Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
turbulencia8 #2 üzenetére
A családi office csomagot idén már 36000 Ft-ra emelték.
Khmm, ott nem volt egy bővítés, hogy eddig 5 tagú lehetett a család, de most már 6, úgy 1-2 éve? No meg az euróba is beleszaladt vagy 15% 5 év alatt, szóval ez szerintem árnyékra ugrás lesz most.
-
Asycid
tag
válasz
E.Kaufmann #11 üzenetére
Természetesen használtam,nem csak idebüfiztem.
Mondjuk nekem pl. herotom van attol ha nem látom valaminek a hátterét, hogyan működik, emiatt nem is nagyon szeretem a felhős megoldásokat. Hosszabb távon pedig drágább mint egyszeri, örökös licenszt venni. Persze multiknal és nagy cégeknél más lehet a helyzet, sose dolgoztam olyan környezetben (nem is vágyom rá), de kisebb cégeknél igen. -
BigManus
addikt
Az csak a levelezést oldja meg... A többi szolgáltatást nem.
E.Kaufmann jól írja, lehet cummantani a dolgokkal.
Itt minden egyben van, működik is rendesen.
Ha gond van, van akár telefonos ügyfélszolgálat, segítőkészek.
Nem olyan horribilis összeg ez, nálunk nagyon be vált a cégnél. -
válasz
E.Kaufmann #11 üzenetére
Én is megerősíteni tudom ezt.
Több kis cégnél voltam, mindnek saját privát Linux szervere volt.
Minden lófaszt is ráraktak: VPN, Network share, mailszerver, backup, könyvelés.......Nagyon nem bánom, hogy kifizetem az Office 365-t.
Felhő + Fullos office csomag minden szarjával együtt nem költség egy munkatárs bérköltségéhez mérve. -
E.Kaufmann
veterán
Használod is vagy csak belinkelted?
És a szervert ki üzemelteti és mennyiért? Jó volt 10 évig a maszek levelező szerver, de nem sírom vissza.
M365-öt belövöd és nem piszkálod. Nem kell biztonsági frissítéssel, OS és HW karbantartással bajlódni, csak magával a szolgáltatással kell foglalkozni, szükség esetén felhasználók, csoportok, jogosultságok, de ha magára hagyod, él tovább a rendszer, amíg fizeti a cég. -
Asycid
tag
válasz
E.Kaufmann #8 üzenetére
SmarterMail miért nem felel meg ezeknek a kritériumoknak? Használtam, és sokkal, de sokkal jobb (gyorsabb, kisebb erőforrás, jobb spam szűrési lehetőségek ...stb) mint az Exchange, ráadásul pontosan ugyanazokat is tudja.
-
E.Kaufmann
veterán
A szolgáltatásokat béreled, és weben is elérhetsz sokmindent, nem csak az alkalmazásokkal valamint, ha nem tudtad, ez az Office365 új neve, amire a levelezés és csoportmunka miatt fizetnek elő leginkább.
Tehát nem kell saját levelezőszervert, Sharepoint szervert (részlegesen a NAS-t is kiválthatod egy KKV-nál) fenntartani és a legolcsóbb csomag kivételével még jár ezen felül jön a mindig friss Office (amit sajnos érdemes is, mert vannak velük gondok, őszintén szólva Outlook-ból is jobban szeretem a webest).
Ha még nem próbálkoztál akár csak egy mezei mezítlábas e-mail rendszert is üzemeltetni, Exchange-ről nem is beszélek, nem tudhatod, mekkora egy szivattyú helyben megoldani.
Én töltöttem már hétvégéket levelezőrendszer helyrerugdalásával, örültem a két kilences megbízhatóságnak, nem hogy a 4-5 kilences, a spam és zsaroló levelek elleni küzdelem meg állandó móka, nem beszélve a biztonsági frissítésekről.
-
gabor7th
addikt
A felhő jó mert olcsó...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Tegyük hozzá, hogy 29990-ről, azaz lám-lám, itt is megvan a 20%.
-
btprg
senior tag
válasz
Ha valaki képes ezért a bloat fostengerért folyamatosan fizetni, az meg is érdemli... Én elvből nem vagyok hajlandó ilyenre, hogy "béreljek" egy programot – ez még viccnek is rossz, hogy megírnak valamit, aminek 0 forint utána a másolása, és ezért x időnként újra és újra fizessek, még az a nyomorult 0 forint értékű bithalmaz se lehet az enyém
-
turbulencia8
őstag
A családi office csomagot idén már 36000 Ft-ra emelték.
-
vicze
félisten
"20 százalékkal a Microsoft 365 szoftvercsomag árát."
Többnyire 10%, de fő a clickbait.
Új hozzászólás Aktív témák
it Emelik redmondiak a Microsoft 365 árazását, de a fogyasztói és diákoknak szánt verzióért nem kérnek többet.
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest