- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Manjaro Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Mobilinternet
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAXIMIZE
tag
Sziasztok, PS4-t szeretnék venni, fehéret, de félek, hogy idővel besárgul. PS3-hoz van gyári fehér Sony dualshock 3-m ami nagyon csúnyán besárgult (5-6 éves lehet, az első 3 évig tök szép volt, nem dohányzom, nem éri semmi extrém terhelés ). Szóval a kérdésem az lenne, hogy akinek fehér PS3 van és már megvan neki 5-6 éve, annak a gép is elkezdett sárgulni? Köszi előre is a válaszokat.
-
MAXIMIZE
tag
3,5 éves 40 Gb-os Fat gépem van, amikor megvettem cseréltem a winyót és azóta hozzá sem nyúltam, körülötte a port letörlöm és ennyi, gyönyörűen működik a mai napig pedig nem keveset használom. Szóval szerintem csak a szerencsén múlik, hogy kinek meddig bírja, lehet, hogy valaki félévente szétkapja, kitisztítja, újrapasztázza és másfélév után beszarik más meg leszaraja nem törődik vele (mint pl. én) és lehet, hogy kihúzza a ps4-ig vagy ki tudja meddig.
-
MAXIMIZE
tag
Meg tudja mondani valaki, hogy a Race Driver Grid multija üzemel még, és ha igen akkor mennyien használják, érdemes megvenni vagy inkább ne erőltessem már? (csak a multi miatt érdekel a játék)
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Djuree #21612 üzenetére
igen az az egyik legnehezebb versenysorozat (ha nem a legnehezebb), azt nekem sem sikerült még megcsinálnom 2 futamot nyertem a többin esélyem sem volt, de pont ez a jó a GT-ben, ha nem megy 1 verseny, akkor van ezer másik és majd visszatérsz ha már eleget fejlődtél. + ott van az online rész, ami meg aztán tényleg végtelen játékot biztosít, az endurance versenyekről meg még nem is beszéltem, szóval engem tuti le fog kötni a következő 1 évre vagy legalábbis Uncharted 3-ig.
-
MAXIMIZE
tag
Én egy ilyet használok [link] legfrisebb firmware, nem kábeles és tökéletesen működik, ennek ellenére nem ajánlom elég gagyi, szerencsére én nem ennyiért vettem.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
TerryBogard #18146 üzenetére
nem
-
MAXIMIZE
tag
jó hír, a gagyi joyom is müködik (vagy lehet nem is annyira gagyi??
)
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Mazsika #18088 üzenetére
sima blu-ray-nél átviszi. Az ok hogy gagyit nem dugnál rá, de aki (pl: én) már megvette az most kukázhatja, nem lett volna logikusabb alapból tiltani és akkor nem került volna megint kellemetlen helyzetbe a sony, egyébként én is csak azért vettem egy ilyen gagyit, mert ez a 4. számú joyom és az viszonylag ritkán van használatban, amikor a haverok átjönnek, azért pedig nem volt szívem 10 rongyot kifizetni.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Vikthor #18080 üzenetére
szerintem erről nem a sony tehet, hanem az 1.3-s hdmi szűk keresztmetszete, én inkább örülök neki hogy egy 4 éves Blu-ray lejátszót is alkalmassá tettek a 3d lejátszására, egyszer még jól jöhet. Aki meg egyszerre akar 3d-t meg veszteségmentes hangot az úgysem ps3-n fog filmet nézni.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Xmodule #17908 üzenetére
Én nem ajánlom egyiket sem, az első részt haverral nem rég nyomtuk végig egy nap alatt kb. 4- 5 óra, az egész szörnyen gyenge, full monoton semmi változatosság grafikailag sem mai már hangulata nulla, alig vártam, hogy a végére érjünk, haver ugyan ezt érezte. Ezután ki akartuk próbálni online hátha az megmenti, de senkit nem találtunk a szervereken nagy ritkán 1 embert, de ugye 4 ember kell a játékhoz tehát ez nem jött össze. A 2. résznek csak a demójával játszottam, de az pont ugyan ilyen volt. Ha jó játékot akartok ketten nyomni osztott képernyőn, akkor Resident Evil 5 az pont az ellenkezője az armynak, viszonylag hosszú játékidő 10-12 óra, gyönyörű grafika, változatos, iszonyat hangulat, az egész játékban egymásra vagytok utalva, a legjobb játék szerintem coopban.
-
MAXIMIZE
tag
egy kis érdekesség, aminek nem sok értelmét látom
-
MAXIMIZE
tag
válasz
DM-Fan #17458 üzenetére
Azért azt írd oda az utolsó mondatodba, hogy szerinted, de ne jelentsd ki ilyen egyértelműen, hogy jobb játék, mint a gta (bármelyik része)4, nekem pl a 2. kedvenc sorozatom az Uncharted után, a Mafia 2-ről inkább nem is nyilatkozom annyira nem jött be (pedig nagyon vártam), szóval ízlések és pofonok.
-
MAXIMIZE
tag
Mafia II - grafikailag gyengébb a PS3 port
nem véletlenül látta mindenki gyengébbnek -
MAXIMIZE
tag
válasz
pletykás01 #16343 üzenetére
ment privi
-
MAXIMIZE
tag
válasz
heihachi #15319 üzenetére
ebben is van igazság, de az a 20 ezer Ft szerintem minimális többlet, azért amit a ps3 nyújt cserébe. én pl akkor is kifizetném azt a többletet, ha nem használnám ki, mert ki tudja, mit hoz a jövő lehet, hogy egyszer nagyon hiányozni fog az a blu-ray vagy a wifi vagy sixaxis de ha nem akkor sem haltam bele abba 20 ezerbe, és ugye ha eladom, akkor többért is tudom eladni majd. Másik pl: most teszem le a motoros jogsit és egy 250-s robogóval fogok járni, amihez elég lenne az A korlátozott kategória és most úgy is vagyok vele, hogy nem is kell soha nagyobb, de ennek ellenére az A korlátlan nagymotorra teszem le a jogsit, mert ki tudja, egyszer lehet, hogy jól jön még az. (egyébként pont 20 e a különbség)
-
MAXIMIZE
tag
Ja, igen és akkor még nem is beszéltünk arról, hogyha egy ps3 szintű eszközt akarunk fabrikálni egy boxból akkor arra még rá kell költeni alsóhangon 50-60 ezer Ft-ot, és még azt is meg kell oldani, hogy hova rakjuk, mert, ahogy az kinéz hát nem egy nappaliba való ékszerdoboz (mint amilyen pl a PS3
) Szóval ezt az érvet a boksz mellett, hogy olcsóbb soha nem értettem.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
ScouserHUN #14952 üzenetére
fog menni csak nem fog rezegni, illetve nincs home gomb, tehát nem tudsz vele kilépni a játékokból, ja meg 1-2 játék nem ismeri fel ilyen pl: a gt5 prologue
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Mákos7észta #14948 üzenetére
szerintem ezt a tv-t még véletlenül se vedd meg ennyiért, talán fele ennyit ha ér, sérülten főleg
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Stalker-2572 #14480 üzenetére
ilyennel tudod használni, de közel sem lesz olyan precíz az irányítás mint pc-n
-
MAXIMIZE
tag
válasz
user137 #13682 üzenetére
akkor megnyugodtam hogy nem az én lemezemmel van a baj, ha újraindítod tovább megy simán, egyébként a legfrissebb 3.15-s fw van fent, tavaly amikor végigvittem először akkor talán a 2.8-s volt és azzal nem fagyott.
DM-Fan: mostanában játszottál vele? esetleg megtudod nézni, hogy most sem fagy annál a résznél?
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Paarthurnax #13519 üzenetére
egyetértek, szerintem is alázza a MW2-t, és ez még csak a demo
-
MAXIMIZE
tag
nekem sem megy az avp demo
, de a bf2 iszonyat jóra sikeredett
ja és nem időkorlátos viszont ha jól emlékszem még februárban lelövik a demo szervereket
-
MAXIMIZE
tag
válasz
kelzsoca #13480 üzenetére
ezt a tv-t én sem ajánlanám annak ellenére, hogy lcd és azon belül is led párti vagyok, csakhogy ezek az edge ledes anyagsporolós fosok pont a ledes háttérvilágítás előnyeit vesztik el, a led háttérvilágításnak a local dimming lenne a lényege, amire ugye ezek képtelenek (kivétel az idei samsung csúcs modell lesz, de azt meg nem az átlag ember pénztárcájához fogják igazítani) én pl. egy a956-s samut használok ami local dimminges és ég és föld a különbség a b-s ledes samukhoz képest, havernak van b7000-s samuja azzal tudtam összehasonlítani. Ha mindenképp ledest szeretnél akkor hátulról világítósat vegyél, de azzal is vigyázni kell mert mostanában terjednek a local dimminget nélkülöző tv-k. 32-s méretben én inkább sima ccfl háttérvilágítású tv-t vennék, ár érték arányban jobban megéri egy ilyen.
-
MAXIMIZE
tag
-
MAXIMIZE
tag
válasz
dhcodoki #12751 üzenetére
elvileg a bitstream a jobb mert a dvd-n vagy Bd-n tömörített hang van (dts, dolby stb...) és ilyenkor ehhez a jelhez nem nyúl hozzá a ps3 csak átengedi magán és így jut el az erősítőbe, amit aztán egy jó erősítő jobban kezel mint a ps, ha viszont lpcm jelet nyom ki magából akkor soha nem fog az erősítő dts-t vagy dolby-t kiírni
-
-
MAXIMIZE
tag
-
MAXIMIZE
tag
Köszönöm az elismeréseket a nevében, továbbítom neki, örülni fog
-
MAXIMIZE
tag
válasz
liquidmoon #12048 üzenetére
F1 2006 de nem a legprecízebb, 2 joyal meg csomó játékot lehet tolni pl: Resistance 1-2 az elsőt 4-n is, Army of Two, NFS-ek kivéve a shift, Cod 4-5-6 ezket 4-n is stb....
-
MAXIMIZE
tag
válasz
nokia párti #11725 üzenetére
amit már korábban linkeltem logitechet biztos hogy kezeli rendszeresen használom, illetve pont tegnap rendeltem egy ilyet ennek is működnie kell
-
MAXIMIZE
tag
válasz
nokia párti #11194 üzenetére
köszönöm a választ, akkor elég szembetűnő a különbség és ahogy MrPG8 is írta az a baj, hogy nem látja a ps, engem egyébként nem érdekelne ha gagyi, mert csak 4. joynak kéne ha haverok jönnek, tehát nem lenne rongyosra használva. Tényleg valakinek nincs egy felesleges sima nem rezgős sixaxisa?
-
MAXIMIZE
tag
Azt honnan tudom megállapítani, ha nincs kéznél ps3, hogy egy sixaxis urángyártott kínai szar (ami ha jól tudom a 3.0-s firmware óta nem is használható) vagy rendes Sony?
-
MAXIMIZE
tag
válasz
nokia párti #10868 üzenetére
Ez tökéletesen használható ps3-hoz is, ilyet használok én is, annyi a hátránya hogy nem rezek illetve nincs home gomb.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
skylinelaca #9123 üzenetére
azt pont nem tudja sajnos
-
MAXIMIZE
tag
válasz
skylinelaca #9108 üzenetére
Mindent lejátszik a PSP, amit a ps3 illetve itt is a ps3 játssza le, csak kiküldi a psp-nek, viszont a játékokat sajnos nem nyomja ki, kivétel a Lair.
-
MAXIMIZE
tag
A GTA 4 nálam is szaggat rendesen, de azért végig tudtam tolni 2x is
Ez a playstation felirat nekem is nagyon hiányzik, nem is értem miért vették ki
-
MAXIMIZE
tag
God of War Collection PS3-ra az év végén
Ezt el sem hiszem, a Sony végre oda figyelt a játékosok kívánságára, nem kell ps2-t vennem, ez viszont kötelező darab lesz.
-
MAXIMIZE
tag
válasz
skylinelaca #8693 üzenetére
a linux engem sem érdekel, de ez a blu-ray cucc egy kicsit zavar, ha már a sony media centernek szánta a gépet, ettől függetlenül én sem fogom lecserélni slimre
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Gebriel #8685 üzenetére
Az egyik legfontosabb különbség kimaradt: [I]"A PS3 Slim HDMI kimenetén keresztül végre kinyerhető a Blu-ray lemezek Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangsávjainak bitfolyama"[/I] (ez az egyetlen dolog amiért a slim kéne inkább) a fat ps3-ból ez firmware frissítéssel sem oldható meg a hardveres különbségek miatt sajnos, ott marad az LPCM
-
MAXIMIZE
tag
válasz
Buldozer99 #8638 üzenetére
Dirt 2 nagyon fasza, jó a fizika a hangok a grafika, a törés modell talán nem olyan részletes, mint a gridben de elmegy, a menü viszont szerintem nagyon rosszra sikeredett mind1 majd megszokom. Multy is hozza amit kell, összességében asszem gyarapodni fog sokunk gyűjteménye (az enyém biztos).
IL2 viszont nekem csalódás, nem lett igazi szimulátor, marad a Pc-s változat -
MAXIMIZE
tag
Dirt 2 demo ma ha minden igaz, 1 pálya (marokkó, és 8 fős multy)
-
MAXIMIZE
tag
válasz
B-L-A-C-K #8519 üzenetére
Ez a probléma nálam is elő szokott fordulni órákig nem tok felcsatlakozni a PSN-re aztán hirtelen magától simán csatlakozik, régen 2 naponta tette ezt (persze a böngésző simán ment végig) az utóbbi időben szerencsére egyre ritkábban, nem tudja valaki ennek az okát véletlenül?[P:J][/P]
-
MAXIMIZE
tag
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az Army of two-t online lehet co-op-ban nyomni úgy, hogy a történetet viszem végig egy haverral, mert az tudom, hogy lehet egymás ellen 2x2-ben de, az annyira nem érdekelne. Illetve a játék támogatja a headsetet? Előre is köszönöm a válaszokat
-
MAXIMIZE
tag
Na úgy néz ki tényleg a sonyéknál volt valami gubanc, mert ma teljesen jól működik a multy szerencsére. Nagyon megnyugodtam, hogy nem nálam van a gond. Most egy másik problémával fordulok hozzátok, ami azért közel sem ilyen tragikus. Szóval ma megvettem az f1-et, minden tök jó, de úgy hallottam, hogy kilehet nyomni a visszapillantó képét a psp-re, na ezt én sehogy nem tom beállítani, sőt nem is találok ilyen menüpontot a játékban semmi utalás erre. Tényleg létezik ez a kapcsolat, és ha igen, akkor hogy lehet összehozni?
-
MAXIMIZE
tag
Köszönöm a válaszokat de sajna nem segített semmi, kitöröltem a cookikat a cachet a routert is reseteltem, mindent beállítottam előröl de nem jó. Viszont ami fura hogy tegnap kinyomtam a ps tápját aztán vissza és láss csodát ment a multy minden játékban. Erre ma megint akarok játszani és ugyan az a hiba gondoltam majd ma is megoldom ezzel a táp kikapcsal de ma már az sem segített. Nem tom mit tegyek kétségbe vagyok esve teljesen, szinte csak neten szoktam nyomni. Másnak hibátlanul megy minden??
-
MAXIMIZE
tag
Sziasztiok! Olyan problémám van, hogy amikor multyzni szeretnék bármelyik játékkal akkor kapcsolódási hibát ír ki + ezt a hibakódot 80028ed6, net pedig van a store is megy sőt tegnap még a multyval sem volt semmi baj. Szóval semmi ötletem mi a baj. Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A rend őrei
- Yettel topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Értékelésre vár.PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest