- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Facebook és Messenger
- Google Drive
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Szerintetek érdemes megvenni rögtön az első PS4 kiadást? Mert már ausztriában előlehetne rendelni és a megjelenés napján kézhez kapnám. Csak olvastam több helyen is hogy érdemesebb lehet várni addig ameddig olyanok kerülnek le a gyártósorról amik az első generáció esetleges hibáit nem tartalmazzák. Mert kétlem, hogy sikerülne hibátlan konzol készíteni elsőre
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz fatallerror #1560 üzenetére
De akkor is jobb félni, mint megijedni .. Még nem tudom mi lesz alszok rá még egy kettőt
halahala
-
xenom0rph
őstag
Ki melyik PS4 csomagot venné most meg a legszívesebben?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Konzolokszervizéről van valakinek tapasztalata? Írtam nekik emailt de nem válaszolnak. A nav-os dolog miatt sok emailt kaphattak?
halahala
-
xenom0rph
őstag
GoW confirmed, eyyo
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz ForRedGlory #37573 üzenetére
És én Driveclubos csomagot nem is néztem mert mindenki lehúzta
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hol a hiba?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz RunnyJuggler #37707 üzenetére
Hol ,merre? (Magyarország és Ausztria játszik) Mert akkor nem rendelem meg ezt.
(#37717) sting2 - Viszont az összes PS4 gépcsomagukra ez van kiírva.
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Lesz valahol valami karácsonyi PS4 akció? Mert a konzolokszervizétől inkább mégse rendelek, ma jött a hír ,hogy 2mrd-os áfacsalás miatt szállt ki valamelyik nap a NAV hozzájuk...
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz tarti19 #38223 üzenetére
Gondolom az ,hogy az AC2 óta nem változott semmit a szisztéma, mindig egy új réteget húznak rá a meglévő történetre.A sztori mindig ugyanaz csak más szereplőkkel más történelmi korokkal. Unalmas már. Ha meg nem a sztorit figyeljük akkor egy idő után unalomba fullad az egész felépítése időhúzó mellékküldetések. Mindegyik részben folyamatos cetli gyűjtés meg ilyenek. A multi nem igazán működik etc ..
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Szeretném kérdezni, hogy a PS-eken vannak-e acsik (az xboxhoz hasonlóan) és ha vannak akkor itt is ugyanúgy kapunk érte valami pontot vagy csak teljesítve és annyi?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz Herczi #38347 üzenetére
Köszi, most így annyira nem tudom elképzelni ,na de majd ha elkezdtem gyűrni a saját PS-em!
Amit adnak a csomaghoz HDMI annak milyen a minősége? Ha nem FHD tévén meg házimozin játszok akkor úgyse jön ki a különbség a gyári meg mondjuk egy 50€ eurós hdmi kábel között nem?
halahala
-
xenom0rph
őstag
A PS Plus címek, hogy szoktak jönni, hónap eleje vagy valami megadott dátum szerint?
halahala
-
xenom0rph
őstag
-
xenom0rph
őstag
válasz ForRedGlory #38592 üzenetére
Kár, hogy így kéne kiadni a játékot nem az ,hogy még 4 patch jön hozzá (mire kb mindenki kijátszotta aki megjelenéskor vette)
halahala
-
xenom0rph
őstag
Kaptam egy LoU-t és a doboz hátára volt ragasztva egy "Last of Us DLC Kód : **** ***** ****** " felirat. Nos nem tudom melyik DLC de a nagyobbik baj, hogy azt se találom hol kéne aktiválni. Valaki?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz donceleger8 #39271 üzenetére
És egyszerre szükséged lesz mind az x játékra amit megvásároltál?
halahala
-
xenom0rph
őstag
válasz gyuribácsi88 #39299 üzenetére
Ugyanez a problémám, arról nem is beszélve, hogy egy éjszaka alatt rakta fel az injustice-t meg a PvZ-t. Ma meg nem tudok velük játszani. Kivéve a TLoU-t
halahala
-
xenom0rph
őstag
Nagyon remélem hogy mi ezzel "jól" járunk és kiengesztelésként adnak majd valamit..
halahala
-
xenom0rph
őstag
Megint nem jó a psn?
[ Szerkesztve ]
halahala
-
xenom0rph
őstag
Kezdek ideges lenni ,hogy bassz*meg a jó ..... Nem 2 forint egy szaros PS4 erre egy normális rendszert nem bírnak mögé tenni.
halahala
-
xenom0rph
őstag
Hol a kompenzációnk?
halahala
-
xenom0rph
őstag
BF4 akció meddig tart?
halahala
-
xenom0rph
őstag
A BF4 premium akkor tartalmazza az alapjátékot is?
halahala
-
xenom0rph
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Metal topik
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Ukrajnai háború
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest