-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Wolverine #4973 üzenetére
"tudtommal az Opera követi a magyobbak közül a leghívebben a szabványt."
Ha így van, akkor miért éppen az Operával fordulnak elő a leggyakrabban inkompatibilitási problémák? (Tapasztalat, nem csak a levegőbe beszélek!)
Csak egy hülye kiragadott példa a sok közül a velem korábban megtörtént eset: [link]h_143570 #4974: "Az ff valoban szabvanyosabb mint az ie7. Azt nem mernem megkockaztatni, hogy az opera a legszabvanyosabb, de eleg kozel van hozza."
Akkor neked is felteszem a fentebb lévő kérdést, a Te véleményed is érdekelne."Visszaterve a felvis oldalra, atmeneti tul terheles." Na, akkor csak szépen sorjában: amikor először ez volt a problémám, se Operával, se IE-vel NEM működött - megkérdeztem a fórumon, másnak működött IE-vel (nagyjából hasonló időben) - másnap kipróbáltam Operával is IE-vel, ugyanúgy nem működött, ekkor kb. 5 perc múlva (amíg letöltöttem és telepítettem) kipróbáltam Firefox-szal, azzal hibátlanul ment. Közvetlen ezután kipróbáltam Operával és IE-vel, még mindig NEM MENT.
Pár nap múlva megint kipróbáltam Operával és IE-vel, ekkor ment.
1. Ha túlterhelés lett volna az ok, akkor nem működött volna Firefox-szal.
2. Biztos, hogy nem az oldalprogramozással volt a gond, mert akkor másnál se működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Milyen processzort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest