- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Én csak e miatt csak abban az esetben vennék ha tudnám h rendesen megy más helyen is neten keresztül... Céges vécegéming!
Amugy faint lenne ha bejelentenék h ha már ios7 támogatja a külső kontrollereket, menne azon is, persze akkor aláásnának a vitának, de adnám, pláne ipad+joy kombóval...
-
Madwe
nagyúr
A COD ps4en 1080p az biztos, de az h 30 lenne az koránt sem, csupán az előzetes alapján számoltak be fps problémákról (lehet véglegesben nem lesz benne de ebből a tákolmány motorból csoda h épkézláb vmit raktak össze - még a jelenteknél is van ami MW2-s mocapból lett 1az1ben átóllózva - de ha már valami nem stabilan 60, az akkor rögtön 30? Arról nem beszélve hogy az x1ról meg a Microsoft féle embargó miatt az USA megjelenésig semmit sem közölhettek, csak a 360on van kimondva a stabil 60.
-
kovsol
titán
Én igaz Xbox360 ról váltok, de nem fogom eladni. Van rá vagy 25 játékom. Ezeket a játékokat soha nem fogják kiadni nextgenre. Ha esetleg kis GTA, RDR, Dead Island, Guitar Hero stb -re vágyok akkor ott a box és beteszem a lemezt és már játszhatok is velük.
May the Force be with you!
-
tDr1v3r
veterán
Nem váltok (még), de simán meg fogom tartani... egyrészt elfér, másrészt meg a régi játékokat csak itt tudom majd natívan játszani (persze addig amíg ki nem jön egy remake az új gépre).
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ldave
félisten
Én szintén megtartom, viszont azon gondolkozom, hogy kéne a slim helyett egy super slim, kevesebb helyet foglal. Bár PS4 vásár még nem nem most lesz, egyelőre a játékok nem vonzanak, majd ha már kapható lesz 3-4 rpg (FF, Dragon Age, Mass Effect, stb.), akkor.
PS2-t is idén csomagoltam el, meg is könnyeztem
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
Speccy
senior tag
Én megtartom egy ideig, annál is inkább mert 1 hónapja vettem (A PS4 meg előrendelve előfizetői kártyával a konzolvilágtól, remélem tényleg jut belőle nekem is dec 13-án). Régebben volt PS1-em, PS2-m, PS3 kimaradt, aztán mostanság már azért nem akartam venni, mert mindjárt itt a PS4, de aztán úgy voltam vele, hogy miért ne, majd legfeljebb eladom, így vettem is egy GTA5-el egybecsomagolt PS3-at plusz Gran Turismo 5-t, ezekkel hónapokat el lehet szöszmötölni, szóval még egy ideig biztos hogy két gépem lesz egyszerre, de nem baj, el fognak férni egymás mellett
[ Szerkesztve ]
There is hope!
-
Mrdevil
addikt
Én megtartom, mert az enyémen minden játék fut, ha érted mire gondolok. Már újkora óta ilyen a gép, ezért is vettem. Így legalább ki tudok majd próbálni mindent ami kijön rá. Folyamatosan tele a vinyója.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
haddent
addikt
Hol hírdetik? Hát komolyan mondom felrakom az enyémet
#5605 szgergely olyat sajnos nem, dec. 13- asok (ez csak vicc volt, hogy felrakom az osztrákoknak persze, bár ha már csak februárra igérgetik nekik ). Viszont továbbra is "vihető" tőlem ingyen egy augusztusi előrendelés 576 -hoz
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PS5 Slim (garanciás)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest