Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Személy szerint minimális értelmét sem látom váltásnak, nem olyan rossz cég ez, mint amennyire szeretik szidni.
Nálam a vezetékes net az elmúlt 4-5 évben csak akkor szakadt meg, amikor áramszünet volt, szóval nem tapasztalom az állítólagos instabilitást. Na persze nem zárom ki, hogy épp szakadt este, miközben aludtam és másnapra rendbejött.
Szerviztapasztalatom egyszer volt, amikor a router megadta magát, reggel betelefonáltam, pár óra mulva kijött egy srác, hozott egy uj routert szó nélkül.
Persze lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de egyszerűen nem volt még gondom velük sosem.+1: Mobilhálózaton meg max térerős Lte/4g éjjel-nappal, mindez vidéken egy 5 ezer fős kistelepülésen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Új 8GB 1600MHz 1,35V DDR3L és 1,5V DDR3 laptop RAM-ok, ingyen (Fox)posta másnapra
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- HP OEM/CUSTOM 775 alaplap + hozzátartozó front panel I/O TESZTELETLEN
- GIGABYTE 970A-UD3 REV1.2 TESZTELETLEN
- GIGABYTE GA-M52L-S3 TESZTELETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest