Új hozzászólás Aktív témák
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Sunrider987 #877 üzenetére
Én is szinte teljes SSF megyek. Eddig csak Transmute-ért trade-eltem. Még az amulett anointért is a deliriumot farmolom, pedig 1 exért válthatnám Alvanal ami kell. Én élvezem igazából, de megértem a problémáid. Az 1 SSF módja sem arról szólt, hogy minden esett ami kell egy jó buildhez, viszont nagyon segítette a haladást, ha nagy tudásod volt a játékról. Eleve volt egy csomó vendor recept, ami nagyon sokat segített, illetve rengeteg alrendszer, aminek az ismeretével meg tudtad szerezni a fontos itemeket(ha nem valami mirror tier rare vagy chase unique képezte a builded alapját).
Én szerettem nyomorgatni magam, és futottam Delvet minimum a 6 link receptig, farmoltam a több száz Frigid+Dense fossilt, a cold dot ES kesztyű lecraftolásához, speceltem Betrayalt a trigger wand affixéhez, illetve lefutottam 20* azt a rohadék tier 4 mapot, amihez soha nem akart kiesni a kapcsolódó tier 5. Az ott használt és innen hiányzó eszközöket kell szép lassan újakra cseréni az érkező contentek segítségével, de ez egy-két év legalább, és POE 1 ből kiindulva itt is eszement plusz meló lesz összerakni egy átlagos buildet a trade verzióhoz képest.
Múlt héten 1 napig futottam fehér w1 mapokat, hogy rendbe rakjam a resisteket, meg kiessen egy redvás dunes runa végre. Én elvagyok ezzel, de ha az eszemre hallgatok, az EA jelenlegi állapotában sokkal jobb ötlet kitalálni egy buildet, összetradelni gyorsan ami kell hozzá, aztán ha kipróbálta az ember az összes ötletét, menni a másikra. A karácsonyi szünetben szerintem ezt is fogom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Lexus, Toyota topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest