-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
karakpecze21 #40348 üzenetére
ez normális nekem is ilyen , és nem kicsit
baszottul bassza a fülem nyugalmáthogy olyan mint valami kis fostalicska .D
mikor az előző meg mint 1 autó cd lejátszó be nyelte -és csendbe tette a dolgát
máshogy is letudnám ezt írniaz szaftosabb lenne ...
inkább le írom idevalóként is.
eléggé idegesítő tud lenni mint 1 kisegér -.- nyomi hangot ad... meg nagyon hangosan olvas. ez már a szolidabb vélemény meg nyilvánításom.
az elsőt kb havernak mondtam.
Egyébként utálom az emberiséget ilyen téren .Mert miért kell pletykálni és ilyen szaros photoshopokat az unatkozóknak kreálni . persze a sok .... meg ugrik rögtön. tudom ingyen reklám stb de miért nem lehet csendben v viszonylag csendben várni mint pl én is
mióta olvastam hogy nem sokára azóta parázok pánikolok tűpárnákon ülök... de mégsem hangoztatom (nah jó most ha már témánál vagyunk)
de egyébként nem.
És bízok , sanyiékban. Ha az elmúlt 20 évben nem szartak el ps terén nagyon semmit .... akkor nem hiszem hogy most kezdik el.UI: szerintem olyan lesz ez mint 1 kozmikus robbanás és mindenképpen magunk alá tolunk 1 kábelt.
Vagy mert annyira gány, vagy mert eszméletlen jó , de tuti nagy hangot fog kiváltani .D
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Super Nintendo All Stars + Super Mario World konzol (SNES) 1Chip 02 super nintendo
- Nintendo Switch Lite Gray 32GB. +128GB. SAMSUNG PRO Plus Micro SD. kártyával.
- Playstation 5 Pro- Digit Bontatlan
- Xbox Series X. 1TB. SSD. Csomag eladó. CSERE IS SERIES S. + KP.,OLVASS.
- PS4 játékok eladóak (RDR2, Spider-man, UNcharted sorozat, Detroit, God of War stb)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest