-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Spancho #58231 üzenetére
Le akartak rázni. Édesapám rendőr, megkérdeztem. Azt mondja, hogy ha kiderül, hogy te lopott cikket vettél, még ha nem is tudtál róla, akkor is lefoglalják, és polgári pert indíthatsz az ellen, aki neked eladta.Ha be tudod bizonyítani, hogy a tiéd a PS4, akkor tegyél meg mindent azért, hogy visszaszerezd. Mégis csak egy 100 ezer forintos dologról van szó.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
A`rpi
addikt
válasz Spancho #58225 üzenetére
Géped a sorozatszámát ha tudod, legalább azt el kellene érni, hogy PSN ről bannolják a konzolt.
Jobb eset az lenne, ha tudnál olyan kapitánysággal egyeztetni, aki kézbe veszi az ügyet, és a sony-val együttműködve kézre keríti a gépet.
IP alapján simán meg lehet találni, már ha használják online a gépet.
Esetleg még annyit leírhatnál,
mi a gépnek egyedi ismertetőjele,
(sorozatszám, külsérelmi nyomok, telepített játékok, stb stb.)Ha ezt valaki itt próbálja értékesíteni, mire figyeljünk.
Akár ilyen úton is megkerülhet.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Spancho #58320 üzenetére
Sok sikert/szerencsét az akciódhoz,remélem visszakapod ami a tiéd!
Gabriel : Mert te mindenről írsz adás-vételit??
Én jóformán mindig használtan vásárolok(nem is kevés konzolt/telefont vettem már így),de soha nem írtunk adás-vételit,és egyszersem volt probléma belőle a tizenpár év alatt![ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
válasz Spancho #58231 üzenetére
Ez hülyeség! Mivel hiába volt jóhiszemű, az akkor is a te tulajdonod, és ha bizonyíték is van rá, akkor ugye vissza kell adni neked, a jóhiszemű vevőnek meg pereskednie az eladóval!! Én inkább arra tippelnék, hogy csak simán elhajtottak, mert nem akartak veled foglalkozni!
Gamertag: Vasy09
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest