- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Én az ilyeneket meg szoktam nézni, kaptam a napokban én is hasonló paypalost, de volt már bankos is, apple fiókos is. Végig szoktam tolni őket kíváncsiságból, hogy ugyan miket akarnak elkérni. Természetesen kamu random karaktereket/számokat írok be mindenhova. Az is jellemző szokott lenni, hogy simán elfogadnak az ilyen oldalak bármilyen beírást, aminél az eredeti pl. nem is engedne tovább hibás bevitel miatt.
Talán a legdurvább amivel találkoztam, az az apple fiókos volt, nagyon jól le is másolták az egész felületet. Nem elég hogy nevet kért, jelszót kétszer, de utána több lépésben bankkártya számot, cvc kódot, beszkennelt képet a bankkártya elejéről-hátáról, személyi okmány számot, és annak is képen az elejét-hátát. Képeknek természetesen macskát, trollface-t, középső ujjas manót küldtem. Utána a végén kiírt valami szöveget hogy köszönjük, ellenőrizzük a fiókot, vagy valami hasonlót, és hogy most jelentkezzünk be újra, azután rádobott a valódi apple oldalra. Elég nagy idiófának kell lennie aki ezt így komplett végigtolja az adataival, de ezek után nem is csodálkozom hogy ennyi amerikai celeb adatai/képei/videói kerültek ki a netre
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest