Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11399 üzenetére
Ezek a sudo crontab -l parancsra látszódnak.
A /var/log/qulog/qulogd.log fájlban is látszik, hogy éjszaka is matat valamit.
2024-02-23 02:00:07,161 [Information] [A002, C001, 155] [Storage & Snapshots] Started reclaiming space on volume "DataVol1". Storage pool "1".
2024-02-23 02:04:10,098 [Information] [A002, C001, 156] [Storage & Snapshots] Finished reclaiming space on volume "DataVol1". Storage pool "1".
2024-02-23 04:58:24,140 [Information] [A293, C004, 24] [QuFirewall] The latest GeoIP database version is available for download. Version: 20240220
2024-02-23 04:58:27,391 [Information] [A293, C004, 25] [QuFirewall] Updated GeoIP database from version "20240202" to version "20240220".De egy csomó művelet nem kerül naplózásra, pl.
0 1 * * * /etc/init.d/flush_memory.sh >/dev/null 2>&1Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Celithrandi
addikt
ezek a logban látszódnak? Ma pl 5:24 kor kapcsolt úgy, hogy nem volt bekapcsolva a hálózaton olyan gép ami eléri smb-vel, tehát már a winre se lehet fogni.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
senior tag
válasz bogabi #11396 üzenetére
Nos, a megoldás a NAS shared folders kezelőpultján az Advanced Folder Permissions megadása volt (amíg nem állítottam ezt be, addig a File Station-ben szürke volt az opció a jogok cseréjéhez). Eddig jobbára iSCSI targetként használtam a QNAP NAS-okat, ez a shared folderes jogosultságkezelés nem volt a látómezőmben.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
senior tag
Lehet igazad van, én nem vagyok nagy QNAP szaki, nem ezen szocializálódtam. Azt gondoltam, hogy ha a megosztott mappán beállítok jogokat, azok legördülnek az alatta lévő mappákra/fájlokra (azt feltételeztem, hogy az öröklődés automatikus). De most tudom, hogy ha HBS-el hozok át a NAS-ra fájlokat/mappákat máshonnan, akkor előtte a cél megosztott mappán be kell állítani a jogokat, mert utólag ebből probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz bogabi #11394 üzenetére
??
Utólag milyen hatása kellett volna legyen a jogosultság kiosztására? Ha utólag beállítom, hogy Kati, Peti, és a fecske csoport is hozzáférhet, az nem módosítja a már benne lévő fájlok jogait/tulajdonosait. Arra ott a chown/chmod parancs, ill. GUI-n a File Station plusz pipája "A módosítások alkalmazása a mappákra, almappákra, és fájlokra"[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
senior tag
Ne próbáld meg, mert ahogy írtam, hiába állítottam jogokat a szinkronizálás után, ez nem hatott a korábban szinkronizált adatokra.... Nyilván a NAS megosztott mappa jogosultságkezelése nem olya, mit a Win ACL, de azt gondoltam, hogy ha rárakok egy AD csoportot a megosztott mappára, akkor a korábban szinkronizált fájlok is megkapják ezeket a jogokat.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Amit írtál, azzal nincs probléma.
Közben megtaláltam QNAP fórumon az okot: ha szinkronizálás előtt nem állítod be a célmappán a jogokat, akkor a HBS "biztonsági" megfontolásokból így állítja be. Ezzel semmi probléma. Ha szinkron előtt megadod a jogokat az új mappákon, akkor minden okés szinkron után.
Itt a nagy kérdőjel ott volt nálam, hogy szinkronizálás után beállítottam a jogokat a shared mappákon, majd kiderült, hogy a korábban szinkronizált fájlokra/almappákra ez nincs hatással. Ma is tanultam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz bogabi #11390 üzenetére
Ha mutatnál egy fotót amin látszik a forrás, és a cél mappa/fájlok jogosultságai, könnyebb lenne a válasz, mert csak tippelni tudok: A fájlokat másolja át, a hozzájuk tartozó jogosultságokat nem. (Ami valahol érthető, hiszen a másik (cél)eszközön nem biztos hogy létezik olyan felhasználó/csoport, mint ami a forráshoz van társítva. Ezért a cél mappa/megosztás tulajdonságait veszik fel az odamásolt fájlok.
Celithrandi
Nálam jópár dolgot 1-kor akar csinálni:
0 1 * * * /etc/init.d/flush_memory.sh >/dev/null 2>&1
0 1 * * * /usr/local/sbin/qulog-archive remote_event retention 0 >/dev/null 2>&1
0 1 * * * (source /etc/init.d/nc.sh dummy; check_mariadb) >/dev/null 2>&1[ Szerkesztve ]
-
senior tag
File (mappa) jog kérdés: átszinkronizáltam (HSB3 ActiveSync SMB->NAS) egyik NAS-ról (4.3.4 QTS) a másik NAS-ra (legújabb QTS) a régi NAS tartalmát, és azt vettem észre, hogy azok a mappák/fájlok, amik át lettek szinkronizálva, Windows alatt csak olvashatóak. Ha létrehozok akármelyik átszinkronizált mappában új mappát/fájl, akkor azt tudom írni/törölni, de a régieket nem. A két NAS AD tag, a shared foldereken be van állítva RW jog a régi NAS alapján AD csoportokra. Mit hagyok ki, mit nézek/néztem el?
-
Celithrandi
addikt
érdekes, mert az elmúlt két napban éjjel 1 kor is kapcsolt, amit eddig nem csinált, de semmi nincs 1 re időzítve és semmi a logban. Szerintem a win cseszteti, de a win logokhoz egyáltalán nem értek.
[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Celithrandi
addikt
a win kapcsol be 4 winyót éjjel, a qnapot napközben szoktam hallani néha lehetetlen időkben és mindig máskor.
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11385 üzenetére
Az éjszakai felébredés oka lehet a pontosídő szinkronizáció, a memória tisztítás, stb... n+1 feladat van éjszakára időzítve.
-
Celithrandi
addikt
elképzelhető persze, mivel SMB vel elérhető, a winnél pedig sose lehet tudni mit és miért csinál. Az alvó winyókat is szereti felpörgetni az éjjel közepén csak úgy, arra se jöttem rá egy év alatt, hogy mi a franc kapcsolja be pár óránként őket.
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11383 üzenetére
Lehet hálózaton keresztül kap egy kérést, ami miatt felébred és teker picit.
-
Celithrandi
addikt
Köszi, de ezek azok amik a logban is szépen látszanak. Nekem van hogy bekapcsol random időpontban napközben és dolgozik kicsit a semmin ami a logban meg se jelenik. Mondjuk alapból baromi jó lenne ha lenne a gépben egy pár gigás rom amiről fut a rendszer és nem a winyót kapcsolgatná mindenért.
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11378 üzenetére
Készítettem magamnak egy listát, de közel sem teljes:
Malware Remover
Scan: 03:00
Update: 00:30
Víruskereső (Attól függ bekapcsoltad-e és mire időzítetted)Tárhely és pillanatképkezelő
Pillanatkép készítéseHybridBackup (Attól függ bekapcsoltad-e és mire időzítetted)
Frissítés
Értesítő: 00:00Security Counselor
Biztonsági ellenőrzés: 06:00Vezérlőpult -» Megosztott mappák » Egyebek -» Beállítások
A megosztott mappa mérete, valamint a mappa- és a fájlszám napi frissítésének engedélyezése: 03:00Sajna nincs egy GUI program, ami összeszedve mutatja/kezeli az időzítéseket, viszont itt is van pár időpont.
-
cigam
titán
Ha rendben lenne, nemm kellene külön játszani vele, hogy mutassa a fájlokat.
Mutasd meg a mappaszerkezetet, melyik mappa van megosztva, kikkel, milyen protokolon keresztül. Plusz az a Windows melyik felhasználónévvel csatlakozik.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Celithrandi
addikt
nem ragaszkodok, csak időm se volt azóta foglalkozni a géppel Néha bekapcsol és pörgeti a winyót, majd ezt akarom kideríteni, hogy miért.
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11375 üzenetére
Akkor miért ragaszkodsz a WEB-es felülethez?! Enyyi idő alatt már azt is elfelejtettem miért van rá szükséged. Ja, nem is kell mert a HBS3 tudja...
-
szjoci
őstag
válasz Celithrandi #11375 üzenetére
-
-
szjoci
őstag
válasz Celithrandi #11371 üzenetére
Gotty működik a qnap repo-ból
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11371 üzenetére
Van egy gyári Qrescue megoldás, amiben van WEBterminál(, és a photorec helyreállító program):
Egy "hibája" van, a külső meghajtóra települ, mivel adatmentőnek készült, nem ír a belső meghajtókra.[ Szerkesztve ]
-
bonat
senior tag
Sziasztok
Nekem az alábbi gondom lenne:
Adott 2 db telefon, mindkettő feltudja tölteni a képeit a NAS-ra bárhonnan, ha van WiFi.
Hazajövök és szortíroznám a képeket és ekkor jön a probléma. Nem látok a Windows megosztott mappában semmit. Az egyik telefon mappájában igen, ott jó minden, a másik telefon mappájában viszont csak a mappákat látom a benne lévő képeket nem. A NAS File Station-ban ott rendesen látok mindent, de a Windows megosztott mappában semmit.
A következő lépésem az volt, hogy mivel nem találtam sehol beállítási/hozzáférési hibát hozzáadtam a PC (gazdagép) IP-jét a "Megosztott mappa engedély szerkesztése"-ben. Ekkor jó lett, de minden egyes hozzáférési alkalommal ezt újra frissítenem kell, mert különben nem látok semmit. Miért felejti el ezt a beállítást? -
Faby
senior tag
válasz Celithrandi #11363 üzenetére
Én a MC (Midnight commander) létét, telpítését gondoltam alapnak, egy OMV és egy Syno NAS után. Nem tudtam megoldani. [link]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Pille99
tag
válasz Celithrandi #11365 üzenetére
Más:-ra HBS3 "Ütemezés" fülön van ilyen lehetőség:
Futtatás feladat után: -
Celithrandi
addikt
válasz Shokkolo #11364 üzenetére
nem nason használom, igazából ez az első nasom, eddig mindig toltam a vásárlást, mert ahhoz mérten drágák, hogy közel sem használom ki azokat a funkciókat amire nast szoktak tartani az emberek. Erre amire most használom leginkább külső winyót szoktak routerre kötni, de nem volt szimpi a raid1es külső winyó ház és tudásához mérten annyira drága, hogy inkább vettem egy nast (vagyis kettőt ). cpanel webszervereken root alatt van pl jó ideje webes terminál és baromi kényelmes amikor 1 parancsot kell kiadni és amúgy is ott vagy a felületen.
Más: Az A winyóról B winyóra való napi inkrementált és heti teljes mentést szépen sikerült beállítani és rendben fut, de nem tudom, hogy meg lehet e azt oldani, hogy mentési feladatokat sorba tudjak állítani. Tehát azt szeretném, hogy mikor lefut a napi inkremental a B winyóra a végén elindítson egy ugyan ilyen mentést egy másik nasra. Sokkal "profibb" lenne, ha egymás után indulna a kettő feladat és nem úgy kéne beállítanom, hogy az egyik lefut kettőkor majd a másik 4 kor amikor már fixen lement az első.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Celithrandi #11363 üzenetére
Előtte zyxel volt, de azon se volt...
Néha lehet jól jönne, de igazából annyira természetes volt nekem a putty.
Be se kell lépjek a nasra."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Celithrandi
addikt
válasz Shokkolo #11362 üzenetére
opció, csak 1db parancs kiadása miatt nem volt kedvem ssh klienst telepíteni és kivülröl belépni Azért máshol már lassan 13 éve használok beépített webes terminált, alapnak gondoltam , hogy van
-
Shokkolo
addikt
válasz Celithrandi #11361 üzenetére
Putty...?
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Celithrandi
addikt
Próbáltam volna mókolni egy kicsit az eszközön, de nem találtam terminált rajta. Létezik, hogy nincs és app sincs hozzá hogy bongészőn belépve nyissak egy konzolt?
-
ThodEE
őstag
Végül kidobtam a sima felhasználót amit kitilt, csináltam külön annak a gépnek hogy ha mégis megint hülyülne akkor a telefonról ne tiltsa le, plusz az IP védelemnél a Samba védelmét kivettem, majd ha felnövök a feladathoz átgondolom újra addig meg így működik
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
ThodEE
őstag
válasz Shokkolo #11357 üzenetére
ⱗcigam
Tegnap délutánt áramtalanítva töltötte a problémás gép, ma bekapcsoltam, az eseménynaplóban sok bejegyzés van és van ami folyamatosan születik:
"Nem hozható létre kapcsolat a WMIS szolgáltatással."Hibából 4 db jött :
Súlyos hiba történt egy TLSügyfél hitelesítő adat létrehozása közben. A belső hibaállapot 10013.
Az SSPI-ügyfélfolyamat: backgroundTaskHost (PID: 5168).Innen mindent kitöröltem, ezért nemértem honnan szedi pont azt az egy felhasználót
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
morfondőr
addikt
válasz ThodEE #11352 üzenetére
Megnézheted a NAS-hoz kapcsolódó hitelesítési adataid ez alapján: [link] Itt a 3. pont ami kell neked, magyarul a keresőbe ezt írd: "Hitelesítőadat-kezelő"
Megkeresed a NAS IP-jét és a hozzárendelt adatokat és azt tudod szerkeszteni, vagy törölni és utána újra konfigolni a hálózati meghajtó csatolást.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Shokkolo
addikt
válasz ThodEE #11354 üzenetére
Nincs az event viewerben [Ehhez hasonló] bejegyzés?
Talán elindulni segítene.
Fura de olyan mintha próbálná mappelni már bootkor a share-t, helytelen bejelentkezési adatokkal"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz Celithrandi #11355 üzenetére
nem értem miért zavar, ha valaki segíteni akar / tud elolvashatja mivel próbálkoztak eddig...
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Celithrandi
addikt
válasz ThodEE #11350 üzenetére
Óradíjban kivonatoljam? Nem gondoltam komolyan, de, szerintem te sem.
Mod: És megették. Nem is mondtam semmit.
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
A dedikált az annak a gépnek a régi fix ipje , azthittem azzal megtudom oldani, hozzáértésem kevés csak kitartóan torpedózok
Van egy laptop meg egy másik asztali aminek semmi ilyen baja nincs, ezért is kezdtem a win topikban mert valahol tuti tárolja a rossz belépést, de arra a kérdésemre sosem kapok választ Eseménynaplót holnap meglesem[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz ThodEE #11348 üzenetére
Pedig jófelé kapisgálnak, bootoláskor csinál valamit, ami a védelemnek nem tetszik.
Nekem pl. az adapter1 többféle engedélyezése nem tetszik? Miért van egy dedikált cím, egy tartomány, és egy külsős IP cím is engedélyezve? Nézz rá annak a gépnek az eseménynaplójára, bootoláskor nem panaszkodik valamire?
Plusz tudsz egy fotót mutatni az IP védelem beállításairól?[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz Celithrandi #11349 üzenetére
Nem csak, mert több beszélgetésből áll 
18398-18407[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
Sziasztok !
Jöttem a windows csoportból hogy hátha van valakinek valami ötlete a nyűgömre
Köszönöm előre is a tanácsokat
-
Biga123
addikt
válasz Celithrandi #11346 üzenetére
Nálam se jelezte az új fw t.
Most hogy feltettem az uccsót, szétkúrta az mfa t.---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Celithrandi
addikt
5.1.4.x volt rajta és már az 5.1.5.x nél járnak. Tehát ezt azért jeleznie kellett volna. Főleg, hogy még az is be van pipálva, hogy belépéskor értesítsen ha van frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
válasz Celithrandi #11344 üzenetére
Az sem mindegy, hogy melyik fajta fw (Quality, Security, Feature, vagy Beta) figyelése van beállítva. [link]
-
Celithrandi
addikt
válasz ThodEE #11343 üzenetére
Be van állítva, küld mindenről levelet, de a firmről nem jelzett. A belső értétesítési listában se volt.
[ Szerkesztve ]
-
ThodEE
őstag
válasz Celithrandi #11342 üzenetére
Küldene csak be kell állítani a levelezést neki
-
Celithrandi
addikt
Azért az elég gáz, hogy az app center minden nap lefuttat egy frissítés ellenőrzést és telepíti a frissítéseket, de az eszköz lazán nem veszi észre, hogy a firm ezer éves rajta. Ha nem küld ma a qnap levelet biztonsági problémás verziókról eszembe nem jutott volna ránézni a firm verziórra.
-
Biga123
addikt
-
Addel
senior tag
Na behúztam én is a 100GB-ot, jóvá is írták.
-
Celithrandi
addikt
válasz bogabi #11338 üzenetére
az inkrementális mentésnél a teljes leírás értelmetlen volt, egyedül a weboldaluk leírásából derült ki, hogy az a pont ami totál mást jelent leírva inkrementált csinál
-
senior tag
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz bogabi #11326 üzenetére
A HBS szinkronizációt már nézted? Az "aktív" szinkronizáció pont ezt csinálja.
Megadsz egy helyi mappát, és egy távoli pl. SMB megosztást. A megadott időzítéssel letölti a távoli mappa tartalmát a helyi mappába.
A különböző (fájl)szűrőbeállításokkal talán sikerül arra az egy fájlra korlátozni az átvinni kívánt fájlokat.
-
senior tag
válasz Shokkolo #11332 üzenetére
Én néztem a HBS-t, de nem találtam olyan sync verziót, ahol meg tudtam volna adni az SMB share-t, mint forrást... FTP-t nem lehet rakni a szerverre (én sem raknék rá csak ezért), szóval az nem opció.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
válasz bogabi #11330 üzenetére
Az a baj hogy nincs a hálózatomon smb share, így tesztelni nem tudom...
Viszont elvileg "active sync" job esetén beállítható...
... alternatívaként egyesek ftp-t állítanak be smb helyett:
[Reddit link]
@Celithrandi
Egyszer el kéne kapni amikor csinálja, és akkor ssh-n kiadni a "top" vagy "htop" parancsot.
Akkor legalább a folyamat ami eszi a nast látszik és onnan lehet nyomozni[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Shokkolo #11329 üzenetére
Passz, az eseménynapló üres. Dlna stb nem fut rajta. Képeket backupltam rá utoljára 4 napja, most fél órája elindult. Antivir stb látszik az eseménynaplóba és minden olyat ami látszott és naponta elindult ütemeztem, heti vagy havi egyszeri futásra.
-
Shokkolo
addikt
válasz Celithrandi #11328 üzenetére
Az antivírus / zsarolóvírus elleni védelem?
Medialejátszó (dlna, plex stb) indexelés?
Képek indexelése?"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Celithrandi
addikt
Van arra tippetek, hogy olyankor mi történik amikor napközben elindul a nas, hallani, hogy dolgozik a winyó, de semmit sem kellene csinálnia és üres az eseménynapló?
-
Shokkolo
addikt
válasz bogabi #11326 üzenetére
Én ezt fordítva oldanám meg...
A gép másoljon a share -re...
Írni egy végtelen egyszerű copy scriptet (.bat, ps1 etc.) és azt bepakolni windowsban mint scheduled task.
Lefut a kivánt időben és szebb jövőt"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
senior tag
Üdv, kérdésem lenne: egy 4.3.4-es QTS-t futtató NAS-on (TS-569Pro - nem mai gyerek) kellene egy ütemezett jobot beállítani, ami SMB megosztásból (Win server 2016) elhoz egy fájlt a NAS-ra. HybridMount nem játszik, mert az csak 4.4.4-es QTS-től van. HBS-en sem tudtam megoldani, mert alapból nem látja az SMB-s share-t, csak a lokál tárterületet - vagy másik QNAP NAS-t (de másik 5-ös QTS-t futtató QNAP-on sem sikerült megoldani HBS-el, hiába volt azon HybridMount, így sem látta az SMB share-t a HBS). Szóval most keresgetés van, de eddig nem sok eredménnyel. Valaki csinált már ilyet?
-
Shokkolo
addikt
És közben le is teszteltem, meglepően gyors, stabil 35 MB/s -el töltöttem fel rá adatokat.
Az (szerintem) egészen jó, legalábbis ami az eddigi google driveos tapasztalataimat illeti."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Nem néztem, hogy mikor...
De a tegnapi próbafeltöltés után nekem is jóváírták, így tényleg azt mondhatjuk, hogy órák kérdése
-
cigam
titán
válasz vargata #11320 üzenetére
Nem jár automatikusan, akkor sem ha 01:00-kor nyomsz enert.Nem mellesleg egy évi 7k-ba kerülő csomagon vergődsz, amire sanszos, hogy semmi szükséged, mert akkor már előfizettél volna.
-
Addel
senior tag
válasz vargata #11316 üzenetére
Azt írják lehet akár 48 óra is mire jóváírásra kerül a 100GB, amúgy ha itt belépsz, ott mit ír?
https://www.myqnapcloud.com/ -
vargata
csendes tag
-
Shokkolo
addikt
válasz vargata #11311 üzenetére
Szia,
Ez azt jelenti hogy siker, neked is meg lett a +100GB.
Elvileg csinálnod kell egy sync-et rá HBS-el, és akkor aktiválódik be a plusz tárhely.
Ezt csinálom most épp, nem nagyon volt időm vele foglalkozni tegnap, olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam merre van az előre@#11308Addel:
Tudom, hatalmas matek volt részemről
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mégis, pokoli 2 hetem volt melóban, volt 39 órás "napom" is. Jó is az IT világában dolgozni, abszolut könnyű, stresszmentes
@#11309stefi1969
Be voltam lépve az oldalon olyan 0:55 körül, és ahogy ugrott az óra 1:00-ra, akkor nyomtam rá a kitöltött formra, hogy hátha.
A HBS backup -ot meg csakm ost hoztam létre és éppen fut, elvileg utána kellene megjelenjen, remélem... majd meglátjuk utána[ Szerkesztve ]
-
bukottangyal
tag
Sziasztok!
QNAP TS-231P3 2GB
(SagecomF@st5670 2.5Gb-es portján van)Kicsit megterhelem (download station(torrent)) a 2.5Gb-es LAN portot és ez az eredménye:
Jártatok már így? Ismert hiba?
Villog a narancssárga üresben is.... bedugva mindkettő villog, de elérhetetlen a NAS.
(kikapcs bekapcs után persze jó..)Előre is köszi!
-
Shokkolo
addikt
Sikeeeeeeer
Jól számoltam, hajnal 1-kor van a napforduló, be húztam a 100 GB-t"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Addel
senior tag
válasz Stukker1987 #11302 üzenetére
Na ez vicces, mert a használatban lévő porton nem engedi állítani, ilyen a konfigja:
A használaton kívüli másik port konfigja viszont:
Néha egyáltalán nem értem a Qnap-ot, minek kell így bonyolítani ?
Az nem csoda, hogy senki nem talál semmit. -
Addel
senior tag
válasz Stukker1987 #11300 üzenetére
Próbáltad fix 1GBE-re téve a nas kimenetet? Lehet auto-negotiation hiba .
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Gumi és felni topik
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Asszociációs játék. :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...