Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
A szolgáltatásokat béreled, és weben is elérhetsz sokmindent, nem csak az alkalmazásokkal valamint, ha nem tudtad, ez az Office365 új neve, amire a levelezés és csoportmunka miatt fizetnek elő leginkább.
Tehát nem kell saját levelezőszervert, Sharepoint szervert (részlegesen a NAS-t is kiválthatod egy KKV-nál) fenntartani és a legolcsóbb csomag kivételével még jár ezen felül jön a mindig friss Office (amit sajnos érdemes is, mert vannak velük gondok, őszintén szólva Outlook-ból is jobban szeretem a webest).
Ha még nem próbálkoztál akár csak egy mezei mezítlábas e-mail rendszert is üzemeltetni, Exchange-ről nem is beszélek, nem tudhatod, mekkora egy szivattyú helyben megoldani.
Én töltöttem már hétvégéket levelezőrendszer helyrerugdalásával, örültem a két kilences megbízhatóságnak, nem hogy a 4-5 kilences , a spam és zsaroló levelek elleni küzdelem meg állandó móka, nem beszélve a biztonsági frissítésekről.[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest