- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Linux kezdőknek
- Milyen program, ami...?
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már valaki az alábbi hibával?
AC Valhalla-t season Pass-t szerettem volna megvásárolni a storeban,egy olyan bankkártyával amivel eddig is fizettem sokszor,de valamiért nem enged fizetni.Pontosabban azt írja,hogy a kártya lejárt. Eltávolítottam,majd újra hozzá adtam a kártyát,de ugyan az az üzenet fogad.Felhívtam az unicredit ügyfélszolgálatát,hogy nézze meg mi az eltasítás oka és azt mondták,hogy a Sony nem kér hitelesítést ezért nem enged tovább és ezért nem tudok fizetni. Ők nem tudnak mit csinálni beszéljek a Sony-val,de velük ma nem lehet telefonon.
Próbáltam megkeresni,hogy a Walletre hogyan tudom az árát rátenni ,de nem boldogultam avval sem,mert nem találtam meg hol is kellene.
Tud valaki segíteni nekem légyszi?Szerk.:Megtaláltam a walletre való feltöltést,de sajna ott nem lehet csak pontosan az árát befizetni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest