Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Emlékeztek amikor írtam hogy Meizu m6-on valamiért csak mindig az app klónozott változata ment?
Hát kb 3-4 órás utánna kutatással kiderült hogy az Aptoide nevű app-al akad össze.
Igaz ehhez kellet egy Firmware újratelepítés+FR.
Ugyanis Ha FR útán a play áruházból tettem fel a PH! appot akkor jó volt, ám ha elkezdtem vissza rakni a meizu saját backup and restore módszerével az appokat.
Megcsinálta, ám közben nézegettem hogy amikor az appokat teszi vissza, az A betűs appoknál járva már be is hal az app.Úgyhogy megvártam még kész lesz, újra FR.
Ezútán már a listából a B betűs appokat kezdtem el visszállitani, aztán a C betűseket....
Végig jó volt az app.
Úgyhogy szinte mindent visszállitottam szinte, kivéve az A betűs appokat.Végül azokat meg elkezdtem egyessével felrakni, végűl így jutottam el oda hogy az Aptoide app okozza a gondokat.
Ha eltávolítom a megnevezett appot, akkor jó lesz az App.Így végűl szinte mindent visszatettem mentésből sokmindent, és a gond is megoldodott.
Úgyhogy elnézést kérek, ha azt feltételeztem hogy az app fejlesztője írt meg valamit rosszul.
Végülis ez nem szándékos user error volt?
Elnézést a kicsit hosszú írásért...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elindult az Awesome Games Done Quick 2025
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Steam topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest