Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
-
asdf_
veterán
válasz turbulencia8 #2 üzenetére
A családi office csomagot idén már 36000 Ft-ra emelték.
Khmm, ott nem volt egy bővítés, hogy eddig 5 tagú lehetett a család, de most már 6, úgy 1-2 éve? No meg az euróba is beleszaladt vagy 15% 5 év alatt, szóval ez szerintem árnyékra ugrás lesz most.
[ Szerkesztve ]
-
Asycid
tag
válasz E.Kaufmann #11 üzenetére
Természetesen használtam,nem csak idebüfiztem.
Mondjuk nekem pl. herotom van attol ha nem látom valaminek a hátterét, hogyan működik, emiatt nem is nagyon szeretem a felhős megoldásokat. Hosszabb távon pedig drágább mint egyszeri, örökös licenszt venni. Persze multiknal és nagy cégeknél más lehet a helyzet, sose dolgoztam olyan környezetben (nem is vágyom rá), de kisebb cégeknél igen.[ Szerkesztve ]
-
BigManus
addikt
Az csak a levelezést oldja meg... A többi szolgáltatást nem.
E.Kaufmann jól írja, lehet cummantani a dolgokkal.
Itt minden egyben van, működik is rendesen.
Ha gond van, van akár telefonos ügyfélszolgálat, segítőkészek.
Nem olyan horribilis összeg ez, nálunk nagyon be vált a cégnél.[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
őstag
válasz E.Kaufmann #11 üzenetére
Én is megerősíteni tudom ezt.
Több kis cégnél voltam, mindnek saját privát Linux szervere volt.
Minden lófaszt is ráraktak: VPN, Network share, mailszerver, backup, könyvelés.......Nagyon nem bánom, hogy kifizetem az Office 365-t.
Felhő + Fullos office csomag minden szarjával együtt nem költség egy munkatárs bérköltségéhez mérve.“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
E.Kaufmann
veterán
Használod is vagy csak belinkelted?
És a szervert ki üzemelteti és mennyiért? Jó volt 10 évig a maszek levelező szerver, de nem sírom vissza.
M365-öt belövöd és nem piszkálod. Nem kell biztonsági frissítéssel, OS és HW karbantartással bajlódni, csak magával a szolgáltatással kell foglalkozni, szükség esetén felhasználók, csoportok, jogosultságok, de ha magára hagyod, él tovább a rendszer, amíg fizeti a cég.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Asycid
tag
válasz E.Kaufmann #8 üzenetére
SmarterMail miért nem felel meg ezeknek a kritériumoknak? Használtam, és sokkal, de sokkal jobb (gyorsabb, kisebb erőforrás, jobb spam szűrési lehetőségek ...stb) mint az Exchange, ráadásul pontosan ugyanazokat is tudja.
-
E.Kaufmann
veterán
A szolgáltatásokat béreled, és weben is elérhetsz sokmindent, nem csak az alkalmazásokkal valamint, ha nem tudtad, ez az Office365 új neve, amire a levelezés és csoportmunka miatt fizetnek elő leginkább.
Tehát nem kell saját levelezőszervert, Sharepoint szervert (részlegesen a NAS-t is kiválthatod egy KKV-nál) fenntartani és a legolcsóbb csomag kivételével még jár ezen felül jön a mindig friss Office (amit sajnos érdemes is, mert vannak velük gondok, őszintén szólva Outlook-ból is jobban szeretem a webest).
Ha még nem próbálkoztál akár csak egy mezei mezítlábas e-mail rendszert is üzemeltetni, Exchange-ről nem is beszélek, nem tudhatod, mekkora egy szivattyú helyben megoldani.
Én töltöttem már hétvégéket levelezőrendszer helyrerugdalásával, örültem a két kilences megbízhatóságnak, nem hogy a 4-5 kilences , a spam és zsaroló levelek elleni küzdelem meg állandó móka, nem beszélve a biztonsági frissítésekről.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
gabor7th
addikt
A felhő jó mert olcsó...
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Tegyük hozzá, hogy 29990-ről, azaz lám-lám, itt is megvan a 20%.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
btprg
senior tag
Ha valaki képes ezért a bloat fostengerért folyamatosan fizetni, az meg is érdemli... Én elvből nem vagyok hajlandó ilyenre, hogy "béreljek" egy programot – ez még viccnek is rossz, hogy megírnak valamit, aminek 0 forint utána a másolása, és ezért x időnként újra és újra fizessek, még az a nyomorult 0 forint értékű bithalmaz se lehet az enyém
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
turbulencia8
őstag
A családi office csomagot idén már 36000 Ft-ra emelték.
-
vicze
félisten
"20 százalékkal a Microsoft 365 szoftvercsomag árát."
Többnyire 10%, de fő a clickbait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest