-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ezt nem te írtad, de azt írni, hogy a pálya design nulla, meg, hogy csak megúszós projekt volt, azért elég csak megnézni a Nioh-n kívüli, úgymond soulslike játékokat, amikbe talán beletették az energiát, és mégis szar. Nyilván rettenetesen hasonlít a DS3 a BB-re, de ezt is lehet szarul csinálni, viszont nem az. Másrészt meg milyen változást vártatok egy 3. részre, a sokak által gyűlölt és utált 2. rész után? Számomra a DS1 az etalon a mai napig pont a pálya design miatt, a többi csak egy tisztességes meló, mondjuk a 2. részt utálom én is, inkább ez a megúszós meló, nem a 3. rész, amit a főcsapat csinált, ne jó, meg a 3. rész gyűrűs kiegészítője is olykor-olykor lustaságra vall (Midir végtelen élete).
És nem személy lett lehülyézve, hanem a mondandója, nem ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Neked.
Harom kollegám is azert vett, mert portable, es munkába menet tomegkozlekedve tolják.
Illetve, egy negyedik csaj meg azert, mert a haverja mindig a PS4 elott ul es sose jut o oda. Igy meg gondolta, hogy ezt viheti barhova, nincs helyhez kötve es tud jatszani.W | W | H | W | W | W | H
-
_drk
addikt
Ne szidjátok már a Dark Souls 3at!
Én nem rég kezdtem el, kurva jó játék!
Első souls game-em, (2. Ha a Lords of the Fallen is számít)
Marhára bejön.
Az hogy nincs pálya design egy bullshit! Kurva jók a pályák, ahogy kinéznek már nem szabadna szidni, de jól meg is vannak csinálva.
Attól hogy sokszor végig víve, vagy előtte az interneten ki okoskodva tudod mi a pyromancer az jó. De nekem elsőre halvány lila fingom nincs mivan és mi történik.
Csak egy kolega mondogatott alap dolgokat, mire figyeljek, mit növeljek és ez-az micsoda.
Ultra greatsword jelenleg nagyon win! -
Wesder
félisten
-
Wesder
félisten
Vaaaaagy mert a Switch egy kézikonzol, amit TV-re is köthetsz, és nincs pàrja a piacon.
A Switchre pont emiatt nem tudod ràhúzni azt amit az Xboxra mondok.
Meg egyébként is a Nintendo címek adjàk el, és oda nem is vàrja senki az Xbox vagy PS címek tükörképeit. Nintendo-ra Mario-t Zelda-t, meg tudom is én hogy mi az amit vàrnak, ami a Nintendo-nak lassan 40 éve húzócím. Nem egyszer hallottam azt a kifogàst hogy XY azért vett PS-t, mert Xboxra nincs GoW, TLOU féle jàték. Egyébként meg nem is lesz.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
szerintem a körrel és az r1-gyel végig lehet játszani a bb-t is
igazából tényleg nem követeli meg, de szerintem elég jól jutalmazza azt,ha kiismered és megtanulsz rajta zongorázni. elhiszem,hogy végig lehet játszani midben, light-heavy kombóval ignorálva a ki-t, de hosszú lesz és unalmasLife, Uh, Finds A Way
-
veterán
-
MODERÁTOR
Semmi extra, ilyet kell beírni, csak fordítva (mint ahogyan én is tettem).
-
veterán
Én nem erre emlékszem,mert volt PS4 mindenhol ünnepek alatt is👍 Plusz akkor nem volt Covid! Még a legóvatosabb becslések szerint sem lesz április előtt,de inkább nyár lesz az ha lesz...de ne nekem és a becslőknek legyen igazunk...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 874 pozitív értékeléssel***
-
veterán
-
veterán
-
-
-
Wesder
félisten
Nem tudom ezt miért volt olyan nehéz megérteni, mivel rendesen elmagyaràztàk hogy mi miért történt. Nem véletlen lettél igazgató, és nem véletlen mentél az FBOC-ba sem.
Véletlen nem is tudod megtalàlni, csak akkor ha az Oldest House is úgy akarja, vagy ha van egy kis segítséged, mint Jesse-nek. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Olyan irigy vagyok rátok amiért tudtok ilyenekkel játszani. A Bloodborne-t imádtam, mai napig húz vissza de nem ülök már le souls like cuccok elé mert csak felidegesít a játékmenet (respawn, bossokhoz a hosszadalmas exploit határán mozgó rohanás az ellenfelek közt, egy-két ütéssel kivégző ellenfelek, stb.).
A másik ilyen az új Doom széria, szerintem még könnyű fokozaton is elvéreznék.
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
-
MODERÁTOR
Amúgy szerintem ha egy ilyesmivel kötnéd be, akkor úgy is jónak kellene lennie. Mert tényleg, hogy csak a csatlakozó fizikai kialakítása ami más, egyébként meg sima USB 3. Csak valami olcsóbb megoldás kellene, mert amit linkeltem az bőven túl van árazva.
-
MODERÁTOR
Viszont jó hír, hogy úgy tűnik, hogy a legutóbbi rendszerszoftver-frissítés javította a Blood & Truth instabilitási problémáját. Legalábbis most gondoltam megnézem, és tovább tudtam haladni benne, anélkül, hogy összeomlott volna.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Hát így igen, mert ez az adapter amit kaptál akkor sajnos gyártási hibás darab.
Csak mivel németből küldték, ezért nehéz megmondani, hogy most akkor hova tudsz fordulni segítségnyújtásért. A magyar support nem tud intézkedni, ezt már próbáltuk. A legjobb tipp az talán a hivatalos szervizpartner, mert valamiféle garancia azért mégiscsak van rá. -
MODERÁTOR
Hét érintkezője van, gyakorlatilag USB 3, a két 2.0-s érintkező nélkül. Amúgy nálam sem százas teljesen, mert előfordult, hogy bekapcsolás és újraindítás után nem látta a bekötött kamerát. Ilyenkor egy ki-be húzás-dugás segített. Amire rájöttem, hogy ha üzem közben az adapterből húzom ki és úgy dugom vissza, akkor nagy eséllyel utána teljesen megjavul. De biztos, hogy valami szoftveres hiba lehet, mert olyan nincs, hogy kihúzom a gépből és visszadugás után jó, de újraindítás után meg megint nem (vagyis érintkezési hiba kizárva).
-
mettek
addikt
Ez igaz de nekem valahogy mégis más. Itt engem igazán qz bosszant hogy a fejlesztő kitalált egy boss viselkedést (üt egyet, 3mp szünet, tüzet okád 3mp szünet stb) és nekem erre kell rájönnöm de ez nem megy elsőre...ehhez 5-10szer neki kell rugaszkodni és ahogy láttam a másik iszonyat bosszantó dolog hogy nem közvetlen a boss előtt van a mentés hanem hátrébbról és a köztes ellenfeleket is ismét bedobja igy mire megint eljutok a bossig addig ismét le kell nyomni 4-5-6 kisebb ellenfelet..na neeeeeee. Ez a halálom.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Elderath
őstag
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
zozika84
őstag
Persze, de olyan sok gep azert nem jelent meg a halozaton, mert a keszlet nagy resze meg mindig dobozban pihen a scalpereknel
Viccet felreteve orulok neki, mert vegre azt tudja amit anno a One tudott letoltesben.
Most meg ott basztak el valamitPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Elderath
őstag
Elvileg XSXen ami jött patch pár napja ott belekerült quality/performance. PS5ön nincs csak performance egyelőre, de úgy tudom ott majd csak akkor jön patch, ha lesz preload 8án. Day 1 patch meg még XSXen se érhető el
Ja és ez a performance cucc nextgen only, mert sima one Xen nem volt ilyen opció. Úgyhogy tényleg kapnak valamiféle upgradet már első nap nextgen konzolok
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
zozika84
őstag
Franc se keres mentseget. Orulunk, hogy jelenleg jo a sebesseg.
Aggodalmamat fejeztem ki, hogy kesobb lassabb lesz, erre jott megint a tipikus masik oldalon szarabb, ami nem fog vigasztalni, ha ne adja eg itt is belassulnanak a dolgokPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
zozika84
őstag
Bekapcsolva kb10 megabit kikapcsolva nemtom.
Ps5-on egy hete nem toltottem semmit, de nagy a baj, ha ti ezeken rohogtok
Nem mellesleg, ha kesobb belassulna akkor sem lenne mentseg, hogy a masik oldalon hamarabb szar volt[ Szerkesztve ]
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
MODERÁTOR
Bármiféle előzetes értesítés nélkül, ma nekem is meghozta a postás a kameraadaptert. Mint ahogyan a képről is látszik, nem itthonról lett feladva, hanem Németországból jött elsőbbségivel.
Ami érdekesség, hogy a support-tól eddig kapott válasz annyi volt, hogy továbbították az illetékes csoportnak a kérdésemet, aztán majd megírják a választ. De azóta semmilyen email nem jött a témában. -
Madwe
nagyúr
De a game módot mindenképp javasolt használni, ha az kérdése volt (nem volt tiszta nekem) valamint a pc módban hátrány nem éri cserébe ha menni fog a 40gbps ps-el is akkor rögtön előnye is lesz
A ps offtopik egybként teljesen halott, pedig a rengeteg off igazán mehetne oda is, átszokhatnánk oda. Én is rengeteget offolok itt, tudom...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Akkor màsképp fogalmazok.
Ugye mindig jön a PSex lista, mint ultimate érv amiért nem vesz XY Xboxot, de Xboxra nem is lesz a Last os US pàrja, vagy a God of War pàrja, stb. Lesznek sajàt címeik, ami vagy tetszik, vagy nem, de nem lesz sajàt TLOU, GOW, Uncharted stb. Ez kb olyan mintha a Switchre mondanàd hogy nem veszel mert nincs rà GoW szerű jàték.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
syler123
veterán
És hol van az a cseregép? Mert a Trivarden a controllernél nekem annyit csinált, hogy kiállított egy "csereutalványt", amit persze náluk nem tudok beváltani, hanem vigyem a boltba... Az alza meg szépen visszafizette a controller árát (9eFt), igaz hogy annyiból nem kapok másikat, de ez van...
Mondtam nekik, hogy ha már megmaradt, akkor legalább javítsák a joyt, erre azt mondták csak kitakarítani tudják...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Vételi áraink: PS5 120e / PS5 Slim 140e / PS5 Pro 255e Ft
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest