-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz
tboy93 #108086 üzenetére
Nekem volt tavaly egy a Zelda miatt. Az jó volt, megérte végigvinni, bár a vége kicsit csalódás volt.
Kipróbáltam pár multiplatform AAA portot is (Doom, Metro, Crysis, Switcher3, MK11), de a Mortalon kívül mind játszhatatlan kategória. Ott aztán édes álom a 30 fps. Ráadásul sok még a kijelző natív felbontását sem viszi, ami miatt brutálisan moslék volt néhány játék.Az exkluzívok teljesen jók voltak, illetve az egyszerűbb címek. De én külföldi munka miatt is vettem, hogy hozom ki magammal és mikor időm engedi játszom, de hamar túladtam rajta.
Ettől függetlenül van ismerősöm, akinek csak Switch-e van, ő szereti ugyan, de sokallja szintén a játékok árát és AAA felhozatalát és cserélni akarja normális konzolra.[ Szerkesztve ]
Ja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Okos Otthon / Smart Home
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konteó topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest