivel ezek "villantós" termékek, ők is igénylik, hogy különbözzenek valamiben a többiektől. szóval meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Így múlik el a világ dicsősége. Már nem a vetélytársak indítanak negatív kampányt a Microsoft ellen, hanem a Microsoft a vetélytársak ellen. Meredek lejtő ez, akárhogy is nézem.
x gon' give it to ya
-
Narxis
nagyúr
Nagyon nem kellene ezt a valami ellen kampányt. Amellett, hogy vergődésnek látszik még hülyeség is, ettől nem fogok outlook-ra áttérni. Van outlookom is de gmailt többet használom.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Hina
aktív tag
Saját levelező szerver, saját mail rendszer, nem turkálja senki, annyi levelet hagyok benne mit a wonyók bírnak. Se reklám se SPAM.
[̲̅̅S̲̅a̲̅m̲̅s̲̅u̲̅n̲̅g̲̅] [̲̅̅G̲̅a̲̅l̲̅a̲̅x̲̅y̲̅] [̲̅̅S̲̅8̲̅+̲̅]
-
Tin
veterán
épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna
nagyapád?a google volt a jóbarát az elején. akkor még én altavistát használtam, de aztán jött a google, és divat lett. nem éreztem különösen jónak, de az altavista megdöglött, a google meg fejlődött (ahogy a hardverek is). tényleg nagyon sokmindenben szimpatikus cég volt sokáig a google, és még mindig a szebbik arcát lehet inkább látni, de azért pl. az illegális wifi adatgyűjtések, és egyéb finomságok náluk is vannak dögivel.
oprendszert képtelenek fejleszteni, vettek egyet (android), amit tolnak ezerrel, na az számomra a windows vista szintje pc-s viszonylatban, de ahogy korábban is meg volt említve, az áltagembereknek nem ez a fontos, ezért népszerű.
az apple-vel megy a csata, mert a mobilpiacon ő a versenytárs, meg mostanában az ms-el is. nyilván érzik, hogy növekednek, és tönkre akarják tenni vagy legalább gyengíteni a piaci ellenfeleket.
honnan is ismerős ez?
(#81) dabadab: tényleg túltett az ms sok más cégen. az apple lépései szintén nem szimpatikusak. nekem személy szerint a google mindenhova nyomulása az utóbbi időben szintén nem tetszik. a facebook-ra történő regisztráción sosem gondolkoztam, teljesen gázosnak tartom a politikájukat. sőt, a drónos hadviseléssel sem értek egyet.
remélem nincs sértődés belőle senkinél, de a 90-es években én is hittem az "m$ suxx" divatban, sőt volt pár év, amikor csak linuxot használtam, de aztán én úgy láttam, hogy egyik sem jobb a másiknál, és értelmetlen főbűnöst kijelölni.
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
Nem minden cég csinálja ezt. Persze érdek az erős piaci pozíció, de kinek milyen eszközei vannak rá, és milyen áron éri el/tartja meg. Az oracle is a gázosabbak közé tartozik.
Nekem a gugliban leginkább az volt eddig a megnyerő, hogy amíg adva van nekik egy elég erős reklámbevétel, abból az égvilágon mindenre költenek kutatási, oktatási, támogatási célokból.
-
dabadab
titán
"ezt most úgy mondod, mintha nem minden üzleti cég ezt csinálná"
Az van, hogy a MS tenyleg tultett eleg sok mas cegen. A cegek egyaltalan nem egyformak, mindegyiknek van karaktere es aki kozelebbrol kovette a PC-k elmult mondjuk 25 evenek a tortenetet, az lathatta, hogy a MS milyen durva modon hatraltatta a fejlodest.
DRM is theft
-
floatr
veterán
Csak "kicsit" más a piaci és jogi attitűd, ennyi. Az eddigi történetével kapcsolatban csupa olyat olvashatsz, hogy próbált konkurenciát és korábbi partnereket egyaránt kinyírni. Amit eddig létrehozott, az nem az együtt működésről szólt, hanem az egyeduralom megszerzéséről minden területen.
(#79) Tin épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna. Másrészt meg alakult, ahogy alakult, a sors iróniája, hogy olyan mentalitású cégek fenyegetik a világuralmát, amilyet egyszer már eltiport. Nem arról van szó, hogy tűnjön el, csak hogy álljon be a piaci versenybe a többi mellé, mert attól jut előbbre minden. Nézd meg h pl mobil hardver tekintetében milyen léptekkel halad a fejlődés. Ugyanez van bizonyos szoftveres területeken is, ahol nincsenek politikai viszályok, vagy ~monopol helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
oké, akkor a mi lett volna az ms nélkül? apple gépek? na, számomra az lett volna a pokol. pc-k lassabb terjedése? ezt elképzelhetőbbnek tartom.
ms fogta, összelopkodta induláskor amit tudott (ahogy pl. az apple is!), csinált belőle egy középszar, de használható rendszert, és rengeteg ideig tűrte, hogy lopják a szoftvereit azért, hogy elterjedjenek, és utána beszedhesse a díjakat érte. csakhogy, bizonyos területen nem tudja lekövetni a szektor változásait, és azokra nem tud jó választ adni.
az idő meg megmondja, hogy a mérleg másik nyelve (corporate oldal, asztali gépek) képes-e ellensúlyozni ezt. a trendek szerint a mobil eszközöké a jövő, szóval érdekes a kérdés.
(#80) floatr: de ezt most úgy mondod, mintha nem minden üzleti cég ezt csinálná, amennyiben úgy érzi, hogy megteheti. aljas világban élünk, igen. azt nem értem egyszerűen, hogy mitől más az ms, mint a többi.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
-
floatr
veterán
Sokat tettek a számítástechnikáért ezt elég kevesen vitatják, mint ahogy azt is, hogy elég sokat tettek az ellenében is. Ha az elmúlt 17-18 évet nem zacskóban töltötte az ember, akkor van is róla képe, hogy mi a probléma.
De elég csak megnézni, hogy most mit művelnek -- annyira jellemző.
-
bambano
titán
"most elgondolkoztattál, hogy egyáltalán van-e értelme belemenni ebbe a vitába": nincs, mert láthatóan nem követed a híreket.
Éppen el lehet gondolkodni, hogy mi történne, ha hirtelen egyik napról a másikra kellene kiszórni az ms termékeket, de ezen felesleges gondolkodni, mert ilyen veszély nem fenyeget reálisan. Gondolatkísérletnek azt lehet felvenni, hogy megáll az ms, és a termékei nem fejlődnek tovább, akkor mi történik. Elnézve azt, hogy a 12 éves xp-t még szőnyegbombázással se bírják kiirtani, a helyes válasz, hogy gyakorlatilag semmi. A w7 a windowsok között egy relatíve jobb cucc, biztos második (hint: minden második windows jól sikerül), a cégeknek, otthoni usereknek még legalább 6-8 évig meg fog felelni, ha csak addig bírja, mint az xp. 6-8 év alatt még bármi megtörténhet.
Nekem személy szerint minimálisan se fájna, ha eltűnne az ms meg az összes kacatja a süllyesztőben, sőt. Ha ez megtörténne, most rendelném meg az első bmw-met (meg a másodikat, harmadikat is egyben, mert a jó számítástechnikus tudja, hogy kell melegtartalék ).
Ha a gugli borulna fel egyik napról a másikra, akkor a kereső hiánya egy kicsit fájna, de ahogy a szabad szoftveres bagázst ismerem, kb. két hét alatt dobnának össze egy rendes elosztott keresőt helyette. A gugli többi terméke meg engem nem érdekel. És ha még a fácse is menne velük a levesbe, akkor már csak egy sört kellene kinyitnom...
tudok jó pár embert, akinek ha azt mondanám, hogy eltűnt az ms, először nem értenék. de ha hozzátenném, hogy ment vele az uefi, a docx/pptx/xlsx is a süllyesztőbe, tűzijátékot tartanának.
-
Tin
veterán
tényleg egy balf@sz lépés nekimenni ezzel a baromsággal a google-nek, nyilván az ms szénája most szarul áll, és ezért csinálják. legalább annyira nevetséges, mint a google reakciói annó a google+ sikertelenségével kapcsolatban.
de ezek a bizonyos emberektől jövő vérpistikés ms elleni megnyilvánulások legyenek már csak legalább egy kicsit reálisak...
-
Tin
veterán
most elgondolkoztattál, hogy egyáltalán van-e értelme belemenni ebbe a vitába
de tudod mit?
javaslok egy gondolatkísérletet:
1. a világ microsoft termékek nélkül, egyik napról a másikra történő átmenettel: értem ezalatt az összes oprendszert, az összes szerver terméket (sql is), az összes vállalati környezetet ami ms termékeket használ, és az összes ms webes szolgáltatást, beleértve a felhőben hosztolt alkalmazásokat
2. a világ google nélkül, egyik napról a másikra: android, google kereső, google maps és gmail nélkül, meg minden egyéb google szolgáltatás (mi van még, youtube?)
-
törölt tag
Fogalmad sem lehet ennyiből, hogy milyen generációhoz tartozom. :-) Az általánosítás persze ül, tudom, hogy mit teszek, viszont ez szerintem nem becsület kérdése - a másik oldalt sem érdekli az ilyesmi. A képen szereplőnél sok helyen ötször hosszabbak a listák, az öreg istennek is elküldik az adataidat. Régóta mondják, hogy az internetes tartalmak előbb-utóbb fizetősek lesznek, bizonyos lapok már ilyenek, van is, amire előfizetek, többnyire elég olcsón, szerintem jobban járnánk vele, nem baj az, ha nevesítve vannak az értékek. Általában nem úgy megy, hogy előfizetés nélkül hozzá sem férhetsz egy-egy portálhoz, úgyhogy nem olyan szörnyű dolog az.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
az ms nem halott, de szerencsére már döglődik. de egy ekkora konglomerátumnál sok idő, mire a döglődésből döglés lesz.
"egyébként feljebb írtam, mivel a google fogta és nem supportálja a gmail exchange-en keresztüli elérését, nem csoda az MS válaszlépése.": ezt bizonyára tényleg írtad fentebb, ettől ez még ökörség. lássuk, miért:
- azután kell elkezdeni fikázni a guglit, miután az ms kérésének eleget téve mégis meghosszabbított ideig supportálja a gmail-en az active syncet?
- azért kell fikázni a guglit, mert a továbbiakban nem akarja fizetni az activesync protokoll licenszdíját?
- vagy azért, mert egy ótvar closed source protokollt nem támogat, bezzeg az ms viszont nem támogat egy rendes, szabványos protokollt, de az ms mégiscsak fájintos csávó? te nyilván nem vagy feketeöves ms fan, hanem független véleményed van. ahha.#include <std/disclaimer.h>
-
Tin
veterán
bírom itt az MS fikázó arcokat... mintha az MS halott lenne...
egyébként feljebb írtam, mivel a google fogta és nem supportálja a gmail exchange-en keresztüli elérését, nem csoda az MS válaszlépése.
lehet, hogy kevésbé lenne hatékony az internetes keresés és reklámozás google nélkül, kevésbé lenne jó netes térkép utcanézettel, plusz a bada lenne az iphone ellenfele, de microsoft nélkül azért megnézném, hol tartana az iparág, pubik
-
bambano
titán
ez igaz, de egy okos cég már a tendenciáknál raplizni kezd, nem csak akkor, amikor ténylegesen beütött a krach. a tendencia pedig az, hogy pár éve mindenben az volt, amit ők mondtak, most meg sorozatban kapják a pofonokat, és csak a korábbi behemót nagy lendülete viszi őket.
-
bambano
titán
"ilyen nem fordulhat elő, mivel ők maximális mértékben tiszteletben tartják a magánélet sérthetetlenségét és eleget tesznek az adatvédelmi elvárásoknak.": ezt talán akkor se hinném el, ha nem lenne korábbról elmarasztaló bírósági ítélet.
egyébként meg holló a hollónak? csak nem az a probléma, hogy azért tesznek eleget (nem, nem tesznek eleget) a magánélet sérthetetlenségének, mert mindenki tesz rájuk, ezért nincs kinek a magánéletében turkálni?
-
lapa
veterán
ez a cég már elmúlt. amilyen arrogánsan művelik ezt az egészet megérdemlik. ráküldik a cégekre az auditorrendőrséget meg ilyenek, és mindenki álljon nekik vigyázzba. és nem nálunk, hanem civilizált országokban is.
-
floatr
veterán
Az egyik probléma, hogy ők is ugyanezt csinálják. A másik probléma, hogy amint ez egy bújtatott reklám, úgy egyből baromira erőltetett/szájbarágós szemben a már említett audi/bmw csipkelődős hangulatával, amikor rövid, de ütős poénokra hegyezik ki a dolgot, a részletek konkrét fikázása nélkül.
-
Mr.Csizmás
titán
a bing, live, ie nevu pixelhulladekokkal a hatuk mogott kepesek ezt meglepni? meg szerencse, hogy az msn-t is akviraljak skypenak, hatha jobban fog mukodni.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
törölt tag
egy dologban jobb a hotmail/outlook, mégpedig hogy a webes felülete és a skydrive stabilan elérhető Kínából is, így néha rá kell kényszerüljek. ja, és hogy lehet alias-t beállítani benne.
-
Hintalow
senior tag
Szép!
Felnőtt nagy vállalatok, és így viselkednek
Én nem sokat foglalkozom vele, max néha mosolygok amikor valami elborult témában keresgélek (abszolút ismeretlen animék, warhammer 40k könyvek vagy hasonlók) és izzadva próbál reveláns reklámokat prezentálni, ami persze teljesen sikertelen.
Ez legyen a legnagyobb problémám.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Glenda
addikt
válasz #81187072 #50 üzenetére
Ha majd fizetős lesz a PH, lesz kinek megköszönni. Ezek az oldalak reklámokból élnek, ha olvasod, annyi becsület lenne benned, hogy engedélyezed a reklámkat.
Pájretbéj generáció.#51 Kashim
Én szeretem az ilyen reklámokat, oda-vissza, főleg ha kicsit vicces is, mint az Audi-BMW reklámok. Ha meg nem hazudnak benne, nem értem ne lehetne elmondani. Puha európai mentalitás[ Szerkesztve ]
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
kispx
addikt
válasz idegen lény #49 üzenetére
Félreértés ne essék. Azzal nem azt akartam mondani, hogy az egyik cég jobb a másiknál, hanem az "állításuk szerint" részre reagáltam.
A szógyakoriság-figyelő robotok meg nem férnek hozzá egy cég saját szerverein lévő leveleiknez/adataihoz.
(#48) raper
Számomra, ha egy cég csak azzal tudja reklámozni a saját termékét, hogy a másikat lejáratja, azzal csak azt ismeri el, hogy jobbat nem tudott alkotni.[ Szerkesztve ]
-
Kashim
őstag
Tényleg vannak olyan vezetők, akik az ilyen reklámkampányokat jóváhagyják és pozitív kimenetelt jósolnak? Fel nem fogom aggyal... Az embernek az első szó ami eszébe jut az ilyenek láttán, hogy vergődés... Nem pocskondiázással kell felhasználókat gyűjteni, hanem jobb szolgáltatással. Főleg vicces ezt olvasni, hogy néhány hete meg arról henceg az MS fővezér, hogy hány százmilliós felhasználóbázisuk van. Még a végén elhiszem, hogy ők nem gyűjtenek adatokat...
NOT.
ha3flt
Ja például az, hogy sok weboldal reklámbevételből él, mint pl. a PH lapcsalád is. Statisztika is nagyon hasznos és értékes adathalmaz. De tényleg tiltsatok le mindent, aztán majd siránkozzon mindenki, mikor bezárják, vagy drasztikusabb eszközökhöz nyúlnak a tulajdonosok a bevételhiány miatt.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
idegen lény
őstag
-
raper
senior tag
Az nekem amúgy is "szimpatikus", hogy magam úgy népszerűsítem, hogy a másikat lejáratom. Ez a tisztességes piaci magatartás?
Jó nekem ez a gmail. -
-
kispx
addikt
válasz Jim Tonic #42 üzenetére
Azért jó lett volna az MS részéről definiálni a személyes adat fogalmát. (Nehogy ferdítsenek) Meg azt, hogy hogyan szűrik ki a személyes adatokat. Mert ezt nem nagyon lehet algoritmusban foglalni teljesen.
Szvsz a levél elég személyes, de mégis beleolvashatnak. Innentől már nem nagyon érdekel, hogy ki mit mond. Főleg, hogy személyes adat mellett nem sok mindent lehet kinyerni. De ez már megint olyan dolog, hogy ki melyik cégnek hisz jobban.[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Nos, ha átnézik, egészségükre.
De valamit nagyon sz@rul csinálhatnak, mert én még soha sem kaptam tőlük reklámot!10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
Panthera
őstag
válasz idegen lény #35 üzenetére
Aki használja a noscript kiterjesztést, az tudja hány oldalra van beépítve google script. Firefox+Noscript+AdBlock párosítást használok, tőlem aztán gyűjthetik az adatokat (ha sikerül), úgyse sok reklámot látok.
-
kispx
addikt
"A vicc az lesz, amikor kiderül, hogy a microsoft is átfésüli a maileket, hogy a usernek jobb legyen."
Már szeptemberben módosították a szolgáltatási szerződést, hogy "tartalmat vonhassanak ki"
Szvsz, elég álszent most az MS.
[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Dilikutya #31 üzenetére
Akkor viszont a Plus-t használod. A lényeg a nagy helyhasználáson volt, és a sima Adblock-nál. A Plus-nál ez fel sem merül. Az Tűzrókán tökéletes. De Chrome-on a fele ezt, fele azt használja.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Panthera
őstag
Én már többször szívtam meg @windowslive-os címmel, letiltottak spammelés miatt és elvesztek a leveleim. Közben meg alig használtam, szinte csak az msn miatt volt. Vicc!
Szóval engem nem hat meg ez a duma, adatvédelem szempontjából meg mind ugyanazt (nem) tudja.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz idegen lény #29 üzenetére
Én Firefoxon használom, tökéletes. Mit nevezünk lassításnak? 0.005s nem észrevehető.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
idegen lény
őstag
válasz Dilikutya #24 üzenetére
Tapasztalataid szerint az AdBlock vagy az Adblock Plus a jobb Chrome-ra? Csak mert az AdBlock-ról azt írta egyszer vki, h sok helyet használ, meg talán lassít is picit, míg a Plus nem.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz idegen lény #25 üzenetére
Ezt már az IE9-nél elterjesztette a MS (: Azóta is hangoztatják. Egyébként lehetséges, hogy igaz, miért ne? Mi alapján? A google dollár tízezres díjakat tűzött ki a hibákat megtalálók számára és nincs tele mégsem a sajtó hetente vele, hogy újabb kifizetés volt (: Viszont már jóideje nem olvastam arról sem, hogy az iexploreren keresztül loptak reneszánsz festményt, tehát lehet, hogy biztonságosabb, ki méri és mi alapján?
woland: Mondtam, az alagút végén a fény. A spam eltüntető rendszere (sajnos nem az automata, egyszer be kell állítani) most pl épp az outlooknak tetszik jobban. A flag + mappa valamiért nem annyira jó, ráadásul korlátozott a szabály-szerkeszthetőség ):
-
idegen lény
őstag
A következő az lesz, h az IE is biztonságosabb, m a Chrome.
-
Dilikutya
félisten
Szabhatja a Google a személyre szabott reklámokat, évek óta egyet sem láttam, AdBlock telepítve van, tökéletesen eltüntet mindent. Amúgy aki hisz abban, hogy bármelyik ingyenes emailszolgáltatás nem monitorozza legalább reklám miatt a leveleit, az rettentő naiv.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ng0ofy
KORREKTOR
A vicc az lesz, amikor kiderül, hogy a microsoft is átfésüli a maileket, hogy a usernek jobb legyen. Egyébként nekem eddig kifejezetten jó volt, hogy az automata átolvasta a leveleim, megjegyezte a kereséseim, mert ha beírok vmit a keresőbe (google) nem kell oldalakat végignéznem, mire megtalálom azt, ami engem érdekel, mivel van kialakult ízlésem és érdeklődési köröm és mostanra (7-8 év alatt) a google szoftvere megtalálta a közös hangot (:
A bingről pedig nem szeretnék nyilatkozni, mivel jót nem tudok. A térkép soha nem tudja mit akarok, a kulcsszó keresőről ne is beszéljünk.. Legnagyobb fail: mondtak egy színésznőt, telefonon rákerestem (bing), de megszokásból csak a nevét írtam be, persze, hogy a csupasz képeit és videoit behozó meg a bulvár, pletyka oldalak jöttek be, alig bírtam kibogarászni egy imdb linket... Google dobta volna a lista elején a filmjeit, wikipédia, imdb, port.hu linket... Mindegy....
Használom párhuzamosan az outlook.com-ot is és gmail.com-ot is, de nem tudom mitől lenne biztonságosabb vagy jobb. Ráadásul a kategorizáló rendszere gyenge, bár látom a fényt az alagút végén, de egyértelmű, hogy egyelőre azoknak előrelépés, akik eddig minden levelüket az inboxban tartották vagy törölték és amit fontosnak véltek nem olvasták el, hogy elől maradjon
A biztonságról majd akkor írjon az MS, ha lesz kétlépcsős beléptetés...
[ Szerkesztve ]
-
Cythyel
senior tag
Csak nekem akadt meg a szemem azon a kijelentésen, hogy az M$ féle Outlook rendszer biztonságosabb mint a Gmail? Ne röhögtessenek már... Az Outlook lukasabb mint az IE...
-
-
törölt tag
Az IE-népszerüsítö reklámból idézném a zene szövegét (az a reklám, amelyikben a biztonságosabb internet és egyéb hasonlóan emeletes igazságokkal traktálják az átlaghülyét): And it feels like iam just too close to love you- so i'm moving on.
-
istnag
addikt
Nem vagyok MS ellenes,de miért népszerűsítik a Binget,miért nem, inkább fejlesztik. Először talán azt kell(ene). A perekre fordított összeget is fordíthatnák monjuk arra.
-
tixem
addikt
Az lehet hogy kapcsolódik, de az ms-nek nincs youtube szintű cucca, kereső megint csak jobb (magánvélemény...). Ráadásul androidom van, emiatt is jó.
Próbálkozhat az ms akárhogy, engem nem nyernek meg süket dumával. A skydrive az egyedüli jó dolog tőlük, de azt meg alig használom.Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Syl
nagyúr
Igen, így kell ezt! Ha nem tudunk jobb terméket/szolgáltatást csinálni, akkor mocskolódjunk, pereljünk.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tixem
addikt
konkrétan lesza*om hogy átnézi a leveleimet, nem gyártok se tömegpusztító fegyvert és világuralomra se tervezek törni. Gazdagabbak lesznek pár recepttel meg egy rakás előadás anyaggal jaj ne
eszem megáll
mint átlagfelhasználó iszonyat kényelmes az egész google rendszer minden mindenhez kapcsolódik egy fiókból letudok mindent, MS szolgáltatásai ennek a poros nyomába se lépnek számomra.
A keresések alapján meg olyan reklámokat és hirdetéseket dob ki amik érdekelnek is, bár néha beugrik egy két fail, mint pl múltkor L Ron Hubbard amúgy meg ne mondja az MS, hogy ők senkit nem követnek, kitekintő gyorsvonat lehet tényleg biztonságos, egyébként meg még azt is figyelik mikor megy ki az alany wc-r.e[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Tin
veterán
az utóbbi pár évben mindenkinek ott a teljes "lenyomata" az interneten. aki sokat blogol vagy fórumozgat, annak még durvábban. ugyanez igaz a teljesen magán levelekre is.
szóval mindenki nyitott könyv, és ez már nem fog eltűnni.
ebből a szempontból teljesen jogosnak érzem az MS-t. egyébként meg nem csodálkozom, hogy bekóstolta a google-t, amikor az meg letilja a gmail exchange szinkronizálását.
-
Cathulhu
addikt
-
Tin
veterán
az utóbbi időben, ha egy frissen indított böngészőben (bármibe való belépés nélkül) ráguglizok pár termékre, onnantól minden oldalon hasonló termékeket dob fel reklámként.
jó ez? be sem vagyok lépve semmilyen google fiókba, egyszerűen csak használtam a keresőt. értem én a google törekvéseit, de egy kicsit túlzásba viszi már ezt.
a facebook-ról nem is beszélve... mondjuk az, aki oda "blogolja" az életét, meg is érdemli...
-
Angel1981
veterán
Szegény MS! Kapkod fűhöz fához hogy megállítsa magát a lejtőn....
-
Cathulhu
addikt
kezdetek óta tudom, hogy átscanneli a leveleimet, hogy az alapján adjon reklámot. Kedves egészségére, soha nem titkolta ezt el. Néha még jót is derülök az elcseszett reklámokon, amit egy-egy kiragadott szó alapján úgy gondolja jó lesz
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Hennet
aktív tag
Nincs határa az idiótaságnak.
0:41-nél azért kiderül, hogy Microsofték is legalább annyira szeretik a zsidókat, mint Walt Disney...
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
Mindamellett, hogy én is használok Gmail-t az már sokkal aggasztóbb, hogy mivel amerikai a cég így az ottani jogszabályok értelmében, a hatóságok indok nélkül lekérhetik a levelezéseket. Engem speciel nem aggaszt mert túl sok infót nem nyernének az iráni atomdúsításról, de pl vannak cégek amik egy az egyben a google online "office" csomagját használják. Nekik már necces lehet.
Többek között ezért is használok yahoo-s fiókot is.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Gergosz2
veterán
nekem semmi bajom a Gmaillel, már kb 5 éve ezt használom nem hiszem , hogy lefogom cserélni.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest