Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz Donki Hóte #77 üzenetére
He?
-
Hi!King
őstag
"Ez a nekem már évek óta nincs tv-m, olyan, mint az évek óta nincs nincs optikai meghajtóm."
Nekem van optikai meghajtóm, a polcon porosodik, nem tudom mikor használtam utoljára, mert minek.
Ugyanígy voltam kb. 5 évig 2005 és 2010 között, amikor volt TV-m, és soha nem néztem, porfogó volt, költözéskor meg már nem merült fel, hogy helyet szorítsunk neki.
Nem csak saját gyártású filmek, sorozatok vannak a Netflixen és az HBO-n, és egyre több tartalomnál van magyar szinkron, nyilván minden esetben soha nem lesz, de a tartalom egy részét eleve soha nem adták le magyar TV csatornán, tehát nem is várhatod el, hogy majd a streaming korszakban több tartalomra lez magyar szinkron. Mondjuk épp a Big Bang Theory az, aminek megnéztem egy részét magyar szinkronnal, és úgy éreztem, egyes szereplőket megvernék, mert annyira ellenszenvessé tette a magyar szinkron az amúgy szerethető karaktert.
-
Hi!King
őstag
válasz arnyekxxx #66 üzenetére
Mondjuk az pont teljesen más téma, mert a programkód identálása épp azért örök vita, mivel mindkettő megoldás mellett és ellen vannak érvek. Random space-ekkel és enterekkel formázni szövegszerkesztőben viszont egyértelműen antipattern, legtöbb esetben szimplán trehányság, mert eleve nem arról van szó, hogy a space-eket meg az entereket majd pontosan kiszámolja és szép dokumentumot készít sziszifuszi módon, hanem hogy összehányja ilyen módon.
Ettől függetlenül nyilván nem kimondottan magyar jelenség egyik sem.
-
Hi!King
őstag
-
Hi!King
őstag
Amúgy a "kedvencem", mikor nagyonokosok azt magyarázzák, hogy vidéken a kocsmákban dől el a választás, "le kell menni" vidékre és a kocsmákban kampányolni.
Nos, a valóságban már alig vannak kocsmák. Öcsém ahol lakik 5 település van egybenőve, ebből kettő 3 ezres városnak van kinevezve, Magyarországon belül fejlett környék, és egyetlen pizzéria van, más éttterem nincs, és 0 kocsma van, egy 6. majdnem egybenőtt településen van 1. Egy átlag ezer fős faluban már 10 éve sem volt kocsma, most már az a ritka, ahol van. Az alkoholisták otthon vagy egymásnál isznak. Az utolsók idén télen fognak bezárni a rezsi miatt.
Egyébként nem Nyugat-Magyarország és Kelet-Magyarország között van a legnagyobb különbség. Nézd meg Dél-Dunántúlt, főleg a Dráva menti részét, illetve Somogy nagy részét, valamint ehhez még hozzátenném Zala megye úgy felét is. Semmivel nem jobb, mint Észak-Magyarország vagy Észak-Alföld, illetve utóbbiaknak még akadnak gazdaságilag nem összeomlott részei, nyilván elsősorban a megyeszékhelyekre gondolok, előbbinél már azok is mennek a mélyszegénységbe.
-
Hi!King
őstag
válasz arnyekxxx #22 üzenetére
A klasszikus amivel találkozok, nem csak időseknél, a Youtube videó, ami valami hatalmas konteót "leplez le".
Engem nem az zavar, hogy hülyék az emberek, hanem hogy rendkívül öntudatosan adják elő a hülyeségeiket, így nem tudok úgy tekinteni rájuk, mint szegény megvezetettekre. És ez van olyan témákban is, ahol konkrét káruk is keletkezik a hülyeségekből, pl. szuper befektetések, csodagyógymódok, már nem tudom megsajnálni sem őket, mert közben agresszíven téritgetik körülöttük az embereket az általános iskolás természettudományos alapokkal is cáfolható butaságokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lézervágás, gravírozás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest