-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
Én nem hasonlítgattam, ha megnézed a konzolos topikban is én kérdeztem, hogyan voltak akkoriban ezek a dolgok, mert abban az időben nekem csak pc-m volt. S ők azt mondták, hogy a konzol akkoriban olyan szinten volt megjelenéskor, amit pc-n sem volt elérhető. Én ezt nem tudom, csak azt az információt adtam tovább amit ott kaptam. Hidd el nagyon is tisztában vagyok azzal amit írtál, pláne Last of us rajongóként.
Azt, hogy a ps6 fogja tudni arra értettem, hogy natív 4k60 és Rt. A pc ma már tudja ezt. Én mindössze erre gondoltam, semmit nem szerettem volna hasonlítgatni, nálam is tökéletesen megfér egymás mellett a kettő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest