Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Már én is gondolkodtam azon, hogy miként érhettünk el ilyen fejlettségi szintet "magunktól", azért is írtam a kőbaltát és a szuperszámítógépet, ha a folyamatot egészében nézzük, elég hihetetlen..
De ha a folyamatot apró részleteiben nézzük, akkor rájövünk, hogy nagy szerepet játszottak azok a feltalálók, tudósok, akik nevéhez fontos mérföldkövek köthetők, így már könnyebb elfogadni, hogy valóban lehetséges ekkorát fejlődni..
Új hozzászólás Aktív témák
it Az USA Ohio államában, Cincinnati városában világra jött John William Mauchly, akinek a fejében 1943-ban megszületett az első általános célú elektronikus, digitális számítógép, az ENIAC ötlete. Mauchly a forradalmian új koncepciót végül J. Presper Eckert segítségével valósította meg 1946-ban. A munka során ők ketten olyan alapvető informatikai eljárásokat dolgoztak ki, mint a tárolt program, a szubrutin vagy a programozási nyelv.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest