Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz fordfairlane #103 üzenetére
De az MS-nek elég jó kutatórészlege van, plusz ott a szórakoztatóipar is. (xbox és az ahhoz tartozó szoftveres szolgáltatások) Office is ugyan a kisebb részlegeken helyettesíthető, de a kiterjedtebb kapcsolatokkal operáló vállalatoknál még sokáig pótolhatatlan lesz, annyira beette magát. Kompatibilitás szempontjából kínkeserves megszabadulni tőle. Mondjuk nekem nincs is vele gondom, ha nem egy őskövület gépen fut.
mrhitoshi
Szerintem az egyébként is sok hazánkra jellemző kiadás mellett nem sokan értenének veled egyet ebben. Ha ezen múlna a lapcsalád sorsa, biztos én is beszállnék, de azért sok olyan ember olvassa a portált akik nem lógnak itt ennyit, mint mi és vannak fontosabb dolgok az életükben amikre muszáj költeniük, szóval prioritásban nem lenne épp előnyös helyzetben a PH lapcsalád.
Engem addig nem zavarnak a reklámok amíg nem ugrálnak a képembe. Azért itt ettől szerintem nem kell félni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- HP Probook 640 G4, 14" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T470: i5-7300U/16GB/256GB NVMe SSD/14" FHD IPS Matt/Win10 Pro
- Playstation 5 etaHEN / FW 5.00 / Gép + 1 kontroller
- HP EliteBook 830 G6, 13,3" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gara
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest