Új hozzászólás Aktív témák
-
littleNorbi
aktív tag
Sziasztok! Outlook 2003-ban hogy kell azt beállítani, hogy mikor megnyitom a programot, akkor egy másik mappa nyiljon ki alapértelmezetten (ne az ami addig volt)?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Olyanba kérném a segítségeteket, hogy az outlook minden egyes indításkor feldobja a profilválasztót, pedig csak egy profilom van. Nem lehet ezt valahogy kiiktatni, hogy ne így induljon?Bocs elhamarkodottan kérdeztem.
-
törölt tag
Sziasztok,
Outlook 2010-be sikeresen beállítottam a Gmailes calendar ics filet. Viszont hiába állítom be a Gmailt default accountnak (4 fiók van összesen), a To Do Bar-ban nem jelennek meg a Google calendaros események.
A Google calendar most Other calendar-ban van, ez számít vmit? -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
az itthoni gépemen az outlookkal szinkronizálva van egy live és két gmail fiókom. mostanában nem igazán használtam a klienst, de már sok hete ezt dobja. nem tudjátok, hogy ennek mi az oka? a gmailes levelek jönnek, de a liveosok már vagy két hónapja nem.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Remélem nem lövök nagyon mellé, ha az online verzióhoz keresek segítséget itt. A feladat a következő:
Szeretnék törölni egy adott naptárat a sok közül, viszont égen földön nem találok rá semmilyen lehetőséget. A neten talált leírásokhoz képest hiányoznak menüpontok vagy egyáltalán nincs olyan opció, mint ami bemutatókon szerepel. A legutolsó HowTo-hoz képest sem találok törlés gombot.
Valakinek akad valami ötlete..?
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Ket hibam van:
1. Nem tudnak nekem uzenetet kuldeni, mert azt irja tele van a mailboxom.. Es kuldeni sem tudok..
A 2., hogy elkezdtem torolni a maileket(kb 100 volt) de ezeket nem torli, sot, keszit ugyanarrol az emailrol ket vagy akar 5 emailt is.(ezeket persze mindd lattam) van valami megoldas? -
Witya
tag
Sziasztok!
Nagyon segítséget kérnék tőletek. Zimbrából szeretném migrálni a leveleket Exchange fiókba. Outlook 2010 és Zimbra Connectorral beléptem a Zimbra fiókba. Minden levelet, mappát letöltött egy PST-be, eddig nagyon is jó, de mikor ezt a PST-t szeretném importálni az Exchange fiókba a mappákat beimportálja de a leveleket nem. Ehhez a feladathoz szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám megoldani?
Előre is köszönöm!
-
Hogyan lehet beállítani, hogy az egyszerű szöveg formátumban kapott levelet HTML-ben tudjam továbbítani, és ne kelljen állandóan átállítgatni.
Az aláírásom HTML-ben van, és nagyon macerás minden egyes ilyen levélnél kitörölni az "egyszerűre" visszaalakított aláírást, átkattintani, hogy HTML, majd visszaszúrni a HTML aláírást. -
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2007-et használok. Eddig minden rendben volt az indexeléssel, ma délben viszont csináltam egy takarítást CCleanerrel, utána egy reboot, és elkezdte újraindexelni az egész levelezést.
Valószínű a CCleanerben van vmi rosszul beállítva, de nem tudom mi, mert az MS Office 2007 mellől ki van véve a pipa.
Van ötletek, hogy mi lehetett a gond?
Előre is köszi!
-
Novics
senior tag
Üdv az Uraknak!
Lehet, hogy inkább rendszergazdás kérdés, de hátha tud valaki segíteni itt is. Office pro plus 2010 win 7 gépeken. Kaptunk az Office 365 előfizetéshez Office licenszeket. A korábbi
nem annyira jogtisztaverziót törlöm, telepítem az "előfizetést", bejelentkezek a fiókkal, az Office simán megy. Outlooknál újra hozzáadom a fiókot - az előző verzió törlése előtt törlöm az Outlook fiókot -, minden fasza, restart, hogy érvénybe lépjen. Kéri a jelszót a fiókhoz, és hiába írjuk be a helyes jelszót csak nem fogadja el, és mindig csak a jelszó ablakot dobálja. Ccleanerrel tisztára suvickoltam a gépet, de nem enged. Ha másik felhasználóval lépek be, akkor nála is ugyanez van.
Ötlet? -
wolfman
veterán
Na kiderült hogy az imap volt itt a gond. Ha pop3ra váltok akkor pakolgathatom szabadon a pst fájlt.
Meg tudjátok mondani hogy mi a különbsèg pop3 ès imap között? -
Sasos
senior tag
-
wolfman
veterán
Vicceskedik ez a g.ci itt nekem. Mondom akkor csinálok egy tiszta reinstallt. Visszapakoltam, de minden beállítás, minden ugyan úgy van. Még a pst-t is töröltem, de ugyan úgy megmaradt minden.
EZ MEG HOGY? Ez a szar hol tárolja a beállításait?
Ja meg! Kikapcsoltam a programot, kitöröltem a pst fájlt, újra indítottam és minden maradt a régiben! HOGY? Felhőbe ment másodlagosan vagy mi? Semmi hibaüzenet hogy nincs meg a fájl, egyből minden a helyén, a fájl visszamásolva. Erre mondjatok nekem valamit.
-
wolfman
veterán
Nem szeretném, mert akkor a C meghajtóra (windows rendszerpartíció) kellene másoljam az SSD-re és ne azt pörgesse folyton. Eleve korábban is a D-re pakoltam a PST-t mert az egy HDD-n van, azt dolgoztathatja írhatja törölheti, most se legyen másképpen. Eddig működött ez a kivitelezés, most nem.
Nem tudom, hogy a win10 vagy a IMAP féle beállítás a ludas. :-s
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Windows 7 alatt használtam az Outlook 2010-et POP3-al és SMTP-vel outlook.hu postaládához. Most raktam fel a windows 10-et és felraktam szintn az Outlook 2010-et. Mivel az volt a bajom, hogy a gmail-es fiókomnál az webes felületen küldött leveleket is szinkronizálta a program, viszont outlook.hu-nál nem. Azt olvastam a neten hogy IMAP-al már azt is fogja, na hát neki is estem.
Sikerült is beállítani, küldök is és fogadok is, viszont van egy kis vaj. Régről visszamaradt pst fájlt szeretném használni a benne lévő eddig levelekkel és névjegykártyákkal, viszont hiába állítom be azt alapértelmezettnek, minden áron a program által létrehozott pst fájlt használja és azt törölni sem engedi.Erre van valakinek ötlete???
-
fi:zi'k
nagyúr
Sziasztok,
Outlook 2013-ban egy gmail fiók (elvileg) sikeres beállítása után nem tölti le az üzeneteket. Korábbi levelek importálva lettek, így addig megvan minden. Sem a fiók beállítása során, sem letöltéskor nem dob hibaüzenetet, és a teszt üzenet is megérkezik.
Esetleg ötlet, hogy mi lehet a gond? -
fPApi
őstag
Outlook 2010-em van (a fiók IMAP/SMTP). A beállításoknál be van jelölve, hogy "Üzenetek másolatának mentése az Elküldött elemek mappába". Érdekes módon csak válasz és továbbítás esetén menti az üzenetet az elküldött mappába. Ha új üzenetet írok, akkor nem menti oda és az általam írt új üzenet a beérkezett üzenetek közé kerül úgy, hogy feladóként engem jelöl meg. Mi lehet a gond?
-
-
VeryByte
őstag
Ha IMAP a fiókod, akkor teljesen felesleges a mentés (úgy általában), mert a szerveren tárolod a leveleidet.
Ha POP3, akkor meg eleve van egy PST-d (amit az adatfájloknál tudsz megnézni, hogy hol található), és elég azt lementened időnként, persze kikapcsolt Outlook mellett.Teljesen felesleges az export.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Outlook 2010 -ből szeretném exportálni az összes levelet, címet, mindent amit lehet, hogy a Windows újratelepítése után vissza tudjam állítani a mostani állapotot. Ha jól tudom ez egy .pst -be való exportálással meg is oldható. Viszont nem sikerül megcsinálni, ezt a hibaüzenetet kapom: "A művelet sikertelen. Az üzenetkezelők ismeretlen hibát adtak vissza. Ha a hiba továbbra is fennáll, indítsa újra az Outlook alkalmazást"
Mit lehet ezzel kezdeni?Köszönöm
-
norbi.lukacs
újonc
Sziasztok, én is sokáig kerestem szinkronizáló programot Outlookra. Végül találtam egyet, ami elég jól működik, ezen a linken találhatjátok meg:
http://hu.evomailserver.com/product_eco.php
-
VeryByte
őstag
Miért akarsz visszatérni egy 5 éves szoftverre?
@Colos1
Az Outlook ezeket az információkat az úgynevezett NK2 fájlban tárolja.
Olyasmit keressetek, hogy a Thunderbirdből hogyan lehet esetleg NK2-t eszkábálni.@anonymus89
Esetleg felcsatolod a megfelelő PST-t és onnan átmásolod? -
Colos1
őstag
Mi a bánatot kell beállítani, hogy amikor elkezdem írni a címzettek mezőbe a nevet, akkor a beírt betűk után felajánlja a névjegyzékből az így kezdődő partnereket? A rendszergazdának megmondtam, hogy csakis akkor vagyok hajlandó átállni erre a
hulladékraa Thunderbird -ről, ha mindent tud, amit az is. Nem akarom elhinni, hogy ezt nem tudja....Ma 5 órát szenvedtem, mire TB -ről áthoztam a leveleimet, mert ez valahogy nem tudja rögtön a helyi mappába írni, először leszedi, majd 10 perc gondolkodás, utána 10 másodperc alatt átrak 200 üzit, majd megint 10 percet gondolkodik.
Ja, ez Office 2010.
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Office 365 telepítve van, felment az outlook 2013-is. Kérdés, hogyan tudom lecserélni outlook 2010-re? Honnan vagy hogyan szedhetem le?
Köszi -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy tudnám beimportálni egy régi pop3-as adatfájl névjegyeit új profilba?
Az éppen beírt e-mail címek megjegyzése végül úgy oldódott meg, hogy új profilt kellett létrehozni de így a névjegyek valahogy nem kerültek vissza. -
Sziasztok!
Outlook 2013-at használnék, a problémám az, hogy nem találok a szoftverben olyan nézetet, amely minden levelet tartalmaz, függetlenül attól, hogy az adott levelek melyik mappában vannak, stb... Kisegítenétek?
-
Jarod1
veterán
válasz
rayoliviero #5863 üzenetére
nagyon helyes hogy nem küldözget exe file okat. csomagold be zip vagy rar formátumba.
gondolom te sem xeretnél olyat kapni hogy megnyitod a mailt és rögtön futtat egy exe-t ami ki tudja mit töröl, csinál.. -
rayoliviero
veterán
Fasza program ez az Outlook.
El akartam küldeni egy exe fájlt mellékletként levélben és biztos, hogy elküdni szövegre nyomtam, el is küldte, de zárolta a mellékletet, holott biztos, hogy küldire nyomtam. Az ember engedélye nélkül minek zárolgat dolgokat, csak mert exe és már veszélyes, minden exe ami létezik.
-
Üdv!
Lehet, hogy OFF, de nem találtam más outlook.com-os topikot.
Szóval szeretnék több Outlook fiókot futtatni egymással párhuzamosan, és kérdéseim lennének:
- csak az alias-okkal lehetséges ez?
- ha az egyik alias-fiókomba betörnek, akkor a többi is veszélyben lesz?
- ha hagyományosan akarok több fiókot egymás mellett, akkor baj, ha ugyanazokat a személyes adatokat adom meg, vagy esetleg azonnal összekapcsolják a két fiókot? Vagy találjak ki kamu adatokat?Köszi!
-
anonymus89
addikt
-
Sasos
senior tag
válasz
anonymus89 #5859 üzenetére
Azért lehet, mert azt hittem, hogy 2010-et használsz...
Most visszaolvastam és 2013 van nálad. Akkor Fájl-->Beállítások-->Levelek-->Az "Üzenetek küldése" részen a "Névjavaslat megjelenítése az automatikus kiegészítés... " -
amatoregy
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan problémám lenne, hogy outlook (2010 és 2013 van a gépeken) esetében hogyan tudom megoldani, hogy ha beérkezik egy adott feladótól levél, akkor azt a levelet (mellékletekkel együtt) le mentse egy hálózati helyre (levél formátumban) és ezzel egyidőben üzenetet küldjün néhány felhasználónak?
A posta bontás szabályai mennek, de a makróval (makrorögzítő hiányában nem boldogulok).
pl: A feladó: cegertesito@cegertesito.hu akkor a komplett levelet mentse a F:\cegertesito mappába.
Előre is köszönöm.
-
kopeti78
csendes tag
Meglepetésemre és őszinte örömömre az Ms Community-től megkaptam a megoldást, amit most közkincsé is teszek, hátha másnak is szüksége lesz rá.
"A feladat Outlook 2013 esetén továbbra is végrehajtható az alábbi módszerrel:
Word 2013 esetén:
A Word alkalmazásban lépj a Fájl fül Beállítások opciójára.
Az Általános fülön vedd ki a jelölést a Mellékletek és más nem szerkeszthető fájlok megnyitása Olvasás nézetben opció elől, majd kattints az OK gombra.Excel 2013 esetén:
Nyisd meg az Excel alkalmazást, majd kattints a Fájl fülre és lépj a Beállítások opcióra.
Válaszd az Adatvédelmi központ kategóriát, majd kattints Az Adatvédelmi központ beállításai... gombra.
A Védett nézet fülön vedd ki a jelölést A védett nézet engedélyezése az Outlook mellékletekhez opció elől, majd kattints az OK gombra."Egy kiegészítést tennék, nekem csak akkor működött,
ha az Outlook adatvédelmi központban a Mellékletkezelés menüben
a Mellékletmejelenítés kikapcsolása checkbox-ot kipipálom.Köszönöm a segítséget.
-
Sasos
senior tag
válasz
kopeti78 #5854 üzenetére
Na utána keresgéltem kicsit és a 2010-es verzióban vezették be a csak olvasásra megnyitható üzenet és melléklet okosságot. Mivel teljesen szándékosan került ki ez a lehetőség, így a kitrükközésére se találtam megoldást.
Az eljárás, hogy amikor megnyitsz egy mellékletet, akkor az Outlook temp mappájába létrehoz egy másolatot az eredeti fájlévvel és egyet az eredeti fájlnév + " (00000002)". Előbbi csak olvasható, utóbbi archív.Ha simán megnyitod a mellékletet akkor az eredeti fájlneves, csak olvasható verziót nyitja be, ami így értelem szerűen nem menthető el csak mentés másként opcióval.
Ellenben, ha benyitod a mailt, és az utólag berakott szerkesztés gombra kattintasz, akkor a kiegészített nevű, archív fájlt fogja benyitni, így menthető a módosítás.
Makróval ki lehetne kerülni, ha lenne makró rögzítés Outlook alatt, de nincs. Ennek a parancsnak a vezérlését makróval viszont nem találtam.
Mivel semmi épkézláb megoldást nem leltem, marad a szerkeszt gomb, majd kilépésnél/bezárásnál ctrl+s majd alt+F4 és akkor nem kérdez vissza. Nincs jobb ötletem.
Hátha jön valaki akinek van valami használható megoldása a problémára. Esetleg az Excel topicban dobd fel off-ként a kérdést, hátha ott valaki meg tudja oldani makróval, mert abban a topikban akadnak makrómágus kollégák (és kolleginák) és viszonylag pörög is a topik.
-
kopeti78
csendes tag
Köszönöm a segítséget, de ezt már magamtól is megcsináltam.
A lényeg pont nincs benne, ami ez lenne:
Hogyan lehet beállítani, hogy alapértelmezetten így nyissa meg az üzenetet (ne kelljen üzenet szerkesztése gombra kattintani) és ne kérjen megerősítést mentéskor?
SZVSZ valami registry kulcs módosítással lehet csak megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest