Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én már komolyan azt várom, hogy a kontinenseket mikor kezdi el átrendezni.
-
FlekkeN
aktív tag
Már sokszor beállítottam a profilombam milyen google reklámokat szeretnék kapni. Beállítottam azokat a kategóriákat amik érdekelnek és kivettem azokat amik nem. Erre a Google sosem jegyzi ezt meg és foteleket, ázsiai lányokat és az Amazonon véletlenül megnézett termékategóriákat mutogat ahelyett, hogy informatikat és egyéb általam kedvelt cuccokat mutogatna.
Néha olyan dolgokat mutat, amiket hónapokkal ezelőtt vásároltam vagy kerestem rá, mert olvastam róla. Leettem paradicsommal a pólómat erre rákerestem mi hozza ki legjobban és 1 hónapig takarítószer reklámokat láttam. Célzott, de mellé lőtt reklámok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy belső forrás szerint a cég a harmadik féltől származó sütiket egy saját megoldásra cserélné le.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Yettel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Túra és kirándulás topic
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest