- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
"Otthoni" hálózatot kéne kiépíteni, de elakadtam... Van 3 vezeték nélküli router, amelyek közül egy a netre(modem külön) van kötve, kettő pedig kvázi switchként funkcionál. A "ház" nagy, ezért kell a több router, hogy a wifi mindenhol egyenletes legyen. Mivel minden router csak úgy akar működni, ha először "bekonfigolom", ezért mindegyiket "telepítettem" a kapott cd.s varázslóval, majd beírtam mindegyikhez ugyanazt a T-home-os azonosítót és jelszót, majd adtam nekik három különböző SSID-t, meg wifi jelszót. Ezekután összekötöm őket az alábbi módon:
1) (Dlink DIR-300) modemből kijövő net a wan részhez, egy kábel a lanból a 2es routerhez.
2) (TPlink WR 340GD) A dlinktől kapott kábel az egyik lanba, egy másik kábel szintén a lanból megy a 3.routerhez.
3) (TPlink WR 340GD) A kettes routertől kapott vezeték be az egyik lanba.Nem tudom mit és hol rontok el, de ezek után a net szakadozik, vagy nincs. Vezetékesen nagyjából jó, de vezeték nélkül szinte használhatatlan. Routerek sorrendjét próbáltam változtatni nem segített... Csatornák különbözőek...
-Kell hozzá még valami ezeken kívül?
-Vagy egyszerűen csak nem bírja el a hálózat ezt a három routert? (Nagyjából három gépről is van szó; alkalmasint több)
-Vagy csak át kéne állítanom valamit a router configoknál?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest