Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz fordfairlane #103 üzenetére
De az MS-nek elég jó kutatórészlege van, plusz ott a szórakoztatóipar is. (xbox és az ahhoz tartozó szoftveres szolgáltatások) Office is ugyan a kisebb részlegeken helyettesíthető, de a kiterjedtebb kapcsolatokkal operáló vállalatoknál még sokáig pótolhatatlan lesz, annyira beette magát. Kompatibilitás szempontjából kínkeserves megszabadulni tőle. Mondjuk nekem nincs is vele gondom, ha nem egy őskövület gépen fut.
mrhitoshi
Szerintem az egyébként is sok hazánkra jellemző kiadás mellett nem sokan értenének veled egyet ebben. Ha ezen múlna a lapcsalád sorsa, biztos én is beszállnék, de azért sok olyan ember olvassa a portált akik nem lógnak itt ennyit, mint mi és vannak fontosabb dolgok az életükben amikre muszáj költeniük, szóval prioritásban nem lenne épp előnyös helyzetben a PH lapcsalád.
Engem addig nem zavarnak a reklámok amíg nem ugrálnak a képembe. Azért itt ettől szerintem nem kell félni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest