Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
(#7393) SyMbioTe
(#7394) yannaNekem is feldobta a frissítést. Most rakom fel .
Csak reklamálni kellettKöszi a javítást!
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
dugo_
veterán
Köszi az összes reakciót. Közben az is feltűnt (eddig nem kötöttem össze a dolgot), hogy a beágyazott képeket sem tölti be.
Adat és cache törlés, újratelepítés, engedélyek újrakiadása megvolt, semmi változás.
A telefon egy régi Redmi Note 5, rendszer már régóta fix rajta, nem tudom semmi friss telepítéshez kötni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Érdekes, hogy most nekem Redmi note 7 esetén elő jött, igaz Custom rom, de a 4.4.9 verzió meg jó volt.
Ha meg vissza rakom a 4.4.9-et az meg azért nem indul el, mert nem a Play áruházból lett letöltve.
Viszont a 4.5 verzió esetén több újraindulás közben egy nagyon pillanatra középen a fehér felugró részben az az üzenet jelent meg hogy az alkalmazás csak bizonyos felhasználóknak érhető el.
De alig lehet elkapni a felugró ablakot. -
aprokaroka87
nagyúr
Elvileg nekem sem.
Egyéb ötletem nincs, illetve még annyi próbálok csinálni egy klón apk-t, azt feltöltöm ide.
Nekem volt amikor valami miatt, csak az ment.
Használata csak saját felelősségre, nem garantálom hogy működni fog, és a Pro tag vagy, az sem biztos hogy elérhető lesz :) -
aprokaroka87
nagyúr
Lehet elsőre hülyeségnek fog tűnni, de az Android System webview mennyire friss azon a telefonon amin nem müködik az app?
Vagy a Chrome.
Ugyanis ahogy tapasztalom, amikor a System webview app frissül / települ a Play Store-ban, akkor az App leáll, és újra kell indítani az appot.Lehet hogy a Webview kavar be...
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
Android 12. 1-re frissítve a telefonom nekem is ezt csinálta az app. Jeleztem de csak annyit kaptam hogy olyan mintha rootolva lenne. Full gyári rendszer, semmi se volt nyitva, semmi root. 2 nap után ujraraktam a telefont teljesen, és ugyanazon a verzión ugyanazt csinálta az app. Visszaálltam 12-re.Android 12-n viszont megy rendesen most. Ki érti ezt!? Gyári teló, gyári frissítések.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dbius
veterán
használsz adguardot, privát dns-t, vagy egyéb reklámszűrőt? Ha igen, próbáld meg kikapcsolni addig, amíg elindítod a programot, majd ha elindult, akkor visszakapcsolhatod.
Nekem nextdnssel volt ilyen problémám korábban, hetente el kellett ezt játszanom, hogy elinduljon az app. Mostanában már viszont nem jött elő ez a gond.
-
vargalex
félisten
Az alkalmazás beállításait csak tárolja valahol... A kollégának annyiban igaza van, hogy a kettő nem kellene, hogy összefüggjön. Persze, mondhatjuk azt, hogy nem tudhatjuk, hogy a korábbi beállítások ugyan ahhoz a loginhoz tartoztak-e. De fel lehetne úgy is fogni, hogy az alkalmazás beállításai a készülékhez tartoznak és nem a loginhoz.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest