- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Milyen program, ami...?
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- XPEnology
- Windows 11
-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
gyuribácsi88 #86110 üzenetére
Igaz,a BF1 azért elég jó lesz,de én mivel inkább single játékos vagyok a kampányból vártam azért némi gameplay-t...
GoW mondjuk kicsit "fura" volt,dehát reboot,úgyhogy természetes a váltás,és hát kellett is neki tényleg.
Days Gone azért eléggé Last of Us,de nem rossz.
Kojima játékától meg azért várom hogy egy kis Silent Hills is legyen benne,ne csak egy meztelen Norman Reedus
Az hogy Crash-t meg felélesztették egyet jelent azzal hogy tuti lesz belőle valami új rész is,kérdés ki fogja csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest