Új hozzászólás Aktív témák
-
Mnemomic
csendes tag
válasz zolikaDB #2925 üzenetére
Nekem is teljesen hasonló gondjaim voltak. Javaslom én is az elektromost nekem bejött. Viszont a körkéses nekem se jött be, ezért a rezgőkésest ajánlom, abból is a Braunt. Abból már a cruze 2 is jó volt, a mostani 590cc meg tökéletes. Van egy-két benőtt ször amit nem tud leszedni azt kihúzom ennyi. De a nyakam nem olyan utána mintha elvágták volna.
-
Mnemomic
csendes tag
Én is rendeltem tőlük, 2 csomaggal is, a pénzt már elutaltam nekik. Tegnap hívtak hónap végére ígérték, hogy jön.
-
Mnemomic
csendes tag
Nekem is ez a "régi" van de ez is jó. Szerintem senki nem tudná megmondani a különbséget az új meg ez között.-mármint borotválkozás érzésre. A design meg tök mind1-sőt szerintem ez még szebb mint az új.
A szita meg mire kell addigra már megint lesz valami új elnevezéssel és jó lesz ehhez is.
-
Mnemomic
csendes tag
Én az 590-et szintén ebayról rendeltem, 44ezer volt postaköltséggel-igaz ez még a régebbi változat.
-
Mnemomic
csendes tag
válasz SzlobiG #2144 üzenetére
A nyaki rész még a 590-el is nehézkes bár könnyebb azért. Arra a jó megoldás, hogy ne felemeld a fejedet, hanem hajts le, és a bőr így a nyakadon összegyűrődik-kinek mennyire - és úgy könnyebb a borotva dolga. Így sokkal hatékonyabb mint kifeszített bőrrel. Picit hülyén nézz ki de kit érdekel
-
Mnemomic
csendes tag
Hi!
Tegnap meghozta a Jézuska a Braun 590cc-t Nem az első villanyborotvám, már vagy 8 éve azt használok, mivel a hagyományos borotvát nem bírja a bőröm. De eddig olcsóbbak voltak, legutóbb egy Cruzer3. Azzal is meg voltam elégedve, csak az elfekvő szőröket nem szerette.
Na az újjal nincs ilyen gond, mindössze 2 szőrt kellett kihúznom. -régivel kb 8-10. Meg is tisztítottam az is bevált, tényleg mintha új lenne utána. Én minden borotválkozás után amúgy a szőrök maradékát ki szoktam rázni a gépből legalább, ez a Cruzer 3-nál bejött elég jó állapotban van az is. Ezt is így fogom minden borotválkozás után majd azért legalább ezt megcsinálom, de át is mosom ha kell. Sajna ez a tisztitó folyadék drága de van rá alternatív megoldás is:
http://www.amazon.de/bio-chem-Scherkopfreiniger-Nachfüllflüssigkeit-Reinigungskartuschen-1000ml/dp/B0028YTE1C
http://www.ebay.co.uk/itm/Scherkopfreiniger-1000-ml-Nachfullflasche-/270478240552#ht_749wt_955
Lehet, hogy majd egy ilyet rendelek inkább kb 10 feltöltésre jó.
Egyedüli félelmem az aksi remélem azért bírja majd. Jó lenne tudni hogyan szedhető szét -az alján a töltőcsatlakozó mellett van egy csavar- mert tuti cserélhető benne. Mondjuk a cruzer 3 is már 2007-es de annak is viszonylag jó a aksija remélem ez is bírja majd így. -bár itthon legtöbbször a cruzer3-at is hálózatról használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...