- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Hát kinek mi az értelmes de inkább hagyjuk, nem programozóként akarok elhelyezkedni, van már igyis egy remek állásom.
Akkor meg nem mindegy, hogy más mit gondol arról a programozási nyelvről, amit ismersz? Ha csak hobbi, akkor programozz abban, ami jól esik.VB6-ot meg kénytelen voltam megtanulni, mert bármily meglepő a Cisco cég settopboxainak a tesztprogjamjai ebben voltak megirva. Aztán lehet szemberöhögni a Cisco céget, hogy komolytalanok
Nem értem, miért okoskodsz. A magyar munkaerőpiacon kiröhögnek, ha a vb6-on kívül nem értesz máshoz. Fortran-ban is írtak komoly dolgokat, mégsem tanácsolnám senkinek, hogy arra a nyelvre gyúrjon rá 2010-ben. Ez a tény független a te személyes véleményedtől, vagy attól, hogy mit szeretnél hallani. Miért kéred ki más véleményét, ha nem vagy rá kíváncsi?Megírtam, hogy mit érdemes tanulni, ha rövid, szkript jellegű programokat akarsz írni és mit, ha hosszabb programokat. A válaszom melyik részéről érzed azt, hogy nem volt értelmes vagy informatív?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest