-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
Arra van magyarázat, ha játékokat másolok a HDD-re, akkor jelentősen, nem a játék méretével, hanem többel csökken a szabad terület?
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok, Média távirányító milyen ársávban mozog a használt piacon?
-
Petyka3
aktív tag
-
Petyka3
aktív tag
Ha egy játék inditás után frissitést telepit, akkor azt melyik mappában keressem? GT6-rol van szó, leállitottam, mert a hocipöm volt tele, annyi ideig telepedett, de most meg már nem is hajlandó elindulni a játék. CFW van a gépen.
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Kalacskepu #81747 üzenetére
"Ha ezek terhelés alatti hőfokok akkor teljesen jó"
Jogos, a lényeg kimaradt, terhelés alatti értékek.
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy CECH2004B-s Slim PS3-nak, a kérdésem az lenne, hogy 40%-os ventilátor fordulat mellett, az 59°C-os CPU, illetve a 65°C-os GPU mennyire egészséges?
-
Petyka3
aktív tag
válasz
nokia párti #55474 üzenetére
Többször rámelegítettünk a CPU/GPU-ra, semmivel nem lett jobb, de legalább rosszabb sem.
Nincs nagy jelentősége, hibásan vettem, nagyon olcsón, de szeretem a kihívásokat.
Érdekelne, hogy a lemezt ilyen hibás állapotban nem hajlandó bevenni, vagy olyan a lelki világa, hogy amíg a boot procedúra le nem zajlik, addig a loader halott? /esetleg gondolok ebből táphibára, ezért kérdezem/ Arra is kíváncsi lennék, hogy HDD nélkül egyáltalán elindul-e, vagy HDD nélkül ne is kísérletezzek?
Alaplapon lévő biztiket kimértem, sajnos mind jó volt.
-
Petyka3
aktív tag
Egy kérdésem CECHC04-es készülékkel kapcsolatban. Bekapcsolásnál rövid ideig zöldre vált a led, majd három csippanás kíséretében villogni kezd a piros led, újbóli lenyomásra világit rendesen folyamatosan a piros led. Sárga led nem villan, egy pillanatra sem. Kuka a gép, vagy még menthető?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Steam deck OLED 1tb
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest