-
IT café
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LML
tag
Az ebay nem folyt bele a dologba, csak és kizárólag a paypaltól kaptam értesítést.
Mivel az ebay en kifizetem a hirdetés felrakásáért is a díjat, ezért azt írok bele a szövegbe, amit akarok.
(telefonszámot, emailcímet, bármilyen elérhetőséget amit szeretnék. Ezt már le leveleztem anno az ebay egyik alkalmazottjával, aki megkeresett egy ilyen ügyben, és meg is erősített ebben, hogy beleírhatom a személyes adataimat, hiszen fizetek a hirdetés felrakásáért is.Arról pedig, hogy az esetleges ügyfél megkeres az elérhetőségeimen, nem tehetek. Nem írtam oda hogy ott vegye meg, még csak nem is utaltam rá sehol.
Jelen esetben pedig egy olyan tranzakcióról van szó, amit az ebay en keresztül kezdeményeztek, ebayes vásárlással, és amiért több mint 90€ jutalékot fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Android játékok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 3080/ 5700x / B550I 1.3 / 32GB 3600Mhz / SF1000L / 1TB FireCude 530
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest