-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuzu000
őstag
Hello emberek!
Nemrég vettem egy ps3-at,mégpedig 2004b-t.Nagyban különbözik a 2104b-től?Teljesítményben,lefagyások számában.Azt tudom hogy kevésbé melegszik,az nem érdekel mert egy fasza ventillátort mögé tettem és az jól lehűti,és hiába hangos engem nem szokott zavarn.
A psn-en amerikába regisztráltam,ny-be,valami sheen streetre.(fakenamegeneratorral )
Az lenne a 2 kérdés hogy ha valaki lakik az adott címen akkor ugye nem küldenek neki számlákat?az elég kellemetlen lenne.
a másik:az országot nem lehet megváltoztatni már?
Amúgy ez a ps home nagyon jó ,el lehet vele szórakozni.ti fentvagytok?
egyelőre ennyi
sziasztok -
zuzu000
őstag
hali
valami baj lehet a ps3-mal.tegnap home-ztam ,és egyszer csak fekete kép,a gép 2-t bippeg,és nagy ventilátor hang egy másodpercre,megint két bipp,és kikapcsol,és a bekapcsológomb villog pirosan.utána bekapcsoltam,megy.aggódjak,vagy csak véletlen?másnak csinált ilyet?
-
zuzu000
őstag
nah senki nem tudja hogy mi lehet vele?
-
zuzu000
őstag
megnéztem ezt a moveot.nekem tetszik re 5 -el jó lehetne.vajon elég hozzá a starter pack,vagy kell a navigációs kontroller is?nincs valakinek megunt re 5 gold-ja ?
-
zuzu000
őstag
válasz Djuree #18023 üzenetére
hello
ha minden jól megy veszek egy kz2-t,de használtan.ugye itt nincs olyan hogy nem lehet már vele multizni?tehát egyszer felhasználta az előző tulaj a kódot vagy nemtudommit és én már nem mehetek.ja és azért ugye könnyen megszkható az irányítása?a demot vagy 6x-ra sikerült kivinnem,a célzás miatt.utolsó:ha veszek headsetet akkor a sonyé jó?vagy vannak más fajták is(asszem venom) azok is jók?
-
zuzu000
őstag
off
budapest game show-n ki lesz kint(ha feltöltenék már az oldalt)?
-
zuzu000
őstag
hello megint.ezzel szerintetek mukodne?Sony Ericsson HBH-PV703 headset.
-
zuzu000
őstag
de azért biztos nem fog felrobbanni a logitech joyom?nem szeretnék kéz nélküli lenni :S
-
zuzu000
őstag
randa?baromi szépen néz ki,nem értem hogy mért panaszokodik mindenki a ps3-as verzióra...nagyon szép.nézd meg a vizet.de nem csak az szép.lehet csak nekem,mert nem szoktam a jó grafhoz,de szerintem szép.
am meg a logitech kontrollerek mennek(nekem cordless precision van és perfektül megy).
meg a microsoftos egér is,meg egy névtelen bill.el is együttműködik. -
zuzu000
őstag
válasz MrTwister #18696 üzenetére
szánalom ahogy elnézem hogy itt siránkoznak egy hónap késésért.példa:starcraft 2 98-ban jelent meg az egy,2004-ben lett bejelentve a 2.most kijött 2010 nyarában,és áldják a blizzardot,legalábbis énj,mert szerintem nagyszerű lett.2007 óta várjátok?2007 re volt bejelentve alapból az sc2-nem jött ki,ők (köztük én is) ki tudták várni,nektek is sikerülni fog.12 év-3 év...
-
zuzu000
őstag
hadd keressem:chrome keresési javaslatra beadta az sc2.hu-t.am meg ismerem alap hogy fentvagyok.djuree te azt mondtad hogy 2009-re volt elsőnek bejelentve.dunc te meg azt hogy 2007 húzócíme.akkor mi?honnan veszed hogy 2007.re volt bejelentve?:dm fan írta hogy egyesek 2007 óta várják.ebből gondoltam.ha meg nem volt bejelentve akkor meg minek várják.na mindegy ...
-
zuzu000
őstag
láttátok?az eu-s psn-en a plusosoknak ingyen adják a fallout 3 dlc-ket.nemtudom kinek jön ez jól,nekem biztos,mert nemrég vettem meg.3 hónapra 12 font,és a dlc-k egyenként alapból 5x7=35 font lenne.bőven megéri.
-
zuzu000
őstag
válasz TerryBogard #18991 üzenetére
régen azzal használtam.mi a probléma?
-
zuzu000
őstag
halihó
megvan itt valakinek a final fantasy 13?mert elakadtam.aki tud segíteni írjon pü-t,vagy itt.
-
zuzu000
őstag
-
zuzu000
őstag
tudja -e valaki,hogy lehet skypot rakni a ps3-ra?
edgeri:érdekes megoldás
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
néhány játékom eladó/cserélhető,nézzetek be :
katt -
zuzu000
őstag
-
zuzu000
őstag
válasz revezehun #19672 üzenetére
amelyiknek jobban bejjönek az exlúzív cimek.ps3:uncharted 1-2,killzone 2 ,gt5,heavy rain,god of war ,és elég sok van.xboxból csak a halot meg a gears of warról hallottam hogy csak oda van(biztos van több).én azért választottam ps3-at mert blu ray,és a xboxot túl gyerekesnek találtam,a sz*r kinectről meg ne is beszéljünk(5-6 éves korosztály max).
meg az is fontos hogy mid van,amin szeretnél játszani?lcd-vagy sima tv,vagy monitor?mert katódsukágrcsöves tévén az xbox képe szebb,de szvsz lcd-n,plaznám nekem jobban tetszik a ps-é.
szempont még hogy elitet kérnél vagy az alapot(boxból),akkor az arcadeben nem sok minden lesz.(wifi,stb..)
na és az internet,psn,vagy live.elöbbi ingyenes.[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
na de milyen a gt5? mondjátok!grafika milyen?
-
zuzu000
őstag
egy kis segítség kéne.ha adott két router ,az egyik wan bemenetébe bemegy a modemből az ethernet kábel,és az egyik portjából bedugom a másik sima portjába,akkor működni fog a net mindkettőn?pl 4-4 portosok,akkor lesz szabad 6 portom?meglehet ezt oldani valahogy?
-
zuzu000
őstag
hogy lehet az,hogy a tv-m "csak" hd readys ,de a ps3 automatikusan 1080p-re teszi a felbontást,és a tv is azt írja ki hogy 1080p-n áll.
tomgabor:hát a ps3-as az ff-ben.de arra is azt mondták hogy full hd,nekem abban is fut.[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
lenne egy technikai kérdésem: ha veszek egy ilyet: [link] ,és ezzel összekötöm a ps3-at a pc-s hangfallal,akkor az 5.1 ben fog szólni?gondolom nem,de legalább fog szólni az összes hangszóró?
-
zuzu000
őstag
Az előző témához szeretnék hozzászólni,a ps3-pc-hez.Az hogy a Pro Streetnek jó gép kell,egy nagy baromság.
A mostani konfigom:-Amd Sempron 2500+
-1,5GB ram(amikor a pro streettel játszottam 768 volt)
-Radeon x1650 pro
Ééééés a pro street nagyon szépen elment rajta,minden maxon,azt hiszem 1280 x 1024-ben.
És ezzel a konfiggal a Cod 6,Crysis warhead,és a mai nyalánkgságok is el-el döcögnek rajta,bár nem mindegyik highon.
Nincs ebben semmi csoda és azon sem kell csodálkozni, hogy kialakult a jelen helyzet: egy 4 éves GPU-ból csak úgy lehet elfogadható teljesítményt kihozni, ha lejjebb adjuk az igényeket és butítunk.
Akkor az Uncharted,Killzone,God of War,Heavy Rain hogy tudott kijönni erre a platformra?
Azzal jön mindenki,hogy exklúzív,meg minden.De akkor valahogy mégiscsak meglehet csinálni egy játékot jó grafikájúra,megfelelő fps-el,vagy nem?Az hogy a fejlesztők lusták,az nem a gép hibája. -
zuzu000
őstag
válasz LaptopSystem #20447 üzenetére
nem változtattak.a konzoloknál nem igazán jellemző.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest