- F-Secure termékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Synology NAS
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Hálózati / IP kamera
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobi''
tag
Szerintem próbáld ki azt is, anno én maradtam is mert sűrűbben kapta a frissítéseket, javításokat, illetve áltláthatóbb, alapon majd minden leírás offon van, adott lapon be lehet kapcsolni egyenként, vagy egyszerre az összest, amennyiben szükséged van extra infora, gondolkodni is egyszerűbb mellette.
GEOIP csak regisztrálós “ingyenes” van, de inkább csak Aliasokat használok, pl. pár perc alatt bevittem a full hun cidr-t és akkor mondjuk az adatokat ellopva se tudna külföldi IP csatizni VPN-en át, portra szűrve. Illetve van Suricata, CrowdSec, Sensei, Adguard (azt én kliensenként használom).
Szerintem első kör klónoznám ugyanarra a vasra, illetve lenne kéznél egy rendszer backup is, ha aztán mégis pfSense maradsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest