-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz LonGleY #19496 üzenetére
Nem arról van szó, hanem a hozzáállásról (letilthatatlanság, önkényes rendelkezés). A Chrome minden részében azt a hatást kelti, hogy majd ő bizony beszabályozza a usert, akár tetszik neki, akár nem.
Én meg eleve óvakodom az olyan szoftverektől, amik okosabbak akarnak lenni, mint a user. Az Operában sokáig nem volt automatikus frissítés (talán valamikor a 10-es verzió körül került bele), mégis mindig frissen tartottam. Nem az automatikus frissítés ellen vagyok és idióta sem vagyok, mint a Windows XP SP1 hivő "az SP2 kémkedik, meg WGA meg minden" típusú emberek, de szeretem kézben tartani a dolgokat.
Nem azt mondom, hogy ne legyen benne silent upload azoknak, akik arra vágynak, de legyen opcionális (még ha default ez is a beállítás). És legyen olyan opció, hogy feljön egy értesítés, én megnézem a changelogot és eldöntöm, hogy frissítek-e vagy sem.
-
brd
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest