Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz cigam #12015 üzenetére

1., meg tudod mondani hol van home mappa a windowsban? Rákerestem de nincs.
    2., úgy tudom a windows nem csinál feleslegesen üres mappákat, leszámítva a lomtárat, de ez meg nem felesleges.
    Olyan mappákhoz nem nyúlok, amikben van tartalom és nem tudom mi az, mert rendszernek tűnik.

A két nas közt látszólag ez a különbség - qsync szempontjából - hogy egyiken van "home" másikon nincs és ahol van ott megy a qsync, másikon nem, mert nincs ilyen könyvtár.
    Belenézve teljesen üres ez a könyvtár alapból.

Oké, userként használom, csak én nem vagyok cég, sem skizo, gondoltam elég lesz egy is, ami az alap admin. Kintről nem kell elérés.
    Otthon csak én kezelem a rendszert, más nem nyúl hozzá (amit meg használ belőle azt nem a nason csinálja).
    Így kezdésnek teljesen értelmetlennek látszik x db üres könyvtár, olyan elnevezésekkel, amit nem használok...

Ráadásul minden megy faszán, csak a qsync problémázott ezen... ami azért nem nevezhető katasztrófának...

Szóval lehet butaságnak nevezni (nas guruknak elhiszem hogy az), szerintem meg nem ártana egyszerű felhasználói fejjel is gondolkodni egy oprendszer megalkotásánál és nem telerakni üres könyvtárakkal a gyökér könyvtárat.
    Belefutottam, de megoldódott.

Új hozzászólás Aktív témák