Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prabhu
senior tag
Eléggé bulváros ez a villantós cím
-
KILLERLALA
tag
Többen is írtuk itt mi a megoldás !!! (Flotta)
Kicsit olvass vissza !
Aki nem keresi a megoldást egy problémára, az beletörődik a dologba......
Én is szeretem a netrádiót, állandóan megy a kocsiban !
Miután elfogy a keretem, és lassítanak is simán megy !Mégegyszer: Ha nem torrent megy a telcsiden, ami kihasználja a max sávszélességet folyamatosan, nem fog érezhetően hamarabb elfogyni a neted !
Sima netezés közben csak azt veszed észre hogy hamarabb betölt egy oldalt, de nem fog 1 perc alatt elfogyni a keret !!!!!Ja és nem akadtam ki, te se tedd !
Csak segítni akarok !
[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz KILLERLALA #47 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem értitek !!!!!
De de nagyon is értem. Csak éppenséggel ha több lenne a net, akkor hallgatnék kocsiba is akár netrádiót, online streamelnék deezer-ről vagy spotify-ról zenét, telóról egyből felhőbe tölteném fel a fotókat videókat, vagy egyéb dolgokat, lehetne még sorolni szépen sorban.
Csak épp a szemünket kiszúrják ezekkel a nevetséges csomagokkal. 2-500MB??? ugyan már, vicc kategória.Am nem tudom miért akadsz ki a hozzászólásomon? Csak azért írtam le hogy egy nagyjából közepes csomaggal ez a sebesség 1 perc alatt leszívja a keretet.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
Ha mind a 450 megabitet kihasználom, akkor 1 perc alatt le is szalad a jelenlegi 3.2GB-os netcsomagom. Inkább azon kellene gondolkozni hogy ezeket a nevetséges 1-2-3GB-os csomagokhoz a végéhez mellé dobnak egy egy nullát. Na 30GB már több mint elég lenne.
iPhone 16 Pro Max
-
-
nimfas
addikt
válasz KILLERLALA #42 üzenetére
Szolgáltatóknak az az érdeke hogy sokan drágán fizessenek elő.... A normális megfizethető csomagok sajnos csak flottában elérhetők. Ez igaz a beszédre és netre is.
-
dementor
aktív tag
-
dementor
aktív tag
Na és jó árat mikor és melyik szolgáltató villant már? Könnyű villogni, hogy micsoda hálózatunk van! Csillagászati adatcsomag árakból lehet építkezni!
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
szevassag
tag
Kenjék már a hajukra a szaros 450 mbitüket! Legyen 4-5 megabit, de menjen egész hónapban korlátlanul, aztán csókolom.
Hány évig fogják még szopatni a népet ezzel? -
-
aszti75
senior tag
válasz -Skylake- #28 üzenetére
Ezzel azért vitába szállnék!
A telenornál pl a My Chat&Talk feltöltőkártyás csomagban havi 5000 Ft-ért kapsz hálózaton belül korlátlan hívást/hálózaton kívűl 100 percet.Mobiladatból pedig 1Gb-ot,de ezek mellett korlátlan a Fb(böngészőben is),what's app,twitter,fb messenger.
Mindezekhez hozzájön,hogy a play áruházból a letöltés is korlátlan,hiába fogyott el az adatkereted,teljes sebességgel frissít/tölt le.Persze mind játékot mind appot.Lényeg! Bementem a Telekomhoz,hogy vennék egy feltöltő kártyát és ajánljanak valami hasonló csomagot,mint a telenornál(felsoroltam nekik amit itt is,hogy mit tartalmaz a csomag havi 5000-ért).
A válasz az volt,hogy összenéztek,majd szó szerint nevettek,hogy náluk ugyan ilyesmi nincs és vagy ez van a csomagban vagy az.
Feltöltősbe abszolúte semmi,csak előfizusba.
Én úgy gondolom,hogy egészen korrekt kis csomag ez így a telenortól.[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Mobil flotta fórum....
Amúgy IqPro flotta, 4 GB adat sim 1700 Ft Bruttó, korlátlan 4700 Ft Bruttó. Hűség nincs. Kártya a flotta nevén marad (de kit érdekel) Beszélgetésre van másik flotta Dpi alap: Flottán belül ingyenes,300 perc a havidijban összes itthoni szám, 10 sms, 200 MB net. 3620 Ft Bruttó havidij. Hűség itt sincs. Számlát a Telenor-tól kapod, szám a te neveden marad.Telenor-os mind a kettő. Röviden ennyi. Többi a mobil flották fórumban.
-
-Skylake-
addikt
Semmi ertelme telekomrol valtani, az osszes itthoni szolgaltato komolytalan ugyan, de a 3 komolytalan kozul meg mindig a telekom a legjobb. Mi is vegigjartuk mindet, marad a telekom sajnos.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
janeszgol
félisten
-
embe
nagyúr
1GB adatcsomag az előfizumhoz 2400Ft. a Bluemobilnál 1400Ft. És az is a T-Mobile hálózatát használja.
Míg arany áron mérik a mobilnetet, addig dugják fel maguknak a 450 megájukat!CineDOG1: Hogyan?
nimfas: Melyik ez a csomag?
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Aki utána olvas a dolgoknak, az megoldja valahogy, hogy legyen korlátlan mobilnete. És máris nem kell sírnia a 200-500 megás csomagok miatt.
-
tserrof77
őstag
Építő jelleggel megemlíteném, hogy a cikk címébe beleférhetett volna, hogy "mobil sávszélességen" mert így picit furán hangzik...
Egyébként tényleg röhej, hogy gyors (lesz) csak a túró havi forgalomhoz mérten az árképzés meg tré... mint a nevük...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Meridian
senior tag
Ugyan már az előttem lévők már felhozták, kicsit másképpen megfogalmazva, de mit ér a hyper-sebességű net, nagyon szűken mért adatforgalmi korláttal?
Semmit.Az nem játszik, hogy vehetek plusz adatforgalmat. Jó drágán, természetesen. Nagyon drágán...
-
KILLERLALA
tag
válasz bitblueduck #5 üzenetére
Minden oldalnak van egy adott mérete !
Attól hogy gyors a neted, nem nő a mérete az adott oldalnak !!!
Csupán csak gyorsabban megy el az adott forgalmi keret !!!
Olyan ez mint a lángos az utcai árusnál, van akinek gyorsabban elkészül, de mindenki ugyanazt kapja !!!Üdv:Laller
-
-
azbest
félisten
jól gondolom, hogy a telekomnak nincs olyan home-4g mobilnet csomagja, ami vezetékes net nélkül adna a másik két szolgáltatóhoz hasonló mennyiségű forgalmat? Gondolok itt a 6 eft körüli hűséges árra a z 50GB (+100 éjszakai) csomagjukkal amazoknál.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Miközben 7 ezerért otthoni netet is kapsz tőlük 120 megával, juhé!!
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
kalifa777
tag
Az, hogy egy településen egy-két alkalommal sikerült ezt a sebességet hozni, nem jelenti sajnos azt, hogy a mindennapi használatban is működni fog a rendszer. Ha a többi településen is sikerül képíten a rendszert és működik is akkpr megérte, hogy támogatták.
-
r3dsnake
nagyúr
Környékünkön néhol még telefonálni sem lehet, először lehet hogy ezt kéne rendbetenni. Ráadásul eddig a fél órás buszutakat lazán végignéztem 4mbit-es 720p-s filmmel Plex-ről, mostanában viszont 2mbit-en is megakad percekre.
-
Armi1P
csendes tag
Eközben nálunk a Telekom ADSL a beígért 10Mbps helyett megy 2Mbps -mal
Már amikor nem megy el a net -
akom
őstag
Vázolom mi a helyzet most Magyarországon.
Szóval ha a Telekom autógyártó lenne, akkor most kihoztak egy autót ami tud menni 450 km/h-val, de csak 2km-en. 2km feletti távolságon pedig korlátozottan 5 km/h-val tudsz tovább menni.
Szenzációs! -
Sinesol
veterán
Személy szerint minimális értelmét sem látom váltásnak, nem olyan rossz cég ez, mint amennyire szeretik szidni.
Nálam a vezetékes net az elmúlt 4-5 évben csak akkor szakadt meg, amikor áramszünet volt, szóval nem tapasztalom az állítólagos instabilitást. Na persze nem zárom ki, hogy épp szakadt este, miközben aludtam és másnapra rendbejött.
Szerviztapasztalatom egyszer volt, amikor a router megadta magát, reggel betelefonáltam, pár óra mulva kijött egy srác, hozott egy uj routert szó nélkül.
Persze lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de egyszerűen nem volt még gondom velük sosem.+1: Mobilhálózaton meg max térerős Lte/4g éjjel-nappal, mindez vidéken egy 5 ezer fős kistelepülésen.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
A 2 GB se sok. Nekem a 7 is gond elkul elmegy, neha keves is. Ennek felet a Spotify eszi meg. Ha bekapcsolom a letoltesgyorsitot, akkor 2-3 het alatt fogy le a mobilnetem.
Tényleg hiányzik mar egy nagyobb, vagy korlatlan csomagajanlat ertelmes aron. Persze nem panaszkodom, mert emlékszem, mikor meg 50 megat vettem a T-nel 2000 ft korul...
-
Petyyyyy
addikt
Majd mikor nagyobb csomagra váltasz.
TROLL OFFEgyébként lehet jövőre nagyban változik a helyzet. Barátnőm pl most lett előfizus Like S azt hiszem. Ott 300 megát írt a tájékoztató, de mondták bent, hogy hamarosan ez 2GB lesz.
Ebből kiindulva talán nekünk is csurran-cseppen majd.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
bitblueduck
senior tag
mire ezt a hozzaszolast elolvasod kb pont elfogyna a havi 1GB-s kereted teljes savszelesseg mellett. cheers.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
jety91
őstag
És mikor jutunk el arra a szinte, hogy ne kelljen azon aggódnom, hogy véletlenül mobilnettel kezdek el letölteni egy nagyobb frissítést a telefonra és mire megszakítanám már el is fogyott az adatkeretem?
-
cH1
aktív tag
Na ez tök jó. Akkor a 300 megás havi mobilnet keretemet ezentúl még sokkal gyorsabban fogyaszthatom le.
-
Ultrazord
tag
Nem értdekel a telekom, amint lehet átmegyek valami más szolgáltatóhoz, mert amit az utóbbi években leművelnek az kritikán aluli.
Ezerszer kell hibajelenteni, csak az idegeskedés megy mifelénk.
Adok valami kisebb szolgáltatónak esélyt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest