Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
Frontiner #9424 üzenetére
Van hozzá gyári átalakító is kisebb méretre, de szerintem 3D nyomtatni is lehet adaptert hozzá.
-
kirkri
addikt
válasz
Frontiner #9087 üzenetére
Viszont jó hír, hogy másik QNAP NAS-ba helyezve a HDD-t, minden adat megmarad, mindent lát az új NAS.
Ma jött meg az új NAS-om, átraktam a HDD-t és minden ugyanúgy megy, mintha nem is cseréltem volna NAS-t. Még a bejelentkező adatok is a régiek, egyedül az IP cím lett más. Pedig egy teljesen más generáció, az előző TS-128A, az új pedig egy TS-251D-4G.22 éve a Prohardveren! ™
-
bela85
aktív tag
válasz
Frontiner #9073 üzenetére
Szia! Nekem a NAS-ba a winyó kezdett elromlani, és másikat kellett vennem, én akkor kivettem a Nas-ból a winyót és PC-re kötöttem és a DiskInternals Linux Reader nevű programmal másoltam ki az adataimat róla. De bármilyen másik program is jó, ami képes olvasni a linux partíciót. (persze ha Windows-os gépen próbálod)
-
Skynet258
veterán
válasz
Frontiner #9071 üzenetére
Nekem is elszállt anno a TS-228A, én csak külsős progival PC-re csatlakoztatva tudtam visszaszerezni a fájlokat (legalábbis a nagy részét).
Nálam is írta, hogy mennyi a foglalt terület(rosszul emlékeztem, nálam nullázta a méretet is) de az összes könyvtár eltűnt. Lehet meg lehet oldani kulturáltan is, egyelőre ne add fel, nekem nem volt türelmem túl sokat játszani vele. Aztán vettem egy másik NAS-t inkább mert ebben már nem bíztam.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
-
aleister
veterán
válasz
Frontiner #9071 üzenetére
Van rajta egy reset gomb. Synology-n úgy működik, hogy ha 3-4 mp-ig nyomod, akkor csak a felhasználókat reseteli. Ez egy csippanás után következik be. Ha tovább tartod lenyomva, akkor meg visszaállítja alapra a NAS-t.
Szerintem ugyanígy van a QNAP-oknál is. Keress rá a konkrét típus manualjában.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Geth
veterán
-
Alex91
félisten
válasz
Frontiner #4662 üzenetére
Jo lesz. A beepitett torrent kliense is jo lesz ekkora mennyisegre, max. 15 torrent lehet bent egyszerre, de lehet, hogy lehet ra telepiteni mast klienst is. Sebesseg nem lesz acelos...
DLNA-nak jo lesz a gyari is, 4K-s h264,265-os kodolasu mkv-kat is siman kikuld kulso felirattal is.
HDD jo lesz, esetleg nagyobban elgondolkoznek. Mondjuk USB-n teheto ra kulso HDD is, azt is megosztja.Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
-
citkar
addikt
válasz
Frontiner #4644 üzenetére
Jó lenne olyan embert találni, aki ilyet használ, bár szerintem DLNA-n elvinne fullHD-t (gondolom a TV vagy lejátszó alkalmas erre), biztosan nem tudom. Ha van lehetőség kipróbálni az a legjobb. Nézhetjük arról is, ha lecserélnéd egy jobbra és kicsit olcsóbban eladod, akkor sem buksz sokat.
-
citkar
addikt
válasz
Frontiner #4640 üzenetére
Nézd, letölteni tudsz majd vele, DLNA-n filmet nézni tudsz majd vele. Ha SD filmeket töltögetsz és nézel, szerintem nem lesz gond, bár a sebesség tekintetében nehezen tudom belőni, HD vagy 4K filmekről nem nyilatkoznék, de alapfunkciókra képes. Inkább az merül fel bennem, hogy amikor elindítasz egy torrentet, ilyen sávszélességnél az majd úgy belassítja, hogy el sem éred talán a NAS-t, én biztos lekorlátoznám majd a le- és feltöltési sávszélességet.
-
citkar
addikt
válasz
Frontiner #4635 üzenetére
Az internet sebességének töredékét tudnád kihasználni, bár használható, de sok kompromisszummal. Nem is tudom minek adnak ilyen gyors netet, ehhez komoly hadrware kell (persze PC-n nem olyan drága összerakni), de NAS-ban drága. Ha nem áll szándékodban kihasználni a teljes sávszélességet, mert amúgy filmeket letölteni és megosztani kis hányada is elég, akkor olcsó NAS jó megoldás lehet, de inkább használtan vegyél ennyiért, azért az mégis jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Logitech G Pro X Wireless
- Újszerű Garmin Venu 3 eladó
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- ASUS ROG THOR 850W 80 PLUS Platinum tápegység,kijelzős,dobozában,összes kábelével!
- Asus H81M-K+I3-4160+Kingston HyperX Savage DDR3-1600 CL9 (2x4 Gb)
- LG W2246PM-BF Monitor
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X /RX 5700XT/ 32GB RAM/120GB + 1TB SSD - Beszámítás is!
- The Last Of Us Part 1 és God of War Ragnarök 2db Ps5 játék
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest