Hirdetés
-
IT café
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
audi100td #142718 üzenetére
Papíron örökélet+1 nap.
A kezdeti verziók kb. 70 k km után csörögtek; nekem 2009. végi volt, eredeti lánccal adtam el ~165 ezer km-rel, khmm. már csere-érett volt...
Szerk: nagyon jó kis motor; a szívó 1,6 nem alternatívája, ha szereted az autót és hajlandó vagy áldozni rá. Más komoly nyűgje nincs; van aki parázik még a kokszosodástól, szvsz nem tragédia.
-
-
mobileman
senior tag
válasz
audi100td #141502 üzenetére
Mágus2 kijavitott, Bosch rendszerű lesz alapból!
Ami a PD elemeket illeti, VCDS- programmal tudod ellenőrizni az állapotukat! No meg a km- állást is, eltérőnek kell lenni a műszerfalon és a programban! Ha egyforma, akkor már gyanús! A műszerfal többet, a program kevesebbet fog mutatni. -
-
-
-
válasz
audi100td #66628 üzenetére
Ha ültetni nem szeretnéd, úgy gondolom egyéb jelentősebb pimpelés is kizárva. Akkor én a helyedben a gyári(as) megjelenésre törekednék és keresnék egy olyan gyári VW felnit, amilyennel az adott Passat szériát eredetileg is szerelték. Feltételezem, ez max. 15" volt. Esetleg korhű BBS, ha 16-ost szeretnél.
5 perc kereséssel ez volt a legjobb amit találtam, nem tudom hogy az ET stimmel-e. -
Ace owner
addikt
válasz
audi100td #66611 üzenetére
Szépnek szép, de kicsit drága talán. Jól mutatna ha alacsonyabb profilú gumikat veszel hozzá meg kicsit megvan ültetve.
Egyébként a beteg toldott lemezfelnik is hegesztve vannak és elég sokan járnak velük.. Ha rendesen van megcsinálva szerintem nem olyan nagy probléma, kérdés az hogy rendesen van-e megcsinálva.
-
válasz
audi100td #66611 üzenetére
Szerintem tök jól nézne ki egy Golf II-n. Amiért én hagynám a fenébe:
1. GM felni, keress inkább nagy lyukú Passat GT acélfelnit, ha ez a típus jön be.
2. sok érte a 40, 2 hónapja 65-ért 16-os gyári polírfelni szettet vettem (nem túl erős) gumival, csak keresni kell.
3. A legfőbb érv: át van hegesztve 2 db a kisebb ET érték miatt. Lehet, hogy csak azért mert nem vagyok műszaki ember, de én nem tennék házilag áthegesztett felnit az autómra, ha városon kívüli sebességgel is használni szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest