-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
üdv, Opera levelezőjével lenne egy sürgős problémám. 23 embernek elkéne küldenem egy levelet. levelet megírtam, beraktam jegyzetek közé, hogy meglegyen! fogom, partnerek közt csinálok egy mappát, mind a 23 ember ékezetes nevével meg email címével. új levél, címzettek, mondom partnerek, az a mappa, 23 név, összes hozzáadása, gyönyörűen megvan, téma kitölt, szövegmezőbe beilleszt a jegyzet, kattint a küldésre, és semmi. nem veszi ki a postázandóból... alul mappa ellenőrzése azt írja ki. bejövő pop3: mail.freemail.hu, kimenő is jó [smtp.fibermail.hu], mert nautúr küld levelet, tesztet kipróbáltam másik 2 email címemre... mi a vér van? plíz help! lehet egyik email cím nem jó? mert kézírással kaptam meg a listát és lehet rosszul gépetem be... akkor is menni kéne nem? Név <email cím>, <2. email cím>, név <email>, név, stb így néz ki a címzett sor.... HELP plíz
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- 80-as évek!
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest