- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DM-Fan #31994 üzenetére
Én 99%-ban veled értek egyet, de ez már valóban fölösleges. Szerintem leírtál mindent világosan, tényként és vélemény formájában is. De a többi már tényleg gumicsont.
És itt érdemes elgondolkodni egy pillanatra, ha már mindenki szembejön... mert ugye 3 dolog lehetséges:
- vagy a szembejövők hülyék,
- vagy én nem vagyok normális, amiért szembe megyek velük,
- vagy esetenként mindenkinek igaza lehet valamilyen szempontból, és ha azt jobban tolerálnánk akkor el is férhetnénk ugyanazon az útonDe akármelyikről is legyen szó, egy idő után nyilvánvalóvá kell váljon: így nem lehet tovább menni, mert mindenkivel karambolozni fogok!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
DM-Fan #31994 üzenetére
Tégy egy szívességet nekünk és ne vedd meg a ps4-et és lassan be lehetne fejezni ezt a pc kontra konzol fullhd vs 720p témákat mert már kezd kicsit unalmas lenni.
Aki megvette a ps3-at az tisztában van többé kevésbé a képességeivel és elfogadta úgy ahogy van és használja amire való: Önfeledt játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest