Új hozzászólás Aktív témák
-
ez nem tesz jót ff-nek.
lassan nálam is itt lesz a váltás
szépen fejlődik a chrome -
Ren Hoek
veterán
Ez tényleg álmodhattad max
Elején volt, hogy infókat küldött a böngészési szokásokról.. aztán volt belőle balhé, és azonnal ki is vették (illetve checkbox-ot kell bejelölni hozzá) Amúgy a google mindent lát, bármilyen böngészőt használsz. De az MS, yahoo, netszolgáltató, rendőrség stb is lát mindent... Felesleges ezen aggódni.
-
Himym
senior tag
Én azért maradok az ff-nél amiután olvastam, hogy leküld egy cssomomindent a gépedről a googlenak az meg továbbítja MS-nek meg a többinek hát ez azért nem tetszik nekem! lehet az FF is csinál ilyet de még nem láttam leírva iylet sehol.
-
julius666
addikt
Még egy szög a FF koporsójába
-
Ren Hoek
veterán
Csavarkulcsnál menj rá a Kiterjesztésekre... én is tök véletlenül fedeztem fel tegnapelőtt.. Azóta vagy 10-et felraktam, és semmit se lassult be. Kedvenceim egyelőre a Gmail kijelző, a weblap screenshot, olyan ami egy tab-ban ie-ben elindítja az oldalt, zsírúj speed dialer ( négyzetes thumbos kezdőlap), kijelölve a filmeket kimutajta hogy hány pont IMDB-n
, auto webpage reloader, gombnyomásra google translator...
Szerintem atomjók
A legjobb böngésző
-
HyP3b0y
senior tag
Nem vágom mi a rák ez, IEs voltam és most chromeolok, utána kéne olvasnom ha már ilyen is van
-
Ren Hoek
veterán
Így kiterjesztésekkel elég jó azért... Ráadásul ezekkel együtt sem lassult be egyáltalán.
-
Himym
senior tag
Ennyire jó ez a Chrome?
-
Hát sajnos az iWiW Tools nem megy vele... egyenlőre.
-
ntomka
nagyúr
Amióta van a Google kezdőlapnak az a csodálatos fade in animációja, azóta használok Chrome dev alatt GM scriptet ennek kiiktatására. És épp ma telepítettem egyet a Gmail meghívó mezőjének eltűntetésére.
Eddig 2/2 jól megy.
-
Penge_4
veterán
15%? Eddig annyi a tapasztalatom, hogy a Chrome GM támogatása még rosszabb, mint az Operáé. Operában legalább 10-ből 3 script normálisan fut, Chrome-ban 10-ből 1 ha fut.
-
Wheeeee?
Új hozzászólás Aktív témák
it Natív támogatást kapott a Firefoxhoz készült népszerű kiterjesztés a Google böngészőjének 4-es verziójában.
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest