Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Sony Xperia 10 IV , gyári Android 14
-
123xyz
aktív tag
-
123xyz
aktív tag
Sziasztok. Az mennyire normális, hogy a 3.5.2 telepítése óta az app minden indításakor ez az üzenet fogad?
Alapból furcsa, hogy nincs "Nem" gomb, így csak a dialog mellé nyomok, hogy eltűnjön... de nem is ez a lényeg, hanem konkrétan az zavar, hogy ezt nem kezeli normálisan a kód, és mindig újra megjelenik ez az igényfelmérés, amikor legközelebb elindítom az appot. És nem értem, miért.
-
123xyz
aktív tag
válasz MadMancs #5326 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne erről vitatkozni, mármint a HMS támogatás nem fog ettől hirtelen megjavulni, mindenesetre szerintem nincs igazad és kevered a fogalmakat.
Úgy értem, ha valaki azt mondja, hogy Android OS, akkor az nem jelenti azt, hogy alapból GMS-sel ellátott rendszerről van szó. Maga az Android, mint OS, tökéletesen működik a Google szolgáltatások nélkül is. Tehát amit a Huawei használ (nem a Harmony, ami még nincs piacon), az ugyanúgy 100%-ig Android, nem pedig "Android szerű valami", ahogy írtad. A jelentős különbség csak annyi, hogy a GMS helyett HMS van rajta, meg custom launcher. Szóval technikailag igaza van Essejó-nak, bár ő sem fogalmazott pontosan: ha alapból úgy lenne fejlesztve az Android app, hogy GMS nélkül működne, akkor gond nélkül futna azokon a Huawei telefonokon is, ahol nincs GMS. Az egy másik kérdés, hogy az appból ki lehetne-e gyomlálni a GMS-t használó részeket, vagy mindenképpen szükség van rájuk.[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #4393 üzenetére
Erre azért válaszolok, ha már én indítottam el a témát...
Félreértés ne essék, nekem nem az a bajom, hogy van benne reklám, abszolút érthető, mint támogatási forma. Én nem is panaszkodtam rá. Nekem csak az a trend nem tetszik, hogy egyre csökken az egy reklámmal "megvehető" reklámmentes időszak hossza. Kezdetben nem tudom pontosan mennyiről indultunk, de pár hónapja még 120 óra volt, ma meg már csak 84... Elfogadom, hogy reklámot nézek, hiszen az alkalmazást közben ingyen használom, de azért hadd legyen már az a véleményem, hogy kissé bosszantó a csökkenés. Mondom ezt úgy, hogy nem tudom, mi lenne az ideális óraszám, de tartok tőle, hogy a 84 is fog még lentebb menni, ha ennyire fontos, hogy több legyen a reklámokból a bevétel
(A Facebook amúgy azért nem jó példa, mert az nyíltan a reklámokból él (többek között), és egy profitorientált cég, míg a PH app úgy indult, hogy eredetileg reklámmentes volt, így ehhez az állapothoz lehet viszonyítani a jelenlegi helyzetet)[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
Jól látom, hogy a Támogatásnál a reklám megnyitása utáni reklámmentes időszak hossza lecsökkent 96 óráról 84-re?
Aláírom, h apróság, de számomra nem igazán szimpatikus lépés (A 96 is már egy korábbi csökkentés eredménye volt)
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz #81733120 #3411 üzenetére
Szerintem az "Oreo, MIUI 10, frissítés nem jött tavaly ősz óta." azt jelenti, hogy az Android és / vagy a MIUI felület változatlan ősz óta, vagyis nem arra célzott, hogy az app nem frissült... Ráadásul pár kommenttel korábban egyértelműen le is írta, hogy a mostani aktív (friss) appot használja
[ Szerkesztve ]
-
123xyz
aktív tag
válasz #81733120 #2860 üzenetére
Igen, de azt is vedd figyelembe, hogy ezzel nem azt a fejlesztőt támogatod, aki egész eddig rengeteget dolgozott az alkalmazással, hanem azt, aki egy hete vette át, talán némi haszon reményében (máskülönben nem rakott volna bele támogatási lehetőséget). Félreértés ne essék, véletlenül sem akarom elítélni emiatt, és mindenki azt támogat, akit akar, csak a tényszerűség kedvéért írtam le. Örülök, h valaki még felkarolta az appot, ami így tovább működhet
Megjegyzem, az anyagi támogatás miatt szerintem is lehet még később probléma, a PH-tól ebbe beleköthetnek...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest