- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Hálózati / IP kamera
- Emulátorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Rendszergazda topic
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Jó és maga a chip típus is ajánlott, de nyugodt szívvel merem javasolni a CH340G/C fajtákat is... Van ehhez is win/linux/droid támogatás is már... Az FT232 és PL2303 kerülendő mert sok a klón és problémásak, a fenti kettőnél ilyenről nem tudok...
(helyből 2-3 darabot vegyél hogy legyen még a fiókban, mert úgyis el fog keveredni )
@dzz: természetesen openwrt helyett lehet bármi más linux disztró is, csak nekem ebből volt itthon kéznél és könnyű volt nyákra ültetni és éppen stabillá vált az I2S audio driver is hozzá - bár saját kernelt kellett miatta forgatni hogy benne legyen... carpc-s időkben sokat szenvedtem a földhurok/generátorzaj problémákkal, kísérleteztem többféle gép mellett integrált/pci/usb kártyákkal is, de erősen úgytűnt hogy leginkább az égieken múlik hogy éppen hogy szól, ezért döntöttem a galvanikus leválasztásos megoldás mellett végül, de mostanra már USB-hez is lehet kapni izolátort, vagy akár egy SPDIF optikai kimenetes USB hangkártyára is lehet tenni kínából egy nem túl drága DAC-ot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- DVD lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GAMER confiuráció , hardware frissítés miatt eladó !!
- Mac Mini M2 8GB Újszerű/256ssd/2027.01.09. Gar./p3971
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600 / RTX 2080Ti 11GB / 32GB DDR4
- GAMER PC! Ryzen 3600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 250GB SSD / 1TB HDD / 600w! BeszámítOK